Panasonic ProAV / Broadcast -kamerat ammattikäyttöön

Panasonic on yksi maailman johtavista kameravalmistajista. Tehtaan tuotanto käsittää video- ja still-kamerat koti- ja harrastekäyttöön, sekä ProAV/Broadcast-kamerat AV- ja TV-tuotantokäyttöön. Lisäksi valikoimassa on myös IP- ja analogikameroita valvontakäyttöön.

ProAV/Broadcast-mallistossa on erikoiskameroita mm. medical- ja teollisuuskäyttöön esim. mikroskooppi- ja endoskopiamallit, oral-mallit sekä myös komponentteina toimitettavia versioita esim. leikkaussalivalaisimiin integroitavaksi. Me edustamme ja maahantuomme ProAV/Broadcast-malleja Suomessa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa.

Rekisteröi Panasonic Broadcast/ProAV -laitteesi 60 päivän sisällä hankinnasta ja saat ilmaiseksi pidemmän takuun (2, 3 tai 5 vuotta) ja muita rahanarvoisia etuja.

Rekisteröi laitteesi täällä.

AG-DVX200 ja rullalauta

Testaa eri kameravaihtoehdot Kauko Studiossa

Kun punnitset virtuaalistudion, kokoustilan tai vaikka leikkaussalin kamerahankintoja, tule testauskäynnille Kauko Studioon! Studion videoseinä ja sen yhdeksän 4K-tasoista ruutua auttavat arvioimaan kameravaihtoehtojen eroja. Tuo paikalle kilpailevan brändinkin kamerat, niin pääset vertaamaan niitä samoissa olosuhteissa. Tutustu Kauko Studion tarjontaan ja varaa oma esittelyaika asiantuntijaltamme!

Inspiroidu teknologiasta Kauko Studiossa

kameravaihtoehtojen testaus Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu

 

Kun mielessäsi on kamerahankinta tai haluat nähdä kamerat in-action, ota yhteyttä!

Juha Lindqvist

Head of Sales

Kulttuuri & Opetus

ProAV & Broadcasting

+358 40 590 0916

LinkedIn

Juha Lindqvist Kauko Oy