suuri liiketilan käytävä jonka varrella tuotteita Kuva Canva

Kasvata asiakasymmärrystä ja kehitä liiketoiminnan tuottavuutta kaupan alalla

Parempi asiakastiedon hallinta kaupan alalla auttaa kehittämään liiketoiminnan tuottavuutta: kun ymmärrät paremmin asiakkaiden käyttäytymistä eri osissa liiketiloja, tarpeita ja toimintaa eri vuorokauden tai vuodenaikoina, tai tunnistat esimerkiksi asiakaspalvelutilanteiden ongelmakohtia, voit jalostaa tiedon toiminnaksi ja sitä kautta liiketoiminnan kehitykseksi. Ennusta datan avulla esimerkiksi menekkiä ja työvoimantarvetta, kohdenna kampanjoita ja paranna myymälän sommittelua.

asiakaspalvelutilanne vaateliikkeessä Kuva Panasonic


Seuraa kaupan alan tavaravirtoja ja tehosta toimintoja

hymyilevä ihminen nostaa laatikkoa autosta Kuva Shutterstock

Tavaravirtojen reaaliaikainen seuranta auttaa hallitsemaan saapuvia kuormia ja tehostamaan hyllytystä. Tiiviimpi yhteistyö logistiikan kumppaneiden kanssa auttaa vähentämään ylimääräistä työtä saapuneiden rullakoiden ja tavaroiden paikannuksessa, parantaa toimitusten ajoitusta sekä työn läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

Pientoimitusten kasvun ja kauppojen välivarastoina toimimisen myötä puettava teknologia, kuten viivakoodinlukijahanskat, sekä äänikeräily vapauttavat kädet laitteiden käytöstä työhön ja auttavat tekemään keräilytyön jopa 50 % tehokkaammin. Puettavan teknologian myötä virheskannaukset vähenevät merkittävästi ja tuovat mittavia säästöjä etenkin suurten volyymien ympäristöissä.

Ota yhteyttä


Autamme kehittämään työn ja tilojen tuottavuutta sekä turvallisuutta

Kasvatamme asiakasymmärrystä ja autamme toimintojen tehostamisessa toimittamalla kestäviä, mukana kuljetettavia laitteita, sekä työtä digitoivia ja seuraavia sovelluksia ja ratkaisuja. Sovelluksillamme hoituu niin tiedon haku, äänikeräily, viivakoodien luku kuin reaaliaikainen seurantakin. Tarjoamme digitaalisia työkaluja myös myynninedistämisen ja sähköisen kaupankäynnin tueksi.

Kanssamme teet kokonaisratkaisuista toimivia, jolloin järjestelmät, laitteet ja palvelut tekevät työnteosta sujuvaa ja tavoitteellista. Laitamme myös taustajärjestelmät kuntoon, jotta työnteko on aidosti helppoa ja käytettävyys priimaa. 

Olemme kumppanisi myös työympäristön turvallisuuden kehittämisessä aina kiinteistön turvavalvonnasta liikkuvan työn turvaamiseen ja uhkien ennakointiin.

ProGlove-viivakoodinlukijahanska skannaa tuotteen Kuva ProGlove

Haasta meidät ratkaisemaan liiketoiminnan tuottavuuden haasteet!

Etkö löytänyt valmiista ratkaisuista etsimääsi? Jutellaan havaitsemistasi liiketoiminnan tuottavuuden haasteista ja etsitään niihin yhdessä ratkaisu!
 
Ota yhteyttä
Janne Kolu

Head of Sales

Logistiikka & kauppa
Mobiiliteknologia, sensori- ja visualisointiteknologiat 

+358 50 598 6001

LinkedIn

Janne Kolu Kauko Oy