Turvatekniikka

Turvatekniikkaa viranomaisille ja yrityksille

Yhteiskunnan kannalta kriittiset toiminnot, kuten poliisi- ja palolaitos sekä puolustusvoimat vaativat tietoteknisiltä ratkaisuiltaan ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä.

Häiriötön kuvan ja äänen tallennus, analysointi ja tiedonvälitys varmistavat jatkuvasti ajantasaisen tilannekuvan, jota heidän työnsä edellyttää.

Multi sensor camera - Image 1

Kollegan tukea, läsnäoloa ja turvaa yksintyöskentelyyn

Kun kollegoja ei ole läsnä työpäivien aikana, apu voi tuntua kaukaiselta ja sen saaminen voi olla haastavaa ilman oikeita työkaluja. Viestintähaasteet voivat aiheuttaa pahimmillaan hengenvaaran. Yksintyöskentelevällä täytyy olla mahdollisuus reaaliaikaiseen yhteydenpitoon ja avunpyyntöjen lähettämiseen tilanteessa kuin tilanteessa. Turvaa yksintyöskentelytilanteet ja tuo kollegojen tuki ja läsnäolo mukaan työpäiviin

Tutustu yksintyöskentelyn turvaamiseen

mies tekee yksin töitä mastossa ja on yhteydessä kollegaan tehtaalla


Turvatekniikan laitteet ja palvelut

Maahantuomme tietoturvallisia ja luotettavia videovalvontatuotteita ja -järjestelmiä. Oma huoltomme vastaa takuuhuolloista, korjauksista ja tuotetuesta.

Olemme edustaneet jo yli 30 vuotta tärkeimmän päämiehemme i-PRO:n (ent. Panasonic) turvatekniikan tuotteita. Valikoimastamme löytyy mm. IP-kameroita ja vartalokameroita, kuvansiirtolaitteita, videoanalyysi-, kasvontunnistus- sekä hallintaohjelmistoja, valvomokäyttöön suunniteltuja monitoreja ja projektoreita. i-PRO tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.

Edustamme myös näitä päämiehiämme:

  • Eagle Eye Networks (pilvitallennus)
  • Fujinon (objektiivit)
  • Global Proof (mm. PoE-sääsuojakotelot)
  • Neovo (monitorit)
  • Videotec (sääsuojakotelot, kääntöpäät, ATEX-tuotteet jne)
  • Zepcam (bodycam)

Turvatekniikan asiantuntija palveluksessanne

Kun haluat parantaa kohteesi turvallisuutta, autamme videovalvontajärjestelmän määrityksissä, valvontaan liittyvissä laitevalinnoissa sekä sallittujen ja turvallisten asennuspaikkojen määrittämisessä. 

Saat rakennettua valvontaan kokonaisuuden, jonka avulla reagoit uhkiin nopeammin, vastaat ajankohtaisten säädösten vaatimuksiin ja parhaimmillaan vähennät fyysistä työtä. 

Ota yhteyttä, ratkaistaan kriittisetkin turvallisuustekniset haasteet tietoturvallisesti, luotettavasti ja kestävästi!

Kerro, millaista kohdetta haluat valvoa ja millaisia uhkia kohteen käyttöön tai käyttäjiin liittyy. Kuvaile myös, millaisia tavoitteita sinulla on kohdeturvallisuuden kehittämiselle. 

Turvatekninen asiantuntijamme tutustuu tilanteeseesi ja suosittelee siihen parhaiten soveltuvaa järjestelmien ja laitteiden kokonaisuutta.

 

Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

040 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy