terveellisiä työ- ja asiointiympäristöjä Kuva Mikko törmänen

Terveellisiä työ- ja asiointiympäristöjä

Esimerkiksi sisäilmaongelmat, siitepölykaudet, kausiflunssat sekä huono työergonomia heikentävät työ- ja asiointiympäristöjen terveellisyyttä. Hyvällä suunnittelulla ja valmistautumisella erilaiset terveydelliset haasteet voidaan ratkoa ja tiloista tehdä sopivat erilaisten ihmisten tarpeisiin.

Luo terveellinen ympäristö kanssamme 

terveellinen työympäristö sopii monenlaisten ihmisten tarpeisiin Kuva Mikko Törmänen

 


Näin teet työ- ja asiointiympäristöistä terveellisiä

Pidä huolta työntekijöiden ja asiakkaiden terveydestä luomalla terveellinen ympäristö muun muassa desinfioivalla ja hyvinvointia parantavalla valaistuksella, puhtalla sisäilmalla sekä valvomalla ja viestimällä ympäristön tilasta ja muutoksista ihmisille.

Terveellinen ympäristö parantaa työhyvinvointia sekä työtehoa

Terveellisessä ympäristössä keho ja mieli voivat hyvin, jolloin työkin on tehokasta. Parempaan työhyvinvointiin vaikutat muun muassa puhtaalla hengitysilmalla sekä työergonomian huomioinnilla, ja ympäristön terveyteen bakteereja sekä viruksia tuhoavalla UVC-valolla.

Ympäristön automatisoitu valvonta opastaa toimimaan oikein ja pitää pinnat puhtaina

Automatisoitu valvonta ja viestintä tukevat ihmisten omaa toimintaa ympäristön terveellisyyden ylläpitämiseksi. Seuraa esimerkiksi tilassa olevaa henkilömäärää ja rajoita tarvittaessa kulkemista viestimällä sallittujen määrien ylittymisestä. UVC-valon automaattinen sytyttäminen tilojen tyhjennyttyä puhdistaa pinnat ennen seuraavaa tulijaa.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja terveellisen työ- ja asiointiympäristön rakentamiseen

Yhdistämme turvatekniikan, terveysteknologian, mobiiliteknologian, tekoälyn, digitalisaation sekä PRO AV:n kokemuksemme ja osaamisemme organisaatiollenne sopivan ratkaisun rakentamisessa. Samalla monialaisella kokemuksella etsimme jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa terveellisempiä ympäristöjä - haasta meidät oman kehitysprojektisi kanssa!

kokonaisvaltaisia ratkaisuja terveellisiin työymparistöihin Kuva Mikko Törmänen

 


Näin eri toimialat hyötyvät työ- ja asiointiympäristöjen terveellisyydestä

Kun työ- ja asiointiympäristö on terveellinen, se ottaa huomioon muun muassa työergonomian, ihmisten erilaiset vuorokausirytmit ja työvuorot, sekä mahdolliset allergia- ja astmaoireet. 

Tehokkuutta ja hyvinvointia toimistoihin ja etätyöhön

Toimistotyössä konttorilla ja kotona haasteena voivat olla esimerkiksi erilaiset flunssakaudet sekä huono sisäilma. Säännöllisellä pintojen sekä sisäilman puhdistamisella voidaan muun muassa poistaa bakteereja ja viruksia, vähentää allergia- ja astmaoireita, ja parantaa näin työhyvinvointia ja työtehoa. Automaattinen henkilömäärien seuranta auttaa pitämään huolta muun muassa osallistumisrajoitusten noudattamisesta.

Työhyvinvointia ja nopeampaa parantumista terveydenhuoltoon

Terveydenhuollon ympäristöissä terveellisyys on elinehto: esimerkiksi sisäilman puhdistus ja kokonaisvaltaisempi hygieenisyydestä huolehtiminen vaikuttavat potilaiden nopeampaan paranemiseen, auttavat vähentämään ilmateitse tarttuvien sairauksien leviämistä sekä vähentävät henkilöstön sairaspoissaoloja. 

Ergonomiaa ja hyvinvointia logistiikkaan ja teollisuuteen

Liikkuvassa työssä logistiikassa ja teollisuudessa hyvä ergonomia parantaa niin laitteiden käytettävyyttä kuin työtehoa ja puettava teknologia vapauttaa kädet työntekoon. Ilmanpuhdistus auttaa vähentämään esimerkiksi ilmassa leijuvien pölyhiukkasten aiheuttamia allergiaoireita. Henkilömäärien automaattinen seuranta ja määristä viestiminen pitää huolta kokoontumisrajoitteiden noudattamisesta.

Työtehoa ja parempaa hyvinvointia palvelualoille

Palvelualojen työntekijät tekevät vuorotyötä, jossa vireystaso ja tarkkaavaisuus voivat vaihdella päivän kulun myötä. Ilmanpuhdistus vähentää huonon sisäilman aiheuttamaa uupumista, sekä allergia- ja astmaoireita ja pintojen puhdistus vähentää esimerkiksi kausiflunssien tartuntariskiä.

Haasta meidät tekemään työ- ja asiointiympäristöstänne terveellinen!

Etkö löytänyt valmiista ratkaisuistamme etsimääsi? Etsimme jatkuvasti uudenlaisia teknologioita ja tapoja toteuttaa asiakkaidemme tarpeita - ota siis yhteyttä niin jutellaan toiveistasi lisää!
 
Ota yhteyttä
Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy