Kauko - vaativien työympäristöjen asiantuntija

Missiona sujuva arki

Kun tarvitset älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa, heitä meille haaste ratkottavaksi.

Olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa, jotta työntekosi olisi tehokasta, fiksua ja kestävää alati muuttuvassa ympäristössä.

kauko-kaytettavyys-front

Kun etsit kumppania, joka...
...rakentaa ratkaisut ihmisten tarpeisiin

Vaativissa ympäristöissä työn sujuvuus nousee arvoon arvaamattomaan. Suunnittelemme laite- ja palvelukokonaisuuden aina käyttäjänsä tarpeita palvelevaksi. Kun työ on sujuvaa, se tuottaa tulosta.

...puhuu tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä

Laitteiden ja yhteyksien täytyy toimia luotettavasti ja tehdä työnteosta tehokasta. Parannamme työn tuottavuutta manuaalista työtä poistamalla ja työtehtäviä automatisoimalla.

...tekee innovatiivista, laaja-alaista yhteistyötä

Kun kartuttaa kokemusta usealta toimialalta, löytää haasteisiin ratkaisuja myös laatikon ulkopuolelta. Verkostomme asiantuntijat yhdistävät voimansa löytääkseen parhaat laite- ja sovellusratkaisut joka tarpeeseen.

...kehittää kestäviä työntekotapoja

Haluamme välttää luonnonvarojen turhaa kulutusta. Ratkaisumme ovat kestäviä niin rakenteensa kuin ympäristönkin näkövinkkelistä. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä töitä vihreämmin ja tehokkaammin.

#Kaukokatse olkoon kanssasi

Kun päästät meidät lähelle, voimme avittaa sinua ja kollegojasi laajemmin kuin osaat kuvitellakaan. Me kaukolaiset laitamme itsemme likoon, jotta teillä on alanne älykkäimmät ja työtehonne turvaavat ratkaisut. 

Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntijoita, joilla edelläkävijyys ja palveluhalu on DNA:ssa - aina Kaukomarkkinoilta saakka

Haasta meidät


Palvelemme vaativien työympäristöjen huippuammattilaisia eri toimialoilla

Laaja-alainen ymmärryksemme erilaisista työn tuottavuutta, turvallisuutta ja työssä jaksamista nakertavista haasteista auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme ennakkoluulottomasti yli toimialarajojen. Haasta meidät etsimään ja rakentamaan ratkaisut teidän työympäristönne tarpeisiin!

Takaamme työtehon ja turvallisuuden teollisissa työympäristöissä

työtehoa ja turvallisuutta teollisiin työympäristöihin Kuva Mikko Törmänen

Suunnittelemme ja rakennamme kanssasi aidosti toimivan huollon ja ylläpidon, varasto- ja pakkaamotyön, valmistuksen ja kokoonpanon tai muun globaalin asiantuntijatyön arjen joustavaksi, turvalliseksi ja eri tilanteisiin mukautuvaksi kokonaisuudeksi. Hyödynnämme muun muassa konenäköä, puettavia teknologioita ja muita innovatiivisia laitteita, järjestelmiä, sovelluksia ja palveluita.

Teollisuuden ratkaisumme

Teemme logistiikan arjesta tehokasta sujuvalla työllä

tehokasta logistiikan arkea Kuva Mikko Törmänen

Luomme logistiikan arkea tehostavia kokonaisuuksia työtä sujuvoittavilla sovelluksilla ja ratkaisuilla, joilla hoituu liikkeellä ollessa vaikkapa tarkka pakettien ja rahdin mittaus, tiedon haku, viivakoodien luku ja etäperehdytys. Tavoitteenamme on optimoida sekä käyttäjäkokemus että liiketoimintahyödyt rakentamalla digitaalisia työympäristöjä, joissa järjestelmät, laitteet ja palvelut tukevat aidosti työntekoa ja työprosesseja.

Logistiikan ratkaisumme

Luomme ajantasaista tilannekuvaa viranomaistyön turvallisuuden tueksi

ajantasainen tilannekuva on turvallisuuden perusedellytys Kuva Mikko Törmänen

Helpotamme reaaliaikaista kommunikaatiota sekä häiriötöntä kuvan, äänen ja sijaintitiedon välitystä viranomaistyössä ja autamme luomaan jatkuvasti ajantasaista tilannekuvaa. Rakennamme ja suunnittelemme työympäristöjä, joissa laitteisiin, sovelluksiin ja yhteyksiin voi luottaa ja työnohjaukselliset tehtävät onnistuvat mutkattomasti niin normaaliarjessa kuin esimerkiksi onnettomuustilanteissakin.

Ratkaisumme viranomaisille

Parannamme työ- ja potilasturvallisuutta sekä työtehoa terveydenhuollossa

parannamme työ- ja potilasturvallisuutta terveydenhuollon työympäristöissä Kuva Canva

Vähennämme raskasta fyysistä työtä terveydenhuollon ympäristöissä mobiililla ja integroitavalla teknologialla. Digitalisoimme potilastietoja sekä opastamme monikäyttöisten ja kestävien laitteiden hankintaan. Autamme myös vaativien potilasympäristöjen kuvan-, äänen- ja datansiirrossa, jotta online-koulutukset, -mentoroinnit ja etäapu ovat helposti toteutettavissa yllättävissäkin tilanteissa.

Terveydenhuollon ratkaisumme

Kasvatamme asiakasymmärrystä ja kehitämme tuottavuutta kaupan alalla

kasvatamme asiakasymmärrystä ja tuottavuutta kaupan alalla Kuva Canva

Autamme kasvattamaan asiakasymmärrystä ja tehostamaan toimintoja kestävillä, mukana kuljetettavilla laitteilla, sekä työtä digitoivilla ja seuraavilla ratkaisuilla. Kanssamme luot kokonaisratkaisuja, joissa järjestelmät, laitteet ja palvelut tekevät työnteosta tavoitteellista. Olemme kumppanisi myös työympäristön turvallisuuden kehittämisessä aina kiinteistön turvavalvonnasta liikkuvan työn turvaamiseen ja uhkien ennakointiin.

Ratkaisumme kaupan alalle

Ajasta ja paikasta riippumattomia elämyksiä kulttuuriin ja opetukseen

ajasta ja paikasta riippumattomia elämyksiä opetukseen ja kulttuuriin Kuva Canva

Ideoimme kanssanne, miten kulttuuritapahtumista tai opetusmateriaaleista luodaan ajasta ja paikasta riippumattomia, elämyksellisiä ja interaktiivisia kokonaisuuksia. Teemme osallistumisesta innostavaa ja kohtaamisista aitoja niin etänä kuin paikan päällä. Autamme luomaan sujuvia kohtaamisia helppokäyttöisillä teknologioilla, ja järjestämään terveysturvallisia kokoontumisia sekä tapahtumia kaikissa olosuhteissa.

Ratkaisumme kulttuuri- ja opetusaloille

Kauko on Hansel-puitesopimustoimittaja

Kauko Oy on valittu Hansel-puitesopimustoimittajaksi vahvistettujen kannettavien tietokoneiden osalta alkaen 20.9.2018. Sopimus koskee Panasonic Toughbook -tietokoneita ja kestää vuoteen 2022. 

Puitejärjestely liittyy yhteishankintaan RUGGEROIDUT TIETOKONEET VAATIVIIN YMPÄRISTÖOLOSUHTEISIIN 2018-2020 (2022).

Sopimusnumero: T/3021/20092018/KLE

Lue lisää

hansel_puitesopt_rgb200

 


Innovaatioiden metsästystä yli 70 vuotta

Katso taaksepäin Kaukon historiaan ja tulevaan. Olisitko sinä uusi kaukolainen? Lähetä meille avoin hakemuksesi!


Nimetön ilmoituskanava väärinkäytöksille

Meille tärkeän, eettisesti kestävän toiminnan perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme. Toivomme, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei kuulu organisaatiomme hyvän liiketavan periaatteiden mukaiseen toimintaan. Voit kertoa huolestasi nimettömänä ilmoituskanavan kautta.

Lisätietoja

stop-merkkiä kädellään näyttävä ihminen Kuva Shutterstock

Asiakkaitamme

remeo_logo
finnair_logo
finlandia-talo_logo
veikkaus_logo
vr_logo
keikko-sm-liiga_logo
valio_logo
talokeskus_logo
etela-pohjanmaan-sairaanhoitopiiri_logo
norra_logo
3stepit-logo-color
airpro_logo
mml_logo
eltel_logo

Kuvat ja logot medialle ja jälleenmyyjillemme

Tarvitsetko Kaukon kuvia tai logoja julkaisusi yhteyteen? Käy lataamassa sopivat tiedostot kuvapankistamme!

Siirry kuvapankkiin

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Jos et löytänyt etsimääsi tietoa tai vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä! Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Background element