Kauko Studio PRO AV Showroom herokuva Kuva Paula Ojansuu

Inspiroidu uusimmista PRO AV:n, vahvennetun tietotekniikan ja turvatekniikan teknologioista Kauko Studiossa!

Kiinnostaisiko videoiden kuvaaminen ja niiden tuottaminen live-streamiksi tai tallenteeksi huippulaadukkailla kameroilla ja kuvamiksereillä? Haluatko pitää videoneuvottelun, josta kilpailijat ja kaverit ovat kateellisia? Testaisitko mieluummin etäläsnäoloa älylasien avulla? Vai haluatko tutustua uusimpaan vahvennettuun tietotekniikkaan, turvatekniikkaan tai PRO AV -teknologioihin?

Tule Kauko Studioon innostumaan uusimmista teknologioista ja tekemään kanssamme tarvemäärittelyä tulevaan kehitysprojektiisi - ideoidaan ja rakennetaan yhdessä kokonaisuus sujuvampaan myynti- tai huoltotyön arkeen, osaamisen siirtoon, omaksi messutilaksi tai esittelystudioksi, potilastyön turvallisuuden kehittämiseksi, koulutuksen digitalisoinniksi - tai mitä tahansa siltä väliltä!  

Lue lisää

inspiroidu teknologiasta Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu

Kokousta, kouluta ja esittele etänä

etäkokous- ja -esittelytila Kauko Studio Kuva Paula Ojansuu

Testaa erilaisia etäkokous-, etäkoulutus- ja etäesittely-ympäristöjä Studiossa - ideoidaan ja rakennetaan teidän käyttötarpeisiinne ja työympäristöönne sopiva ratkaisu! Kytke läppäri kiinni studion laitteisiin ja testaa kuvaltaan ja ääneltään perinteistä laadukkaampaa etäkokous- tai -koulutusympäristöä. Kokeile minitapahtuman järjestämistä - hyödynnä projektoreita, videoseinää ja näyttöjä eri sisältöjen samanaikaiseen esittelyyn.

Tuota ja jakele videoita

videotuotanto ja videonjako Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu

Kun haluat tehostaa osaamisen tai tiedon jakamista ja taltioida sekä jaella koulutukset tai esitykset videona, tule testaamaan erilaisia toteutusvaihtoehtoja ja valitse tarpeisiinne sopiva kokonaisuus! Kauko Studiossa voit tuottaa videoita monikamerakuvauksella, robottikameroilla ja kuvamiksereillä, jotka pitävät huolta esiintymisesi laadusta. Testaa myös videonjakoalustaa, jolla luokittelet videot helposti ja jonka kytket tarvitsemiisi julkaisujärjestelmiin.

Viesti tehokkaasti ja näkyvästi

videomateriaalin esitys Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu

Olipa kyse ajankohtaistiedottamisesta, videoesityksestä, turvavalvonnasta tai palaverista, viestien täytyy näkyä ja yksityiskohtien erottua selkeinä. Kun haluat rakentaa aulaan, kokous- tai oleskelutilaan, kauppakeskukseen, valvomoon tai TV-studion taustaksi esityspinnan, jossa värit erottuvat ja kirkkaus on hyvä kaikista kuvakulmista, tule kylään! Testaa videoseinä, näytöt ja projektorit ja valitse tilaasi sopivin esitystekniikka - teemme AV-toteutuksen kumppaneidemme kanssa.


Hyödynnä ammattitason studio omana kokous- ja tapahtumatilanasi

Hyödynnä ammattitason studiotamme omiin kokouksiisi ja tapahtumiisi! Voit pitää studiosta käsin laadukkaita koulutuksia henkilöstölle tai asiakkaille, järjestää tiimipalavereita, kadehdittavan laadukkaita asiakastapaamisia, huippulaatuisia kokouksia tai pienimuotoisia tapahtumia.

Tuo etäkokouksiisi huippuhyvää kuvanlaatua helposti Kauko Studion kameroilla: valitse videoyhteyden kuvakulma ohjausnäytöstä ja olet valmis tapaamiseen. Kun haluat testata kameroiden soveltuvuutta tapahtumaan tai muuhun laajempaan käyttöön, pyydä ammattilainen laittamaan kamerat ja muut testiin haluamasi teknologiat kuntoon. 

ammattitason studio kokous- ja tapahtumatilana Kuva Paula Ojansuu


Mielessä oman studion kamerahankinnat? Testaa eri kameravaihtoehdot Kauko Studiossa!

kameravaihtoehtojen testaus Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu

Kun pohdit omaan virtuaalistudioon, kokoustilaan tai vaikka leikkaussaliin tehtävää kamerahankintaa, tule testaamaan eri kameroiden kuvanlaatua, fyysistä kokoeroa, objektiivin laajakulmaisuutta ja kuva-alaa. Hyödynnä videoseinää ja vertaile Panasonicin 4K-robottikameroiden kuvanlaatua yhdeksällä 4K-tasoisella ruudulla. Tuo paikalle kilpailevan brändinkin kamerat, niin pääset vertaamaan niitä samoissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä ja varaa testiaika


Suuria, visuaalisia pintoja - testaa näyttöjä ja projisointia

Huippulaadukkaalla videoseinällä, suurilla näytöillä ja tehokkailla projektoreilla ideoit omien elämyksellisten tapahtumiesi sisältöä ja valitset tarpeisiisi sopivan teknologian!

  • Testaa Panasonicin uusin, ohutreunainen 4K-videoseinänäyttö sekä 2x2- että 3x3-kokoisena ja hahmottele tarpeisiisi sopivaa videoseinän kokoa.
  • Ohjaa 55" näyttöjä ammattitason ohjauspaneelilla.
  • Yhdistele kuvaa eri lähteistä ja testaa ammattikäyttöön suunniteltua striimausalustaa.

suuret visuaaliset pinnat Kauko Studiossa Kuva Paula Ojansuu


Hyödynnä myös muut testausmahdollisuudet

Tervetuloa testaamaan myös Kaukon muita laitteisto- ja sovellusratkaisuja! Studiossa näet ja koet vaihtoehdot hyppysissäsi - tule hakemaan ideoita, konkreettisia käyttökokemuksia ja parempaa näkemystä teknologiavalintaan.

Tekoälyllinen valvomo

Testaa valvomomonitorointijärjestelmää, joka hyödyntää markkinoiden uusimpia, tekoälyllisiä ja tietoa analysoivia valvontakameroita sekä niihin liitettäviä sovelluksia ja ohjelmistoja. Seuraa usean kameran välittämää kuvaa videoseinällä ja fiilistele oikeaa valvomoympäristöä.

Vahvennetut IT-laitteet ja etäläsnäolo

Ai mikä ruggeroitu tabletti, tietokone tai käsipääte? Testaa, miten kaltoin voit Toughbookia kohdella - ja silti se toimii. Studiosta löydät myös haastavia olosuhteita kestävät älylasit - testaa lisätyllä todellisuudella toteutettua etäläsnäoloa esimerkiksi perehdytys- tai huoltokäyttöä varten. 

Anonyymi asiakasanalytiikka

Testaa anonyymiä asiakasanalytiikkaa, jolla selvität asiakkaidesi käyttäytymistä tiloissasi ja palveluidesi parissa anonyymisti, ilman huolta GDPR-asetuksen noudattamisesta. Havaitse trendejä, kehitä uusia palveluita ja paranna asiakaskokemusta keräämäsi tiedon avulla.

PRO AV -laitteet

Kun suunnittelet omaa showroomia, virtuaalistudiota tai vaikka leikkaussalin videokoulutusratkaisua, testaa Panasonic-näyttöjä, projisointiratkaisuja, robottikameroita ja ohjaimia, all-in-one AV-tuotantokeskusta ja kuvamiksereitä, Digital Signage -järjestelmiä, sekä Analog Wayn mediaserveriä ja kuvaprosessoria.


Etsitkö jotain vastaavaa omaan tilaasi?

Kun neuvottelutilasi kaipaavat uudistusta tai haluat lähettää kuvaa kiinteästi sekä mobiilisti, tutustu kokoustilojen AV-ratkaisuihin ja etäesittelyratkaisuihin!

breather-168766

Jotta kokoustilojen ja neuvotteluhuoneiden AV-laitehankintasi helpottuisi, tutustu eri kokoisten tilojen tarpeisiin suunnittelemiimme kokonaisuuksiin. Ne palvelevat niin yksittäisen yrittäjän tai kouluttajan etäkokoustarpeita kuin isommankin kokouksen streamausta. 

Tutustu kokoustilojen AV-paketteihimme

etaesittely-tehdas-blog-header-ETAESITTELY

Etäesittelyratkaisuilla viet aidot kokemukset ja tilanteet kaikkialle, minne verkko yltää. Striimaat laadukasta suuristakin tiloista tai koneista, tai tutustutat pieniinkin yksityiskohtiin älylasien avulla. Kun sinä liikut, tarvittaessa lähettämäsi kuvakin liikkuu.

Ratkaise kiinteät ja mobiilit lähetystarpeet

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin | Kauko Oy

Tule testaamaan ratkaisujamme Kauko Studioon!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai jätä viesti - varataan sinulle sopiva aika demokäynnille. 

 

Juha Lindqvist | Kauko Oy
Juha Lindqvist

Sales Manager

AV & Broadcasting

 
Ota yhteyttä
Juhani Kartano | Kauko Oy
Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikan ratkaisut
 

juhani.kartano@kauko.com

Ota yhteyttä