Kauko

Hae meille töihin!

Kauko tarjoaa vaativan työn ammattilaisille alojensa innovatiivisimmat työkalut. Laajan asiakaskuntamme kautta syvennämme jatkuvasti ymmärrystämme haastavista ja alati muuttuvista työympäristöistä.

Missionamme on tehdä työntekijän arjesta sujuvaa. Työntekoa helpottamalla ja tehostamalla autamme parantamaan myös asiakasyritystemme kannattavuutta.

Kauko etsii arjen sujuvoittajiksi innovatiivisia ja ratkaisuhenkisiä kykyjä.

Täytä hakemus

hae Kaukolle töihin Kuva Mikko Törmänen

matt-palmer-iPum7Ket2jo-unsplash

 

Kiinnostut teknologiasta ja haluat innovoida?

Kaipaamme osaajia, joilla on paitsi luontaista mielenkiintoa teknologiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, myös halua innovoida. Tarvitsemme ihmisiä, jotka osaavat yhdistellä ja kokeilla rohkeasti uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät saumattomiksi kokonaisuuksiksi niin laitteet, ohjelmistot kuin palvelutkin. Kaiken lähtökohtana on kyky nähdä ratkaisun toimivuus käyttäjän ja ihmisen kannalta.

Avoin työpaikka: markkinointikoordinaattori

Etsimme joukkoomme teknologiasta innostunutta, nuorta markkinoinnin ammattilaista tukemaan monialaisen asiantuntijaorganisaatiomme työtä. Markkinointikoordinaattorina tulet vastaamaan markkinointimme toteutuksesta tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän kumppanimme kanssa. Työskentelet toimitusjohtajamme rinnalla ja tuet eri liiketoimintayksiköidemme myyntiä markkinoinnin monin keinoin.

Lue lisää paikasta ja hae

ideointia-yhdessa-kauko-kuva-mikko-tormanen

 

Lähetä avoin työhakemus

Tarjoamme inspiroivan, ennakkoluulottoman ja startup-henkisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi ratkaisujen rakentajana.

Liity mukaan Kaukon edelläkävijöiden joukkoon!

Täytä hakemus

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Background element