terveellisiä työ- ja asiointiympäristöjä Kuva Mikko törmänen

Terveellisiä työ- ja asiointiympäristöjä

Esimerkiksi hyvä työergonomia ja korkea hygieniataso parantavat työ- ja asiointiympäristöjen terveellisyyttä. Hyvällä suunnittelulla ja valmistautumisella erilaiset terveydelliset haasteet voidaan ratkoa ja tiloista tehdä sopivat erilaisten ihmisten tarpeisiin.

Luo terveellinen ympäristö kanssamme 

terveellinen työympäristö sopii monenlaisten ihmisten tarpeisiin Kuva Mikko Törmänen

 


Näin teet työ- ja asiointiympäristöistä terveellisiä

Pidä huolta työntekijöiden ja asiakkaiden terveydestä luomalla terveellinen ympäristö muun muassa ergonomiaa parantavilla varusteilla sekä valvomalla ja viestimällä ympäristön tilasta ja muutoksista ihmisille.

Terveellinen ympäristö parantaa työhyvinvointia sekä työtehoa

Terveellisessä ympäristössä keho ja mieli voivat hyvin, jolloin työkin on tehokasta. Parempaan työhyvinvointiin vaikutat muun muassa työergonomian huomioinnilla.

Ympäristön automatisoitu valvonta opastaa toimimaan oikein

Automatisoitu valvonta ja viestintä tukevat ihmisten omaa toimintaa ympäristön terveellisyyden ylläpitämiseksi. Seuraa esimerkiksi tilassa olevaa henkilömäärää ja rajoita tarvittaessa kulkemista viestimällä sallittujen määrien ylittymisestä.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja terveellisen työ- ja asiointiympäristön rakentamiseen

Yhdistämme turvatekniikan, terveysteknologian, mobiiliteknologian, tekoälyn, digitalisaation sekä PRO AV:n kokemuksemme ja osaamisemme organisaatiollenne sopivan ratkaisun rakentamisessa. Samalla monialaisella kokemuksella etsimme jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa terveellisempiä ympäristöjä - haasta meidät oman kehitysprojektisi kanssa!

kokonaisvaltaisia ratkaisuja terveellisiin työymparistöihin Kuva Mikko Törmänen

 


Näin eri toimialat hyötyvät työ- ja asiointiympäristöjen terveellisyydestä

Kun työ- ja asiointiympäristö on terveellinen, se ottaa huomioon muun muassa työergonomian, ihmisten erilaiset vuorokausirytmit ja työvuorot, sekä mahdolliset allergia- ja astmaoireet. 

Työhyvinvointia ja nopeampaa parantumista terveydenhuoltoon

Terveydenhuollon ympäristöissä terveellisyys on elinehto: esimerkiksi kokonaisvaltainen hygieenisyydestä huolehtiminen vaikuttaa potilaiden nopeampaan paranemiseen sekä vähentää henkilöstön sairaspoissaoloja. 

Ergonomiaa ja hyvinvointia logistiikkaan ja teollisuuteen

Haasta meidät tekemään työ- ja asiointiympäristöstänne terveellinen!

Etkö löytänyt valmiista ratkaisuistamme etsimääsi? Etsimme jatkuvasti uudenlaisia teknologioita ja tapoja toteuttaa asiakkaidemme tarpeita - ota siis yhteyttä niin jutellaan toiveistasi lisää!
 
Ota yhteyttä
Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy