Kaukon tarina

  On the move. In the know.

  Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille.

   


   

   

  Työn sankareille

  Liikkuvissa työympäristöissä sujuvasti sukkuloivat ekspertit arvostavat mukana kulkevaa toimistoa, joka kestää kovaakin käsittelyä. Yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla työskentelevien ammattilaisten työkalut eivät voi hyytyä. Kyse on ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden turvaamisesta.

  Käyttäjänsä käsissä

  Tiukoissa paikoissa ei ole varaa tinkiä työkaluista. Tieto on valjastettava palvelemaan käyttäjäänsä, jotta se tukee tehokkaalla tavalla tavoitteita ja tekoja. Kun järjestelmät ja työympäristö ovat kunnossa, voi tyytyväinen ja tuottelias työntekijä keskittyä itse pääasiaan. Kauko antaa käyttäjänsä käsiin markkinoiden halutuimmat ratkaisut. Kauko on toimialansa kaukokatseinen ajatusjohtaja, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

  Kaverisi kentällä

  Kauko on valmis näkemään enemmän vaivaa ja laittamaan itsensä likoon. Kokenut konkari rakentaa rautaisella ammattitaidollaan alan älykkäimmät ratkaisut. Kauko on notkeaa ja liikkuvaista laatua, kulkee koko matkan rinnallasi ja turvaa työsi. Kauko ei jätä pulaan.