Kauko työnantajana

    Kauko työnantajana

    Kauko vastaa ajasta ja paikasta riippumattoman tietotyön vaatimuksiin tarjoamalla vaativille ammattilaisille alan innovatiivisimmat työkalut. Meillä on laaja asiakaskunta ja sitä kautta syvällistä ymmärrystä useilta vaativilta toimialoilta. Me helpotamme työntekijän arkea muuttuvassa työympäristössä. Työntekoa tehostamalla autamme parantamaan myös yritysten kannattavuutta.

    Kauko etsii muutoksen tekijöiksi uusia, innovatiivisia ja ratkaisuhenkisiä kykyjä.

    Liikkuvan tietotyön murros on vasta alussa. Etsimme nyt muutoksen tekijöiksi uusia, innovatiivisia ja ratkaisuhenkisiä kykyjä. Kaipaamme osaajia, joilla on paitsi luontaista mielenkiintoa teknologiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, myös halua innovoida. Tarvitsemme ihmisiä, jotka osaavat yhdistellä ja kokeilla rohkeasti aivan uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät saumattomiksi kokonaisuuksiksi niin laitteet, ohjelmistot kuin palvelutkin. Kaiken lähtökohtana on kyky nähdä ratkaisun toimivuus käyttäjän ja ihmisen kannalta.

    Tarjoamme inspiroivan, ennakkoluulottoman ja start-up-henkisen työyhteisön ja näköalapaikan, jossa sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi esimerkiksi IoT:tä hyödyntävien uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen rakentajana. Liity mukaan Kaukon edelläkävijöiden joukkoon!