Kauko lyhyesti

Missiona sujuva arki

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut huippuammattilaisille sekä yrityksille. Kauko on toimialansa kaukokatseinen ajatusjohtaja, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

kauko-kaytettavyys-front
Vaativan työympäristön sankareille

Kun kyse on ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden turvaamisesta, työkalut eivät voi pettää. Vaativissa työympäristöissä sujuvasti sukkuloivat ekspertit arvostavat mukana kulkevaa toimistoa, joka kestää haastavia työolosuhteita.

Tuottavien tekijöiden puolesta

Tiukoissa paikoissa ei voi tinkiä työkaluista. Tiedon täytyy palvella käyttäjäänsä, jotta se tukee tavoitteita ja tekoja. Kun järjestelmät ja työympäristö ovat kunnossa, voi tyytyväinen ja tuottelias työntekijä keskittyä itse pääasiaan.

Käyttäjiensä tarpeet huomioivaa teknologiaa

Kaukolaiset laittavat itsensä likoon, jotta sinulla on alasi älykkäimmät ja työtehosi turvaavat ratkaisut. Tavoitteenamme on aina optimoida sekä käyttäjäkokemus että liiketoimintahyödyt uuden teknologian valinnan ja käyttöönoton myötä.

Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija.

Liikkuva tietotyö

Myyjille, varastotyöntekijöille, lentäjille, konduktööreille, kuljettajille, asentajille, huoltajille, tuotantopäälliköille, sekä muille liikkuvan työn ammattilaisille kovia vaatimuksia vastaavat työvälineet ovat välttämättömiä. He tarvitsevat oikeat ja pitkäikäiset laitteet, sovellukset, sekä palvelut liikkuvan työnsä joustavuuden ja tehokkuuden tueksi. 

Liikkuva tietotyö

Terveydenhuolto

Hoitoalan ammattilaisten käyttämien työvälineiden täytyy olla hygieenisiä, sähköturvallisia, ergonomisia ja toimintavarmoja. Kriittisten hoitoalueiden ympäristöihin räätälöidyt laitteisto- ja palveluratkaisut tekevät hoidosta nopeampaa ja kustannustehokkaampaa sekä parantavat potilasturvallisuutta. 

Terveydenhuolto

AV-teknologia

Kuvaus- ja esitystekniikan ammattilaiset vaativat projektoreiltaan, näytöiltään, kameroiltaan, kuvamiksereiltään ja tallentimiltaan kestävyyttä ja huippulaatua. Kustannustehokkaiden AV-järjestelmien suunnittelu, toteutus, asennus ja huolto hoituvat yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

AV-teknologia

Turvatekniikka

Yhteiskunnan kannalta kriittiset toiminnot, kuten poliisi- ja palolaitos sekä puolustusvoimat vaativat tietoteknisiltä ratkaisuiltaan ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä. Häiriötön kuvan ja äänen tallennus, analysointi ja tiedonvälitys varmistavat jatkuvasti ajantasaisen tilannekuvan, jota heidän työnsä edellyttää.

Turvatekniikka

Kauko on Hansel-puitesopimustoimittaja

Kauko Oy on valittu Hansel-puitesopimustoimittajaksi vahvistettujen kannettavien tietokoneiden osalta alkaen 20.9.2018. Sopimus koskee Panasonic Toughbook -tietokoneita ja kestää vuoteen 2022. 

Puitejärjestely liittyy yhteishankintaan RUGGEROIDUT TIETOKONEET VAATIVIIN YMPÄRISTÖOLOSUHTEISIIN 2018-2020 (2022).

Sopimusnumero: T/3021/20092018/KLE

Lue lisää

hansel_puitesopt_rgb200

 


Kaukokatse

Katso taaksepäin Kaukon historiaan ja tulevaan. Olisitko sinä uusi kaukolainen? Lähetä meille avoin hakemuksesi!

Asiakkaitamme

remeo_logo
finnair_logo
finlandia-talo_logo
veikkaus_logo
vr_logo
keikko-sm-liiga_logo
valio_logo
talokeskus_logo
etela-pohjanmaan-sairaanhoitopiiri_logo
norra_logo
3stepit-logo-color
airpro_logo
mml_logo
eltel_logo

Kuvat ja logot medialle ja jälleenmyyjillemme

Tarvitsetko Kaukon kuvia tai logoja julkaisusi yhteyteen? Käy lataamassa sopivat tiedostot kuvapankistamme!

Siirry kuvapankkiin

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Ota yhteyttä

Background element