ihminen tekee töitä tabletin ja lisätyn todellisuuden avulla Kuva Canva

Paranna työ- ja potilasturvallisuutta sekä työtehoa terveydenhuollon ympäristöissä

Terveydenhuollon ympäristöissä potilasturvallisuuden ja työtehon kehittäminen on tärkeää paitsi kustannustehokkuuden myös nopeamman parantumisen ja hyvinvoivan henkilöstön näkökulmasta. Inhimillisten virheiden poistaminen työstä ja toistuvien työtehtävien automatisointi auttavat keskittymään tärkeisiin asioihin: huolenpitoon potilaista ja terveydenhuollon ammattilaisista itsestään.

BrainLit-käyttökohde terveydenhuolto Kuva BrainLit


Tehosta potilaskiertoa tinkimättä hoitotyön laadusta

henkilö katsoo monitoria leikkaussalissa

 

Potilaskierron tehostaminen ei saa tarkoittaa potilastyön laadun heikkenemistä: esimerkiksi manuaalisia työtehtäviä automatisoimalla voi kehittää potilaskohtaamisten laatua ja samalla lyhentää vastaanotolla kuluvaa aikaa. 

Potilastyön työympäristön turvallisuutta voi kehittää helpottamalla uhkaavien tilanteiden valvontaa ja dokumentointia. Esimerkiksi jonotusaikojen arviointi ja reaaliaikaisen tiedon välittäminen vastaanottoaikojen toteutumisesta auttavat tuomaan läpinäkyvyyttä potilaille ja vähentämään turhautumista. 


Tee vastuullisia ja kestäviä hankintoja potilastyön turvallisuuden ja tehokkuuden kehittämiseksi

Kaukolaisten sydämet sykkivat vastuulliselle terveydenhuollolle sekä kestäville valinnoille. Tuomme hoitotyön ympäristöihin mobiilia ja integroitavaa teknologiaa, jolla raskas fyysinen työ vähenee. Digitalisoimme potilastietoja ja mobilisoimme hoitotyötä, sekä opastamme monikäyttöisten laitteiden hankintaan. 

Autamme myös vaativien potilasympäristöjen kuvan-, äänen- ja datansiirron kehittämisessä, jotta online-koulutukset, -mentoroinnit ja etäapu ovat helposti toteutettavissa yllättävissäkin tilanteissa.

terveydenhuollon ammattilainen käyttää tablettia leikkaussaliympäristössä Kuva Shutterstock


Helposti puhdistettavat terveydenhuollon IT-laitteet, työtehoa parantavat sovellukset ja palvelut

Terveydenhuollon ympäristöissä hygieniasta huolehtiminen on elintärkeää. Erilaiset ratkaisumme pintojen ja ilman puhdistamiseen, sekä vaativiin hoitotyön ympäristöihin kehitetyt IT-laitteet ja lisätarvikkeet auttavat vähentämään infektioriskejä. Työtehoa parantava valaistus pitää henkilöstön virkeänä myös vuorotyössä, ja työturvallisuutta sekä asiantuntijayhteistyötä parantavat ratkaisumme tuovat helpotusta vaativaan hoitotyön arkeen.

Haasta meidät ratkaisemaan potilasturvallisuutta ja työtehoa heikentävät osa-alueet!

Etkö löytänyt ratkaisuista etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi - etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää potilasturvallisuutta ja työtehoa terveydenhuollon ympäristöissä. Rakennetaan sopiva kokonaisuus yhdessä!
 
Ota yhteyttä
Juha Alanen

Sales Manager

Terveysteknologiat, Healthtech

+358 40 922 9142

LinkedIn

Juha Alanen Kauko Oy