AV-teknologia

Panasonic Broadcast/ProAV laitteet ammattikäyttöön

Kauko on vuodesta 1969 lähtien edustanut Panasonicia Suomessa. AV-tuotemallistoomme kuuluvat mm. projektorit, näytöt, kamerat, kuvamikserit, sekä tallentimet.

Panasonicin tuotteet ovat tunnetusti kestäviä ja niiden tuottama kuvanlaatu on alansa huippua. Kun uuden teknologian hankinta on ajankohtaista, konsultoimme sinua valotehon, resoluution, asennuspaikkojen ja tilakohtaisten erityisominaisuuksien huomioon ottamisessa erilaisissa kuvaus- ja esitysteknisissä tarpeissa.

Kauttamme löydät tuotteet, palvelut ja kumppanit niin AV-järjestelmien suunnitteluun kuin toteutukseenkin. Avustamme mieluusti, olipa sitten kyse yksittäisen tuotteen ominaisuuksista tai järjestelmäkokonaisuuksien kartoituksesta.

nastuh-abootalebi-284883

Pohdinnassa erilaiset pro AV -teknologiat omiin tiloihinne? Tule testauskäynnille Kauko Studioon!

Onko suunnitelmissasi oma showroom, virtuaalistudio tai videokoulutustila? Tule Kauko Studioon testaamaan erilaisia pro AV -teknologioita: Panasonic-näyttöjä, projisointiratkaisuja, robottikameroita ja ohjaimia, all-in-one AV-tuotantokeskusta ja kuvamiksereitä, Digital Signage -järjestelmiä, sekä Analog Wayn mediaserveriä ja kuvaprosessoria. Ideoidaan yhdessä paras mahdollinen AV-kokonaisuus tarpeisiinne!

Inspiroidu teknologiasta Kauko Studiossa

Kauko Studio PRO AV Showroom Kuva Paula Ojansuu

Jokainen kokoustila vaatii omanlaisensa AV-ratkaisun

breather-168766

 

Oletko suunnittelemassa tai uusimassa toimistollenne kokoustilan ja neuvotteluhuoneen AV-kokoonpanoa?

Jotta tilan AV-laitteisto on paitsi toimiva ja järkevä kokonaisuus, kannattaa huomioida monta asiaa: tilan valoisuus, esitysmateriaalin näkyvyys riittävän suurella kuvakoolla ja kirkkaudella kaikille istumapaikoille, äänen kuuluvuus ja tilan akustiikka, turvalliset asennuspaikat, -telineet ja kiinnikkeet, järjestelmän ja laitteiston helppokäyttöisyys, kytkentöihin tarvittavat liitännät ja langattomat kuvansiirtimet.

Kokosimme muutamia valmiita Panasonicin AV-laitekokonaisuuksia erilaisiin kokous- ja neuvottelutiloihin.

Lue lisää!

Etätapaaminen - jopa vaikuttavampi kuin kasvokkain kohtaaminen

Kun luovut matkustamisesta kokouksiin, koulutuksiin ja konsultointeihin, et rakenna kertakäyttöisiä demoympäristöjä messuille tai muihin tapahtumiin, etkä kuljeta tavaroita pitkiä matkoja tuote-esittelyihin, säästät pitkän pennin matkustuksessa, kuljetuskuluissa sekä työajassa.

Vie aito kohtaaminen kaikkialle, minne tietoliikenneverkko yltää, ja tee etätapaamisista jopa vaikuttavampia kuin kasvokkain kohdatessa. Etäesittelyratkaisuillamme striimaat laadukasta kuvaa suurestakin tilasta, mutta tutustutat samalla pieniinkin yksityiskohtiin. Kun sinä liikut, tarvittaessa lähettämäsi kuvakin liikkuu.

Lisää etäesittelyratkaisuista

etaesittely-tehdas-blog-header-ETAESITTELY

 

Striimaa tapahtumat, tilaisuudet ja esitykset ympäri maailman

Canva - Man Participating in a Conference cropped

Striimaa isot ja pienet tapahtumat, lanseeraustilaisuudet ja esitykset verkkoon omasta neuvotteluhuoneestasi, esittelytilastasi tai teatteristasi. Saat asiantuntijakumppaneidemme rakentaman, tarpeisiisi räätälöidyn streaming-studion, jolla striimaat kuvaltaan ja äänentoistoltaan huipputasoiset kohtaamiset esimerkiksi YouTube ja Facebook Liveen.

Laitteistomme sopivat myös esimerkiksi valaistuksen, pimennysverhojen tai valkokankaan ohjaukseen ja perinteiseen AV-tekniikkaan sekä konferenssijärjestelmiin. Kanssamme saat striimauksen toimimaan helposti ja varmasti aina, kun sitä tarvitset!

Tutustu streaming-ratkaisuihin

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin | Kauko Oy

Ota yhteyttä | AV-teknologia
Myynti: Juha Lindqvist
Puh. +358 40 590 0916
juha.lindqvist@kauko.com
Ota yhteyttä

Tekninen tuki ja huolto: Juha Roth
Puh. +358 400 772 122
juha.roth@kauko.com
avsales@kauko.com

Toimisto: Eeva Heinonen
Puh. +358 9 5211 / +358 40 549 2378
eeva.heinonen@kauko.com

AV-laitteiden asennus- ja huoltopalvelut

Lue tästä lisää AV-laitteiden asennus ja huoltopalveluista. 

Oletko rekisteröitynyt verkkokaupan käyttäjä?

Näistäkin tuotteista löydät lisää tietoa myös verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan