Panasonic KAIROS videonkäsittely-,  videotuotanto- ja multiplayout-alusta

Panasonic KAIROS -IT/IP-videonkäsittely-, -videotuotanto- ja multiplayout-alusta on kaikki, mitä ammattitason broadcast-studio tarvitsee laadukkaisiin livevideostriimeihin, videotuotantoon ja videonkäsittelyyn. KAIROS muokkautuu käyttäjänsä tarpeisiin multiformaatti IN/OUT-porttien ja sovellusten yhteiskäyttöisyyden ansiosta. 

Voit käsitellä rajatonta määrää layereitä, yhdistellä niitä erilaisiksi kokonaisuuksiksi ja lisätä tehosteita sekä siirtymiä. Luo elämyksellisiä videotuotantoja moninäkymässä ja jaa videostriimejä helposti verkon yli. Yhdistä videoita eri resoluutioilla ja ruudunpäivitysnopeuksilla, tunnista videoformaatit automaattisesti ja jakele yhtenä saumattomana videostreamina. 

Lue lisää

 

Panasonic KAIROS incredible productivity

Panasonic KAIROS on videoille kuin Photoshop kuville - rajaton määrä mahdollisuuksia videonkäsittelyyn ja videotuotantoon

KAIROSissa ei ole rajoitteita käytettäville kuvatarkkuuksille tai tiedostomuodoille, layereiden määrälle tai tehosteiden lisäämiselle. Grafiikkaprosessorin ja tietokoneen laskentateho on voittamaton: prosessointiaika kaikelle sisääntulevalle materiaalille ja eri ulostuloihin striimattavalle kokonaisuudelle kestää vain yhden ruudun ajan.

Helppo käyttää niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle

Panasonic KAIROSin käyttöliittymä ja videotuotannon sekä videonkäsittelyn mahdollisuudet ovat videoille yhtä monipuoliset kuin Photoshopissa kuville. KAIROSin helppokäyttöinen ohjelmisto sopii niin aloittelevalle kuin ammattitason broadcast-tuottajille. Kun koko tuotanto onnistuu yhdessä sovelluksessa, voit keskittyä täysillä luovaan työhön.

Tuo videotuotantoon joustavuutta etätuotannolla ja etästriimauksella

Yhdistä KAIROSiin mikä tahansa videolähde ja jaa materiaalia rajattomaan määrään näyttöjä tai striimejä. KAIROS tukee niin kantataajuisia signaaleja, kuten SDI:tä, mutta myös uusia IP-pohjaisia signaaleja kuten ST 2110, NDI® ja SRT, joilla videotuotanto ja videoiden striimaus onnistuvat myös etänä.

KAIROSin avoin ohjelmistoarkkitehtuuri lisää käyttömahdollisuuksia

Panasonic KAIROSin avoin IT-ohjelmistoarkkitehtuuri sallii kaikenlaisten kameroiden liittämisen ja sovellusten yhteiskäytön, ja tuo lisää mahdollisuuksia videotuotantoihin. Helppo integroitavuus takaa, että KAIROS taipuu myös tulevaisuuden videotuotanto- ja videonkäsittelytarpeisiin.

Mitä Panasonic KAIROS:lla voi tehdä?

Kun videotuotannossa käytetään useita kameroita ja kuvaa lähetetään usealta näytöltä tai muusta lähteestä, mukana on lisätyn todellisuuden tai virtuaalitodellisuuden elementtejä, ja striimaukselta edellytetään hyvin pientä viivettä, Panasonic KAIROS hoitaa videokäsittelyn, videotuotannon sekä esityksen jakamisen niin liveyleisölle kuin verkossa vaivattomasti. Se sopii ammattilaiskäyttöön:

 • TV- ja mediastudioille
 • showroomeihin
 • opetustiloihin ja luentosaleihin
 • kokous- ja kongressikeskuksille
 • kauppakeskuksille
 • monitoimihalleille ja urheilutapahtumiin

Katso videolta esimerkki eSports-tapahtuman videoinnista ja striimauksesta, niin ymmärrät, mihin Panasonic KAIROS pystyy!


Hae ajantasaiset KAIROS-käyttöohjeet ja vinkit Panasonicin sivuilta

Panasonic KAIROS kuvaus-, käsittely- ja esitysmahdollisuudet Kuva Panasonic

 

Etsitkö käyttöohjeita ja vinkkejä? Panasonicin sivuilta löydät helpot ohjeet KAIROS-videonkäsittely- ja -tuotantoalustan käyttöön. Tietopankista löydät videotutoriaaleja, joissa opastetaan:

 • lisäämään kohtauksia ja videotasoja
 • luomaan videotuotantoja moninäkymän avulla ja jakamaan striimejä helposti eri ulostuloihin
 • yhdistämään eri videolähteitä yhdeksi saumattomaksi videostreamiksi
 • lisäämään tehosteita eri videotasoille
 • ja luomaan siirtymiä kohtauksesta toiseen.

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin

Suunnittelemme räätälöityjä AV-ratkaisuja kaikkiin kuvaus- ja esitysteknisiin tarpeisiin. Tarjoamme luotettavaa ja ensiluokkaista laatua Panasonic AV-ratkaisulla aina yksittäisistä laitteista kokonaisiin järjestelmiin. Valikoimastamme löydät muun muassa projektorit, näytöt, videoseinät, kamerat ja Analog Way -kuvaprosessorit sekä -mediaserverit.

Kun etsit kyvykästä, monipuolista videotuotantoalustaa - ota yhteyttä ja sovi esittely!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen