ihminen tekee töitä tabletin ja lisätyn todellisuuden avulla Kuva Canva

Paranna työ- ja potilasturvallisuutta sekä työtehoa terveydenhuollon ympäristöissä

Terveydenhuollon ympäristöissä potilasturvallisuuden ja työtehon kehittäminen on tärkeää paitsi kustannustehokkuuden myös nopeamman parantumisen ja hyvinvoivan henkilöstön näkökulmasta. Inhimillisten virheiden poistaminen työstä ja toistuvien työtehtävien automatisointi auttavat keskittymään tärkeisiin asioihin: huolenpitoon potilaista ja terveydenhuollon ammattilaisista itsestään.

terveydenhuollon ympäristöjen kehittämistä potilasturvallisuuden ja työtehon ehdoilla Kuva Shutterstock

 


Tehosta potilaskiertoa tinkimättä hoitotyön laadusta

henkilö katsoo monitoria leikkaussalissa

 

Potilaskierron tehostaminen ei saa tarkoittaa potilastyön laadun heikkenemistä: esimerkiksi manuaalisia työtehtäviä automatisoimalla voi kehittää potilaskohtaamisten laatua ja samalla lyhentää vastaanotolla kuluvaa aikaa. 

Potilastyön työympäristön turvallisuutta voi kehittää helpottamalla uhkaavien tilanteiden valvontaa ja dokumentointia. Esimerkiksi jonotusaikojen arviointi ja reaaliaikaisen tiedon välittäminen vastaanottoaikojen toteutumisesta auttavat tuomaan läpinäkyvyyttä potilaille ja vähentämään turhautumista. 


Tee vastuullisia ja kestäviä hankintoja potilastyön turvallisuuden ja tehokkuuden kehittämiseksi

Kaukolaisten sydämet sykkivat vastuulliselle terveydenhuollolle sekä kestäville valinnoille. Tuomme hoitotyön ympäristöihin mobiilia ja integroitavaa teknologiaa, jolla raskas fyysinen työ vähenee. Digitalisoimme potilastietoja ja mobilisoimme hoitotyötä, sekä opastamme monikäyttöisten laitteiden hankintaan. 

Autamme myös vaativien potilasympäristöjen kuvan-, äänen- ja datansiirron kehittämisessä, jotta online-koulutukset, -mentoroinnit ja etäapu ovat helposti toteutettavissa yllättävissäkin tilanteissa.

terveydenhuollon ammattilainen käyttää tablettia leikkaussaliympäristössä Kuva Shutterstock


Helposti puhdistettavat terveydenhuollon IT-laitteet, työtehoa parantavat sovellukset ja palvelut

Asiantuntijayhteistyötä parantavat ratkaisumme tuovat helpotusta vaativaan hoitotyön arkeen. Vaativiin hoitotyön ympäristöihin kehitetyt IT-laitteet ja lisätarvikkeet auttavat vähentämään turvallisuusriskejä ja parantavat työtehoa.

Haasta meidät ratkaisemaan potilasturvallisuutta ja työtehoa heikentävät osa-alueet!

Etkö löytänyt ratkaisuista etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää potilasturvallisuutta ja työtehoa terveydenhuollon ympäristöissä. Rakennetaan sopiva kokonaisuus yhdessä!
 
Ota yhteyttä
Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy