Kauko hakee myyntikoordinaattoria ja markkinointikoordinaattoria Kuva Mikko Törmänen

Töihin Kaukolle? Haemme koordinaattoreita myyntiin ja markkinointiin

Hei sinä teknologiasta innostunut nouseva kyky - myynti- ja markkinointitiimimme kaipaavat vahvistuksia! Etsimme myyntikoordinaattoria ja markkinointikoordinaattoria tukemaan monialaisen asiantuntijaorganisaatiomme työtä.

Koordinaattorit tulevat olemaan tärkeä osa myyntitiimiämme. Kummassakin roolissa pääsee ottamaan sopivassa määrin vastuuta ja kasvamaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi kansainvälisen asiantuntijayhteisömme tuella.

 

Koordinaattorina kehityt myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi kanssamme

"Iso osa kaukolaisen asiantuntijan työtä on etsiä arkea sujuvoittavia ratkaisuja vaativiin työympäristöihin. Työtä tehdään yhdessä asiakkaidemme ja päämiehiemme kanssa yli toimialarajojen. Myyntikoordinaattori tulee tukemaan tärkeää työtä kestävien ratkaisujen rakentamiseksi - hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat siis tarpeen", kiteyttää Kaukon myyntijohtaja Kyösti Ollila.

"Markkinointikoordinaattori on meillä täysin uusi positio. Etsimme rooliin henkilöä, joka osaa tarttua monenlaiseen toimeen, haluaa kasvaa markkinoinnin ammattilaiseksi sekä vauhdittaa myynnin ja markkinoinnin yhteistä tuloksentekoa. Vastuuta meillä saa sopivasti kummassakin roolissa ja urakehitysmahdollisuuksia löytyy", toteaa Kaukon toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

 

Koordinaattorien rekrytoinnista vastaa Biisoni Group

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, jonka kanssa myös vakituinen työsuhde solmitaan. Lue lisää tehtävistä Biisoni Groupin sivuilta ja hae meille kollegaksi, jos työ kuulostaa omalta!

Hae myyntikoordinaattoriksi viimeistään 24.10.
https://rekry.biisoni.fi/jobs/1375265-myyntikoordinaattori-kauko-oy

Hae markkinointikoordinaattoriksi viimeistään 24.10.
https://rekry.biisoni.fi/jobs/1380670-markkinointikoordinaattori-kauko-oy 

 

Lisätietoja kummastakin tehtävästä antaa:

Riikka Öörni
puh. 040 507 7916
sposti: riikka.oorni@biisoni.fi

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element