ajantasainen tilannekuva on viranomaistyön turvallisuuden perusedellytys Kuva Mikko Törmänen

Ajantasainen tilannekuva on viranomaistyön turvallisuuden perusedellytys 

Kun jokainen hetki voi olla kriittinen, vaaditaan laitteilta, sovelluksilta ja yhteyksiltä ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä. Työnohjauksellisten tehtävien täytyy onnistua helposti ja paikkatiedon täytyy olla tehokkaasti hyödynnettävissä työkavereiden paikantamiseen niin työtehtävissä kuin esimerkiksi onnettomuustilanteissa. 

Työnjohdon ja kenttähenkilökunnan välinen reaaliaikainen kommunikaatio sekä häiriötön kuvan, äänen ja sijaintitiedon välitys varmistavat jatkuvasti ajantasaisen tilannekuvan, mikä on turvallisuuden perusedellytys sekä työntekijöille, asiakkaille että sivullisille.

kypärä huomioliivi ja Panasonic Toughbook FZ-G1 Kuva Panasonic


Minimoi viranomaisajoneuvojen seisokkiajat ja paranna työergonomiaa vahvennetulla tietotekniikalla ja lisälaitteilla

Ihminen käyttää Panasonic Toughbookia lumisateessa Kuva Panasonic

Kenttäolojen haastavia olosuhteita kestävät Panasonic Toughbook -tietokoneet, -tabletit ja -käsipäätteet osaltaan minimoivat ajokaluston seisokkiajat ja ovat helposti integroitavissa osaksi ajoneuvojen kokonaisjärjestelmiä. Ylläpito vikatilanteissa on nopeaa, kun laite on helppo irrottaa ja vaihtaa korvaavaan, esiasennettuun varakoneeseen.

Ajoneuvoihin telakoitavat mobiililaitteet kulkevat joustavasti mukana kentällä ja ovat helposti napattavissa mukaan erilaisiin työtehtäviin nopean irrotettavuutensa myötä. Ammattitaidolla hoidetut tietokoneiden, tablettien ja käsipäätteiden ajoneuvoasennukset ottavat huomioon niin  ajoneuvon kuin laitteen käyttäjänkin tarpeet.

Toughbookeihin kytkettävät mobiilitulostimet sekä ergonomiaa parantavat lisälaitteet helpottavat tietokoneiden käyttöä ja pidentävät niiden elinkaarta.

Ota yhteyttä


Luotettavat viestintäjärjestelmät ja yhteydet sekä paikallinen tuki lisäävät viranomaisten työturvallisuutta ja työtehoa

Radiopuhelimet ja kuulosuojaimet ovat ääriolosuhteissakin luotettava viestintäjärjestelmä. Teemme radioverkoille myös kuuluvuuskartoituksia mahdollisten katvealueiden selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

Näytöt ja projektorit sekä muut ammattitason AV-laitteet toistavat sisältöä laadukkaasti. Valvontakamerat, tallennusratkaisut, kuvansiirto- ja valvomolaitteet tuovat ammattitason turvavalvonnan käyttöösi ja auttavat tekemään työympäristöstä turvallisen.

Paikallinen tekninen tukemme auttaa laitteiden mahdollisissa käyttöönotto-ongelmissa, yhteysongelmissa, ajuripäivityksissä ja muissa toimivuusongelmissa. 

Ota yhteyttä

Hytera VM580D - yhdistetty kehokamera ja radiopuhelin Kuva Hytera

 

Ratkaistaan yhdessä viranomaistyön turvallisuutta vaarantavat tai käytettävyyttä heikentävät arjen haasteet!

Etkö löytänyt tarvitsemaasi? Kerro, mikä teillä vaarantaa työn tai asiakkaiden turvallisuutta, tai heikentää laitteiden ja sovellusten käytettävyyttä. Ratkaistaan haasteet yhdessä - ota yhteyttä
 
Ota yhteyttä
Juhani Kartano

Sales Manager

Turvallisuus ja viranomaiset
Mobiiliteknologia, langaton viestintä

+358 40 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy