Multilocation-teknologia tuo aitoa läsnäoloa etäopetukseen ja etätyöhön

Kun huoneen tai tapahtuman osallistujamäärä on rajattu ja yhteistyötä täytyy tehdä useamman eri paikkakunnan tai tilan välillä, multilocation-teknologia on keino tehdä etäkohtaamisten läsnäolosta aidon tuntuista. Multilocationissa koko seinän peittävä videokuva yhdistää visuaalisesti kaksi eri tilaa toisiinsa niin, että läsnäolijat tuntevat olevansa samassa paikassa ja voivat tehdä aidosti yhteistyötä keskenään. 

Lue lisää

Kuva Shutterstock

Yhdistä ääni ja kuva eri tiloista aidon tuntuiseksi läsnäoloksi

ihmiset kokoontuneena saman pöydän ääreen Kuva Shutterstock

 

Multilocation-teknologia korvaa vuorovaikutukseltaan etäisiksi ja pinnallisiksi jäävät tavalliset videopuhelut aidolla läsnäololla. Se auttaa vähentämään muun muassa matkustukseen liittyviä kuluja ja työaikaa tekemällä etäyhteistyöstä yhtä vuorovaikutteista kuin live-kohtaamistilanteissa. 

Koko seinän levyinen, vastapuolen osallistujat luonnollisessa koossaan näyttävä videokuva tekee läsnäolosta aidon tuntuisen, vaikka ryhmät olisivat eri puolilla maailmaa. Lisää aitoutta vuorovaikutukseen tuo korkealaatuinen ääniyhteys tilojen välillä.

Kysy lisää


Multilocation-teknologia auttaa ryhmäytymään etänä niin työpaikoilla kuin kouluissakin

Multilocation tuo aidon yhteyden toisessa huoneessa oleviin ihmisiin ja luo tunteen siitä, että ryhmät ovat läsnä samassa tilassa. Tilojen yhdistämistä voi hyödyntää esimerkiksi koulutusten tai opetustilanteiden monistamiseen paikasta toiseen. Yhteen tilaan voi yhdistää verkon yli jopa 16 eri striimiä videokuvaa.

Koulutus- tai opetustilojen monistaminen

Multilocation peilaa esimerkiksi koulutus- tai opetustilat toiselle paikkakunnalle tai toiseen huoneeseen, jotta yksi tila voi toimia näyttämönä ja useampi ryhmä voi seurata samaa esitystilannetta. 

Eri materiaalien yhtäaikainen esitys

Voit yhdistää Multilocation-teknologialla jopa 16 striimiä videokuvaa yhteen tilaan ja näyttää esimerkiksi asiakastapaamisissa useampia eri esitysmateriaaleja samanaikaisesti.

Aidon läsnäolon etäworkshopit

Järjestä aidon läsnäolon etäworkshop, jossa toinen tiimi voi hyödyntää valko- tai fläppitaulua ja jakaa työstämänsä materiaalin ja keräämänsä tiedon vaikka maailman toiselle puolen.

Yhteistyössä Kauko ja StreamPlay

Multilocation ja Multilocation Classroom -konseptit ovat yhteistyökumppanimme StreamPlay Oy:n kehittämiä immersiivisen telepresenssin teknologioita. Tuomme yhteen ymmärryksemme erilaisista työ- ja toimintaympäristöistä sekä Broadcasting ja Pro AV -teknologiasta ja luomme tiloihinne räätälöidyn kokonaisuuden - kysy siis suunnittelu- ja ideointiapua tarpeisiisi sopivalle ratkaisulle!

Ota yhteyttä

ihmiset liittävät kädet yhteen symbolina yhteistyöstä Kuva Shutterstock

 

Kun haluat päästä eroon tilarajoitteista ja tuoda aitoa läsnäoloa etäkohtaamisiin - ota yhteyttä, sovitaan esittelystä!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen