etaesittely-tehdas-full-width-header-ETAESITTELY

Etäesittelyratkaisuilla viet aidon kohtaamisen kaikkialle, minne verkko yltää

Haluamme tuoda ihmiset aidosti toistensa lähelle kestävästi, liikkumisen aiheuttamia päästöjä ja ajankäyttöä vähentäen.

Unohda paikalle matkustaminen, kertakäyttöisten demoympäristöjen rakentaminen ja esittelyihin tarvittavien tuotteiden kuljettaminen.

Pidä koulutukset ja tuote-esittelyt, opasta käyttöönotossa, auditoinnissa ja huollossa, ja perehdytä kollegaa etänä kotikonttorilta, toimistolta, näyttelytilasta tai vaikka laiturin nokalta käsin.

Kuva Shutterstock

Laadukasta livekuvaa isoista kokonaisuuksista ja pienistä yksityiskohdista

älylasit lähettävät laadukasta livekuvaa pienistäkin yksityiskohdista Kuva RealWear

Esittelitpä fläppitaulupiirrosta, liiketoimintadataa, tuotetta, prosessia tai vaikka tuotteen prototyyppiä, etäesittelyratkaisuilla viet näkemäsi ja kokemasi kaikkialle, minne tietoliikenneverkko yltää.

Striimaat laadukasta kuvaa koko tilasta, suurista koneista, tai tutustutat pienimpiinkin yksityiskohtiin vahvennettujen älylasien avulla.

Vastaat asiakkaan tai kollegan kysymyksiin ja esittelet kohteita edestä, takaa, sivulta ja vaikka sisältäkin. Kun sinä liikut, tarvittaessa lähettämäsi kuvakin liikkuu. 


Etätapaaminen, joka on tehokkaampi ja jopa vaikuttavampi kuin kasvokkain kohtaaminen

Yhdistä live-kohtaamisten laatu ja etäkohtaamisten tehokkuus sovelluspohjaisella kuvansiirrolla. Esittele suurta tilaa ja kaikkia sen kohteita tai vaihda lähikuvaan puettavan teknologian avulla. Hyödynnä kiinteää tai mobiilia etäesittelyä koulutuksissa tai tuotelanseerauksissa - missä vain tarvitset monipuolista lähetystekniikkaa, jolla viet aidot tilanteet ja kokemukset asiakkaan tai kollegan luo jopa laadukkaampana kuin ihmissilmä ne näkee.

Verkkokokous- ja videoneuvottelutekniikalla lähetät ammattilaistason kuvaa suuremmastakin tilasta

verkkokokous- ja videoneuvottelutekniikka lähettää ammattilaistason kuvaa suuresta tilasta Kuva AnalogWay

Kun tavarat ovat liian painavia liikuteltaviksi, matkustaminen ei ole mahdollista tai haluat eroon tilan määräämistä osallistujarajoitteista, lähetä koulutukset, esittelytilaisuudet ja esitykset verkon yli minne päin maailmaa tahansa esimerkiksi Facebook Liven, YouTube Liven tai Teamsin välityksellä.

Rakenna toiminnallinen demoympäristö vaikka omaan neuvotteluhuoneeseesi, tuotekehityslaboratorioosi, esittelytilaasi tai varastoosi ja pyydä meidät toteuttamaan tarpeisiisi räätälöity lähetysstudio sen ympärille. Näin pidät kuvaltaan ja äänentoistoltaan uutislähetystasoiset koulutukset ja esittelyt, ja striimaat ne laadukkaasti ja tehokkaasti tarvittaessa ympäri maailman. 

Jutellaan lisää

Puettavat älylasit tutustuttavat pienimpiinkin yksityiskohtiin ja kuljettavat mukana

puettavat älylasit tutustuttavat pieniin yksityiskohtiin videoyhteydellä Kuva RealWear

Kun kollega tai asiakas esittää kiperiä kysymyksiä ja olisi helpompi näyttää asia livenä, pue älylasit päähän ja esittele tarvittavat dokumentit, liiketoimintadata tai yksityiskohdat niiden avulla. Sama toimii toisin päin - kun asiakkaalla tai kollegalla on käytössään älylasit, hän voi lähettää livekuvaa sinulle kysyäkseen neuvoa ongelmatilanteeseensa. Vahvennetut ja teollisuuskäyttöön kehitetyt älylasit kestävät käyttöä vaativissakin olosuhteissa.

Älylasien kanssa pääset lähelle esittelemiäsi kohteita ja voit kertoa pienistäkin yksityiskohdista kameran kuvatessa samalla aluetta, jota katsot. Voit pitää myös tehdaskierroksen etänä: kävele toimitiloissanne lasit päässä, esittele koneiden toimintoja ja näytä koneista saatavaa dataa lasien näytöllä. 

Ota yhteyttä


Kun etsit studiotasoista kokonaisuutta digitaalisiin kohtaamisiin

Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden eri tilanteita varten. Tutustu Lähellä-, Livenä- ja Linjoilla-paketteihin!

Lähellä

Engineers working on a building site holding a blueprints

Kun haluat luoda vuorovaikutteisen kohtaamisen esimerkiksi tuote-esittelyä, myyntitapaamista tai etäworkshopia varten. Luo tila, jossa esittelet tuotteita tai kokonaisuuksia, joita on vaikea tai kallis kuljettaa tapaamisiin. Asennamme paikalle kamerat ja järjestelmät yleiskuvausta ja kohdennuksia varten, sekä kytkemme kokonaisuuteen tarvittaessa älylasit. 

Livenä

Woodland hotel - Spacious conference room with chairs

Striimaa teatteriesityksesi, lanseerauksesi, tulosjulkistuksesi tai muu suurelle yleisölle tarkoitettu esiintymisesi laadukkaasti maailmalle. Rakennamme streaming-kokonaisuuden, jolla jaat materiaalin näyttävästi ja livenä eri medioihin, esimerkiksi YouTube tai Facebook Liveen, ja tallennat sen myöhäisempiä striimejä varten.

Linjoilla

Businessman presenting new project to partners

Kun pidät verkkokokouksia, -koulutuksia ja muita perinteisempiä kohtaamisia, mutta haluat tilasta ja puitteista perinteisiä online-tapaamisia toimivamman ja monikäyttöisemmän sekä kuva- ja äänimaailmasta luonnollisen. Luomme tapaamisympäristön, josta muut ovat kateellisia ja joita hyödynnät helposti uudelleen aina, kun tarpeita herää.


Rakenna kerran, hyödynnä rajattomasti

Kun rakennat puitteet etäesittelyille kerran, voit hyödyntää samaa ratkaisua useissa eri käyttötarkoituksissa ja -tilanteissa, useille eri kohderyhmille. Autamme kokoamaan ratkaisun juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin ja sovellusympäristöön!

Tuote-esittelyt

Worker operating a crane at a construction site

Esittele suuret koneet tai muuten vaikeasti liikuteltavissa olevat kohteet laadukkaissa, studiotasoisissa olosuhteissa. Jaat lähetyksen tarvittaessa helposti videopalveluihin.

Workshopit

Smiling successful multiethnic business team with a blank white sheet of paper on a flip chart peering playfully around the sides at the camera

Näe ja koe workshop yhtä laadukkaana etänä kuin kasvokkain kohtaamisessa: erota fläppitaulun tekstit ja kuule puheenvuorot selkeästi.

Tapaamiset

Image of a succesful casual business woman using laptop during meeting

Järjestä etätapaamiset, joissa jokaisen henkilön ääni kuuluu ja kasvot erottuvat kuin olisit paikan päällä. Luo paremmista tapaamisista kilpailuetu esimerkiksi työnhaussa ja myyntikäynneillä.

Esitykset ja tilaisuudet

business people group have education leasson on seminar training event at small bright office conference room

Unohda istuinpaikkarajoitukset ja lähetä tuotelanseeraustilaisuus, koulutus, kokous, näytelmä tai muu esityksesi vaikka koko maailmalle.

Osaamisen jakaminen

Two businessmen at work with a tablet in office

Kysy neuvoa kollegalta tai perehdytä uutta työntekijää vastaanottamalla tai lähettämällä älylaseilla kuvaa tarvittavasta kohteesta.

Huollot ja ylläpito

Technician getting stressed over server maintenance in server room

Avusta asiakasta tai alihankkijaa huolloissa tai ylläpidollisissa töissä etänä vaikka toiselta puolelta maailmaa. 

Tarkistukset, auditoinnit, luovutukset

Engineering interface against mechanic changing car battery

Hoida määräaikaistarkistukset, auditoinnit tai koneiden luovutukset etänä lähettämällä kuvaa, ääntä ja sensoridataa vastapuolelle paikan päältä.

Hoidamme asennukset, käyttöönoton, käyttäjien opastuksen, sekä laitteiden huollon paikallisesti Suomessa. Tarvittaessa saat kauttamme myös teknisen asiantuntijan hoitamaan lähetystekniikkaa puolestasi.

Ota yhteyttä


Psssst. Etälähetyksissä myös yhteyksien täytyy toimia moitteettomasti

Piditpä tuote-esittelyä, koulutusta tai perehdytystä, tai annoitpa asiakkaallesi konsultaatiota kotoa, toimistolta tai kesämökiltä käsin, yhteyksien ei tarvitse pätkiä. NetMotionin avulla pysyt verkossa, vaikka verkkoyhteys vaihtuisi eri mobiiliverkkojen välillä tai yhteydessä olisi lyhyitä katkoksia. 

Lue lisää NetMotionista

Hanki kokonaisuus kertamaksulla, leasingilla tai kuukausimaksulla - mikä sinulle parhaiten sopii.

Esim. kevyen verkkokokous & streaming -paketin saat meiltä alkaen 200 e/kk (alv 0 %, 36 kk maksuaika, ei sisällä asennuskuluja). Etähuoltoihin ja muuhun liikkuviin lähetystarpeisiin sopiva kokonaisuus alkaen 70 e/kk (alv 0 %, 36 kk maksuaika).

Ota yhteyttä


PRO AV -ratkaisujen asiakkaitamme

Saat käyttöösi kumppaniverkostomme vuosikymmenten kokemuksen vaikuttavista AV-toteutuksista kulttuurin ja tapahtumatuotannon aloilla. Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme ratkaisseet muun muassa seuraavien toimijoiden audiovisuaaliset haasteet.

Finlandia-talo arvostaa jatkuvuutta AV-valinnoissaan

Finlandia-talon Veranda 1 ja 2 -salit yhdistettynä

"Hankittujen laitteiden täytyy kestää käytössämme pitkään", toteaa Finlandia-talon AV-mestari Kimmo Heikkinen. Lue asiakastarina: Finlandia-talo arvostaa jatkuvuutta AV-valinnoissaan!

Lue Finlandia-talon asiakastarina

Keskustakirjasto Oodi ja AV-ratkaisujen ennakoitavuus

Oodin Kuutio-immersiivitilan älylasiseinät joissa läpinäkyvä projisointikalvo ja kosketusominaisuus

”Saimme asennettua älylasiin suunnatut projektorit kapealle käytävälle niin, etteivät ohikulkevat ihmiset varjosta projisointia”, kertoo Oodin AV-tekniikasta vastaava Urpo Nylander. Tutustu asiakastarinaamme: Oodi luottaa Panasonic-kameroihin ja -projektoreihin!

Lue Oodin asiakastarina


RealWear-älylaseja hyödyntävät mm. nämä yritykset
BMW

huoltomies käyttää älylaseja ja on videoavusteisessa etäyhteydessä kollegaan Kuva BMW PressClub USA

Pohjois-Amerikan BMW otti käyttöön RealWearin jälleenmyyjäliikkeiden ja korjaamojen väliseen tiedonvaihtoon. Tavoitteena oli lyhentää korjaus- ja huoltoaikoja BMW-keskuksilla ja MINIn jälleenmyyjäliikkeillä, ja näin tehostaa korjaamojen työtä sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Teknisiin tietoihin pääsy on nopeutunut ja huollolla on nyt reaaliaikainen yhteys BMW:n insinööreihin konsultaatiota varten.

Volkswagen

asiantuntija on yhteydessä kollegaan ja katsoo reaaliaikaista videostriimiä Kuva RealWear

Volkswagen Hyötyajoneuvot UK otti RealWearin käyttöön maanlaajuisesti nopeuttaakseen huoltotoimia. Haastavien huoltotoimenpiteiden teko on nopeutunut, kun teknikot voivat ottaa työssään suoraan yhteyden teknisen tuen asiantuntijoihin. Kokeilujakson aikana asiakkaiden seisokkiaikoja (kun autot ovat poissa käytöstä) saatiin vähennettyä yhteensä vuoden verran ja lisäksi matkustamisesta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt vähenivät 2,5 tonnilla.

Kun haluat tavoittaa ja vaikuttaa viestilläsi - ota yhteyttä!

Asiantuntijamme opastavat sopivan lähetyskokonaisuuden rakentamisessa ja käyttöönotossa.
 

Laitetaan livekuva palvelemaan teidänkin liiketoimintanne tarpeita!
Juha Lindqvist | Kauko Oy
Juha Lindqvist

Head of Sales

Kulttuuri & opetus

Puh. +358 40 590 0916
juha.lindqvist@kauko.com
 
Ota yhteyttä
Janne Kolu Kauko Oy
Janne Kolu
Head of Sales

Kauppa & logistiikka

Puh. +358 50 598 6001
janne.kolu@kauko.com

Ota yhteyttä

Etsitkö ratkaisuja tilaisuuksien tai esitysten striimaukseen?

Striimaa isot ja pienet tapahtumat, lanseeraustilaisuudet ja esitykset verkkoon omasta neuvotteluhuoneestasi, esittelytilastasi tai teatteristasi. Saat asiantuntijakumppaneidemme rakentaman, tarpeisiisi räätälöidyn streaming-studion, jolla striimaat kuvaltaan ja äänentoistoltaan huipputasoiset kohtaamiset esimerkiksi YouTube ja Facebook Liveen.

Laitteistomme sopivat myös esimerkiksi valaistuksen, pimennysverhojen tai valkokankaan ohjaukseen ja perinteiseen AV-tekniikkaan sekä konferenssijärjestelmiin. Kanssamme saat striimauksen toimimaan helposti ja varmasti aina, kun sitä tarvitset!

Tutustu streaming-ratkaisuihin

Canva - Man Participating in a Conference cropped