Kauko - vaativien työympäristöjen asiantuntija

Missiona sujuva arki

Kun tarvitset älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa, heitä meille haaste ratkottavaksi.

Olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa, jotta työntekosi olisi tehokasta, fiksua ja kestävää alati muuttuvassa ympäristössä.

kauko-kaytettavyys-front

Kun etsit kumppania, joka...
...rakentaa ratkaisut ihmisten tarpeisiin

Vaativissa ympäristöissä työn sujuvuus nousee arvoon arvaamattomaan. Suunnittelemme laite- ja palvelukokonaisuuden aina käyttäjänsä tarpeita palvelevaksi. Kun työ on sujuvaa, se tuottaa tulosta.

...puhuu tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä

Laitteiden ja yhteyksien täytyy toimia luotettavasti ja tehdä työnteosta tehokasta. Parannamme työn tuottavuutta manuaalista työtä poistamalla ja työtehtäviä automatisoimalla.

...tekee innovatiivista, laaja-alaista yhteistyötä

Kun kartuttaa kokemusta usealta toimialalta, löytää haasteisiin ratkaisuja myös laatikon ulkopuolelta. Verkostomme asiantuntijat yhdistävät voimansa löytääkseen parhaat laite- ja sovellusratkaisut joka tarpeeseen.

...kehittää kestäviä työntekotapoja

Haluamme välttää luonnonvarojen turhaa kulutusta. Ratkaisumme ovat kestäviä niin rakenteensa kuin ympäristönkin näkövinkkelistä. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä töitä vihreämmin ja tehokkaammin.

#Kaukokatse olkoon kanssasi

Kun päästät meidät lähelle, voimme avittaa sinua ja kollegojasi laajemmin kuin osaat kuvitellakaan. Me kaukolaiset laitamme itsemme likoon, jotta teillä on alanne älykkäimmät ja työtehonne turvaavat ratkaisut. 

Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntijoita, joilla edelläkävijyys ja palveluhalu on DNA:ssa - aina Kaukomarkkinoilta saakka

Haasta meidät


Palvelemme eri alojen huippuammattilaisia
Liikkuva tietotyö

Myyjille, varastotyöntekijöille, lentäjille, konduktööreille, kuljettajille, asentajille, huoltajille, tuotantopäälliköille, sekä muille liikkuvan työn ammattilaisille kovia vaatimuksia vastaavat työvälineet ovat välttämättömiä. He tarvitsevat oikeat ja pitkäikäiset laitteet, sovellukset, sekä palvelut liikkuvan työnsä joustavuuden ja tehokkuuden tueksi. 

Liikkuva tietotyö

Terveydenhuolto

Hoitoalan ammattilaisten käyttämien työvälineiden täytyy olla hygieenisiä, sähköturvallisia, ergonomisia ja toimintavarmoja. Kriittisten hoitoalueiden ympäristöihin räätälöidyt laitteisto- ja palveluratkaisut tekevät hoidosta nopeampaa ja kustannustehokkaampaa sekä parantavat potilasturvallisuutta. 

Terveydenhuolto

AV-teknologia

Kuvaus- ja esitystekniikan ammattilaiset vaativat projektoreiltaan, näytöiltään, kameroiltaan, kuvamiksereiltään ja tallentimiltaan kestävyyttä ja huippulaatua. Kustannustehokkaiden AV-järjestelmien suunnittelu, toteutus, asennus ja huolto hoituvat yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

AV-teknologia

Turvatekniikka

Yhteiskunnan kannalta kriittiset toiminnot, kuten poliisi- ja palolaitos sekä puolustusvoimat vaativat tietoteknisiltä ratkaisuiltaan ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä. Häiriötön kuvan ja äänen tallennus, analysointi ja tiedonvälitys varmistavat jatkuvasti ajantasaisen tilannekuvan, jota heidän työnsä edellyttää.

Turvatekniikka

Kauko on Hansel-puitesopimustoimittaja

Kauko Oy on valittu Hansel-puitesopimustoimittajaksi vahvistettujen kannettavien tietokoneiden osalta alkaen 20.9.2018. Sopimus koskee Panasonic Toughbook -tietokoneita ja kestää vuoteen 2022. 

Puitejärjestely liittyy yhteishankintaan RUGGEROIDUT TIETOKONEET VAATIVIIN YMPÄRISTÖOLOSUHTEISIIN 2018-2020 (2022).

Sopimusnumero: T/3021/20092018/KLE

Lue lisää

hansel_puitesopt_rgb200

 


Innovaatioiden metsästystä yli 70 vuotta

Katso taaksepäin Kaukon historiaan ja tulevaan. Olisitko sinä uusi kaukolainen? Lähetä meille avoin hakemuksesi!


Nimetön ilmoituskanava väärinkäytöksille

Meille tärkeän, eettisesti kestävän toiminnan perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme. Toivomme, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei kuulu organisaatiomme hyvän liiketavan periaatteiden mukaiseen toimintaan. Voit kertoa huolestasi nimettömänä ilmoituskanavan kautta.

Lisätietoja

stop-merkkiä kädellään näyttävä ihminen Kuva Shutterstock

Asiakkaitamme

remeo_logo
finnair_logo
finlandia-talo_logo
veikkaus_logo
vr_logo
keikko-sm-liiga_logo
valio_logo
talokeskus_logo
etela-pohjanmaan-sairaanhoitopiiri_logo
norra_logo
3stepit-logo-color
airpro_logo
mml_logo
eltel_logo

Kuvat ja logot medialle ja jälleenmyyjillemme

Tarvitsetko Kaukon kuvia tai logoja julkaisusi yhteyteen? Käy lataamassa sopivat tiedostot kuvapankistamme!

Siirry kuvapankkiin

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Jos et löytänyt etsimääsi tietoa tai vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä! Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Background element