Kokoustilojen AV-ratkaisut

Kokoustilan ja neuvotteluhuoneen AV-kokoonpanoa suunniteleva ammattilainen ottaa huomioon monta asiaa: tilan valoisuuden, esitysmateriaalin näkyvyyden riittävän suurella kuvakoolla ja kirkkaudella kaikille istumapaikoille, äänen kuuluvuuden ja tilan akustiikan, turvalliset asennuspaikat, -telineet ja kiinnikkeet, järjestelmän ja laitteiston helppokäyttöisyyden, kytkentöihin tarvittavat liitännät sekä langattomat kuvansiirtimet.

Lue lisää

breather-168766

Miten suunnittelet onnistuneen AV-ratkaisun neuvotteluhuoneeseen?

Onnistunut AV-teknologian valinta ja kokoustilan suunnittelu alkaa käyttäjien tarpeiden tunnistamisesta. Autamme pohtimaan muun muassa:


Valmiita AV-ratkaisuja erilaisiin neuvottelu- ja kokoustiloihin

Jotta kokoustilojen ja neuvotteluhuoneiden AV-laitehankinta helpottuisi, olemme rakentaneet asiantuntijayhteistyökumppaneidemme kanssa valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia eri kokoisten tilojen tarpeisiin. Ne palvelevat niin yksittäisen yrittäjän tai kouluttajan etäkokoustarpeita kuin isommankin kokouksen streamausta. Tutustu kokouspaketteihin ja hanki tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijaltamme!

Saumaton yhteentoimivuus

AV-ratkaisujemme laitekokoonpanot on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä. Asiantuntijakumppanimme huolehtivat laitteiden turvallisesta asennuksesta ja sijoittelusta, sekä näkyvyyden ja kuuluvuuden varmistamisesta eri kokoisilla osallistujamäärillä. Paikallinen huoltomme auttaa, kun AV-laitteesi kaipaavat ylläpitoa.

Tarpeeseen räätälöitävät kokonaisuudet

Jos mikään valmiista AV-ratkaisuista ei vastaa täydellisesti neuvotteluhuoneesi tarpeisiin, räätälöimme mielellämme laitteet ja kokonaisuuden neuvottelu- tai kokoustilaasi sopivaksi. Kun vierailet Kaukon toimistolla, voit testata eri AV-pakettien toimivuutta neuvotteluhuoneissamme ja tutustua erilaisiin kameroihin, näyttöihin ja muihin AV-teknologioihin Kauko Studiossa

Panasonic-verkkokokous- ja videoneuvottelupaketti 

Kun haluat lähettää laadukasta videokuvaa kokouksesta tai koulutuksesta, Microsoft Teams-, Hangouts Meet-, Zoom-, YouTube live-, Facebook live- ja webinaarisovellusvalmiuksilla varustettu Panasonic-laajakulmakamera erinomaisella syväterävyydellä tuo ammattimaisuutta livestream- ja verkkokokouslähetyksiisi. Kytket vain kameran kannettavan tietokoneesi USB-porttiin ja olet valmis kuvanlaadultaan erinomaiseen lähetykseen.

Panasonic-verkkokokous- ja videoneuvottelupaketti kokoushuoneeseen tai neuvottelutilaan

 

Käytä useita ulostuloja samanaikaisesti

Panasonic AW-UE4 4K-kamerasta saat samanaikaisesti kuvaa ulos sekä USB-, HDMI- että LAN-liitännöistä. Optiona pakettiin kuuluvat myös ryhmäkokouksia varten tarkoitetut näyttö, projektori ja kokousmikrofonikaiutin sekä kuvansiirrin.

Paketin mukana tulee kaapelisarja laitteiden kytkentää varten. Jos tarvitset useampaa näyttöä tai kameraa, haluat räätälöidä paketin kokoonpanoa tai ratkaisun sopivuus tilaasi mietityttää, ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Verkkokokouspakettimme sisältää:

 

Panasonic-kokouspaketti näytöllä

Näyttöön perustuva kokouspaketti, jonka kokoonpano on räätälöitävissä tilasi tarpeisiin. Valitse useista näyttöko'oista ja telinevaihtoehdoista sopivimmat kokoushuoneesi koon ja laitteiden mahdollisten sijoituspaikkojen mukaan. Optiona pakettiin tarjoamme kaiuttimet, jotta esitysten äänet kuuluvat selkeästi suuremmassakin tilassa.

Paketin mukana tulee kaapelisarja laitteiden kytkentää varten. Jos tarvitset useampaa näyttöä, haluat räätälöidä paketin kokoonpanoa tai ratkaisun sopivuus tilaasi mietityttää, ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Panasonic-kokouspaketti näytöllä kokoushuoneeseen tai neuvottelutilaan

 

Näytölliseen kokouspakettiimme kuuluvat:
Pssssst. Kun vierailet Kaukon toimistolla, pääset testailemaan AV-pakettiemme toimivuutta käytännössä - käytä siis hyödyksesi eri kokoisia neuvotteluhuoneitamme!

Panasonic-kokouspaketti projektorilla

Projektorilla voit heijastaa kuvan joko suoraan seinäpintaan tai käyttää valkokangasta. Kuvan lähetät kannettavasta tietokoneestasi projektoriin näppärästi langattoman kuvansiirtimen ja/tai kaapelin avulla. 

Paketin mukana tulee kaapelisarja laitteiden kytkentää varten. Jos tarvitset kokoushuoneeseesi lisäksi näyttöjä, haluat muuten räätälöidä paketin sisältöä tai ratkaisun sopivuus tilaasi mietityttää, ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Panasonic-kokouspaketti projektorilla kokoushuoneeseen tai neuvottelutilaan

Projektori-kokouspakettiimme kuuluvat:

Panasonic-videoseinäpaketti 

Suurempi kokoustila tai neuvotteluhuone, kauppakeskus tai aulatila vaatii esitykselle enemmän pinta-alaa, jotta näkyvyys on erinomainen pitkästäkin matkasta katsottuna. Modulaarisesta videoseinästä rakennamme tilaasi sopivan näyttöratkaisun, jonka kirkkaus riittää ja esityksen sisältö näkyy selkeästi valoisassakin tilassa.

Paketin mukana tulee kaapelisarja laitteiden kytkentää varten. Jos tarvitset useampaa näyttöä, haluat räätälöidä paketin sisältöä tai ratkaisun sopivuus tilaasi mietityttää, ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Panasonic-videoseinäpaketti kokoushuoneeseen tai neuvottelutilaan

 

Videoseinälliseen kokouspakettiimme kuuluvat:
 • Panasonic-videoseinä
  TH-49LFV8 modulaarinen, LED-näyttö 2x2 tai 3x3
  Mitat (1kpl) : 1 077,7 x 607,9 x 103,9 mm (l x k x s), paino: 22 kg
  TH-55VF1 modulaarinen, LED-näyttö 2x2 tai 3x3
  Mitat: (1kpl) : 1 211,4 x 682,2 x 99 mm (l x k x s), paino: 25 kg
 • Vogel’s POP OUT LED-videoseinäkiinnike PFW 6880 2x2 ja 3x3
  Näytön koko: 49”/55"
  Asennuspinta-ala: 1 935 x 400 mm²
  Enimmäiskuorma: 72 kg / näyttö
 • Vogel’s videoseinän lattiateline 2x2 FVW2255
  Näytön koko: 46 "- 55"
  Asennuspinta-ala: 1 935 x 400 mm²
  Enimmäiskuorma: 80 kg / näyttö
 • Vogel’s videoseinän lattiateline 3x3 FMVW3347
  Näytön koko: 55"
  Asennuspinta-ala: 3 335 x 400 mm²
  Enimmäiskuorma: 45 kg / näyttö
 • Panasonic PressIT - langaton kuvansiirrin jopa 32 laitteen samanaikaiseen yhdistämiseen (optiona)
 • Aktiivikaiutinpari (optiona)
  Kramer Tavor 5-0

Panasonic 4K AV-tuotanto & streaming -paketti 

Panasonic-robottikameroilla, kameratallentimilla ja erikoiskameroilla lähetät kokoukset verkon yli erinomaisella kuvanlaadulla. Panasonicin All-in-one-tuotantokeskuksella hallitset kameroita ja hoidat ammattilaistason lähetyksen useampaankin videopalveluun helposti.

Paketin mukana tulee kaapelisarja laitteiden kytkentää varten. Jos ratkaisun sopivuus tilaasi mietityttää tai haluat räätälöidä pakettia paremmin tarpeisiisi sopivaksi, ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Panasonic 4K AV-tuotanto & streaming -paketti kokoushuoneeseen tai neuvottelutilaan

4K AV-tuotanto & streaming -pakettiimme kuuluvat:

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin

Suunnittelemme räätälöityjä AV-ratkaisuja kaikkiin kuvaus- ja esitysteknisiin tarpeisiin. Tarjoamme luotettavaa ja ensiluokkaista laatua Panasonic AV-ratkaisulla aina yksittäisistä laitteista kokonaisiin järjestelmiin. Valikoimastamme löydät muun muassa projektorit, näytöt, videoseinät, kamerat ja Analog Way -kuvaprosessorit sekä -mediaserverit.

 


Pysy virkeänä kokouksissa - puhdas hengitysilma ja luonnollinen valo pitävät ajatukset terävinä

Kun haluat pysyä skarppina ja virkeänä pitkienkin kokousten ajan, meiltä löydät ratkaisut niin kotikonttoreille kuin toimistoihinkin! Raikkaassa UniqAir-ilmassa vireystaso paranee ja keskittymiskyky kasvaa. Biosentrinen valaistus parantaa kognitiivista suorituskykyä, pitää ajatukset kirkkaana ja tuo videoneuvotteluihin miellyttävän luonnollisen valon.

Räätälöidään sinun kokoustilaasi sopiva AV-ratkaisu - ota yhteyttä!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen