Digitaaliset ja analogiset radiopuhelimet vaativiin olosuhteisiin

Tarjoamme langattomaan viestintään huippuluokan ratkaisuja ja vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta. Meiltä saat digitaaliset ja analogiset radiopuhelimet vaativiin olosuhteisiin. Valikoimassamme on myös täysin vesitiiviitä sekä ATEX-radiopuhelimia.

työntekijät keskustelevat käsiradiopuhelimilla Kuva Kenwood

Kysy apuja laitevalintaan asiantuntijoiltamme tai tutustu valikoimaan verkkokaupassamme

Sovi esittely asiantuntijamme kanssa tai varaa tapaaminen - jutellaan lisää tarpeistanne!

langaton viestinta-sovi-esittely-janne-kolu-kauko-oy-cta-banner

 

 

 

 


Digitaaliset ja analogiset käsiradiopuhelimet ammattikäyttöön

Tarjoamme Kenwoodin, Peltorin, Hyteran ja Motorolan laadukkaita radiopuhelimia sekä täysin vesitiiviitä radiopuhelimia ammattikäyttöön, esimerkiksi teollisuudelle ja logistiikka-alan yrityksille. Kaikkiin myymiimme malleihin löytyy monipuolinen valikoima lisätarvikkeita ja langattomia Bluetooth-kuulosuojain-headsettejä.

Räjähdysvaarallisiin olosuhteisiin löydät valikoimastamme ATEX-hyväksyttyjä radio- ja GSM-puhelimia, sekä kuulosuojain-headsettejä. Valikoimaamme kuuluvat myös digitaaliset VHF/UHF-radiopuhelimet ja laajemmatkin järjestelmäratkaisut.

rakennustyöntekijä keskustelee käsiradiopuhelimella Kuva Shutterstock


Lupavapaat radiopuhelimet

hytera radiopuhelin

Hytera-radiopuhelin 

PMR446-radiopuhelimet ovat nopeasti käyttöönotettavia ja edullinen vaihtoehto yhteydenpitoon niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Laitteet ovat pieniä ja helppokäyttöisiä, sekä ennen kaikkea hinnaltaan edullisia.

PMR446-radiopuhelimia on käytössä kaikkialla, missä tarvitaan langattomia lähiyhteyksiä: tavarataloissa, varastoissa, urheilukilpailuissa ja muissa isoissa tapahtumissa, maatiloilla ja ravintoloissa. Puhelinvalikoimassa on erinomaisia laitteita myös erityisen vaativaan työkäyttöön, esim. Hyteran radiopuhelimet.


Yhdistetty radiopuhelin ja kehokamera

PTT-ominaisuudella varustettu Hytera VM780 -radiopuhelin yhdistää kehokameran ja radiopuhelimen. Se hyödyntää 3G-, 4G- tai WiFi-verkkoa trunkattuun yksisuuntaiseen Push-to-Talk-over-Cellular-radioviestintään ja toimii myös olemassa olevan PTT-järjestelmän osana.

Bluetoothin tai kaapelin avulla käytät rintapieleen kiinnitettävää kehokameraradiopuhelinta monofonina kaksisuuntaisten radiopuhelimien kanssa. Voit hyödyntää laitteella myös DMR Tier III -verkkoa.   

Hyteran VM780 -radiopuhelimesta löytyvällä kehokameralla voit tallentaa ääntä, videokuvaa ja valokuvia helposti kentällä. Kameran ansiosta VM780 on erinomainen esimerkiksi viranomaiskäyttöön ja valvontatyöhön, joissa tapahtumista täytyy voida viestiä helposti myös kenttäjohdolle tai valvomoon.

Hytera VM780 - kehokamera ja radiopuhelin Kuva Hytera

 


Autamme laitevalinnoissa - ota yhteyttä!
Janne Kolu | Kauko Oy
Janne Kolu

Head of Sales 

050 598 6001
janne.kolu@kauko.com

Logistiikka & kauppa
Kommunikaatio ja kuulosuojaus

Ota yhteyttä

Sami Rahikainen | Kauko Oy
Sami Rahikainen

Head of Sales 

040 716 3149
sami.rahikainen@kauko.com

Viranomaiset
Kommunikaatio ja kuulonsuojaus

Ota yhteyttä