AV-laitteiden asennus- ja huoltopalvelut

Meille on tärkeää, että saat hankkimastasi AV-teknologiasta kaiken hyödyn irti. Oikein asennettuna ja huollettuna Panasonicin laitteet kestävät käytössä pitkään. Kun tarvitset AV-laitteellesi asennuspalvelua tai huoltoa, suosittelemme kääntymään Panasonic-teknologiasi tuntevan kumppanin puoleen. Kauttamme löydät tekijät projektorien ja näyttöjen asentamiseen sekä AV-laitehuoltoon.

drew-beamer-YbTHxr5Nsnw-unsplash

jakob-owens-HuNenPCNG84-unsplash

Laiteasennukset

AV-laiteasennuksia hoitavat Avitaan kuuluvat kumppaniyrityksemme. Autamme mielellämme laitteellesi sopivan asennuskumppanin valinnassa - näin varmistut siitä, että hankkimasi näyttö tai projektori asennetaan asiaankuuluvalla ja käyttöä kestävällä tavalla.

Kaikki Avitan jäsenyritykset löydät Yrityshakemistosta.


Takuunalaiset kiireelliset huollot

Kun rekisteröit tuotteesi hankinnan jälkeen Panasonicin yrityspalveluportaalissa, voit aktivoida laitteellesi pidennetyn takuun ja varata takuunalaiset huoltotyöt suoraan online-palvelussa. Portaalista pääset seuraamaan tilaamiesi huoltojen edistymistä, sekä löydät laitteellesi ajankohtaiset ohjeet ja päivitykset.

Kiireellisissä ja takuun ulkopuolisissa laiterikoissa sinua palvelee Kaukon oma, paikallinen huolto. Korjaamme tarvittaessa laitteet paikan päällä. Suosittelemme lähettämään laitteen aina Kaukon omaan huoltopisteeseen, jossa laite huolletaan kontrolloiduissa olosuhteissa.

Huollon palvelupyyntö


Sijaislaitepalvelu

Jos tarvitset huollon ajaksi sijaislaitetta, ota yhteyttä etukäteen:

Juha Roth
Puh. +358 400 772 122
juha.roth@kauko.com
avsales@kauko.com


Tiedustelut
Juha Lindqvist

Panasonic ProAV technology and solutions
juha.lindqvist@kauko.com
+358 40 590 0916

tai 
avsales@kauko.com

Oletko rekisteröitynyt verkkokaupan käyttäjä?

Näistäkin tuotteista löydät lisää tietoa myös verkkokaupastamme.

 

Siirry verkkokauppaan

Löysitkö etsimäsi palvelun?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element