Kauko

Hae meille töihin!

Kauko tarjoaa vaativan työn ammattilaisille alojensa innovatiivisimmat työkalut. Laajan asiakaskuntamme kautta syvennämme jatkuvasti ymmärrystämme haastavista ja alati muuttuvista työympäristöistä.

Missionamme on tehdä työntekijän arjesta sujuvaa. Työntekoa helpottamalla ja tehostamalla autamme parantamaan myös asiakasyritystemme kannattavuutta.

Kauko etsii arjen sujuvoittajiksi innovatiivisia ja ratkaisuhenkisiä kykyjä.

Täytä hakemus

varasto

matt-palmer-iPum7Ket2jo-unsplash

 

Kiinnostut teknologiasta ja haluat innovoida?

Kaipaamme osaajia, joilla on paitsi luontaista mielenkiintoa teknologiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, myös halua innovoida. Tarvitsemme ihmisiä, jotka osaavat yhdistellä ja kokeilla rohkeasti uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät saumattomiksi kokonaisuuksiksi niin laitteet, ohjelmistot kuin palvelutkin. Kaiken lähtökohtana on kyky nähdä ratkaisun toimivuus käyttäjän ja ihmisen kannalta.

Nyt haussa: myyntikoordinaattori ja markkinointikoordinaattori

Jos olet teknologiasta innostunut nouseva kyky, myynti- ja markkinointitiimimme kaipaavat ehkä juuri sinua! Etsimme parhaillaan myyntikoordinaattoria ja markkinointikoordinaattoria tukemaan monialaisen asiantuntijaorganisaatiomme työtä. Lue lisää avoimista työpaikoistamme ja hae!

Lue lisää koordinaattoripaikoista

Kauko rekrytoi myynti- ja markkinointitiimiinsä Kuva Mikko Törmänen

 

Lähetä avoin työhakemus

Tarjoamme inspiroivan, ennakkoluulottoman ja startup-henkisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi ratkaisujen rakentajana.

Liity mukaan Kaukon edelläkävijöiden joukkoon!

Täytä hakemus

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Background element