Medical IT -laitteet

Medical IT -laitteet terveydenhuoltoon

Helpotamme terveydenhuollon ammattilaisten työtä toimittamalla kriittisiin hoitoalueiden ympäristöihin räätälöityjä medical IT -laitteisto- ja palveluratkaisuja.

Terveydenhuollon ratkaisumme laajentavat esimerkiksi etähoitomahdollisuuksia ja vapauttavat aikaa henkilökohtaiseen palveluun. Ne vastaavat myös nopeamman ja kustannustehokkaamman hoidon vaatimuksiin ja parantavat potilasturvallisuutta. 

Lue lisää

lääkäri painaa symbolia näytöstä Kuva Shutterstock

Varaa esittely medical IT -laitteista tai tutustu valikoimaan verkkokaupassamme

 


Terveydenhuollon ratkaisumme parempaan potilasturvallisuuteen ja työtehoon

Olemme tuotekehittäjä ja lisäresurssi, joka tuntee syvällisesti paitsi terveydenhuoltoalan tiukat normit myös asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Rakennamme kulloiseenkin ympäristöön täydellisesti sopivan, käyttövalmiin ratkaisun, joka kantaa myös pitkälle tulevaisuuteen.

Esimerkiksi Kaukon innovoima, siirrettävä mobiilivaunu tehostaa osaltaan sairaalan toimintaa ja tilankäyttöä, sekä lisää työmukavuutta ja -turvallisuutta.

Tutustu terveydenhuollon ratkaisuihimme!

Terveydenhuollon teknologiat ja sovellukset parempaan työtehoon ja potilasturvallisuuteen


Terveydenhuollon digitaaliset ratkaisut tehostavat ja helpottavat arkea

Terveydenhuollon digitaalisilla ratkaisuilla päästään pintaa syvemmälle: Toimitamme digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja parantavat potilasturvallisuutta. Usein kyse on kokonaan uudesta tavasta lähestyä ongelmaa.

 


Terveydenhuollon medical IT-laitteet ja lisätarvikkeet potilasympäristöihin

Suunnittelemme edustamiemme tuotteiden ympärille kokonaisuuksia, jotka täyttävät sairaalaympäristön sähköturvallisuutta, hygieniaa, toimintavarmuutta ja ergonomiaa koskevat tiukat vaatimukset. Laitteiden on toimittava kaikissa olosuhteissa häiriöttömästi ja taattava potilasturvallisuus.

 

Suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne toimivin medical IT -laiteratkaisu - ota yhteyttä!

Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy