takaa työteho ja työturvallisuus teollisissa ympäristöissä Kuva Mikko Törmänen

Takaa työteho ja työturvallisuus teollisissa ympäristöissä

Teollisissa ympäristöissä työskentelee osaajia, joiden kokemus ja tietämys täytyy välittyä kollegalta ja toimipaikalta toiselle, jotta liiketoiminnan jatkuvuus voidaan varmistaa yllättävissäkin tilanteissa. Valmistusprosessit ja niihin liittyvät teknologiat mutkistuvat, mikä tarkoittaa työntekijöille alati kasvavia osaamisvaatimuksia ja edellyttää entistä laajempaa ymmärrystä erilaisista prosesseista. 
 
Oikeanlaisen työvoiman löytäminen edellyttää työnantajamielikuvan ja työpaikkojen houkuttelevuuden kehittämistä muun muassa teknologisen uudistumisen, helppokäyttöisten työvälineiden, työn mielekkyyden, organisaatioiden vastuullisuuden sekä työturvallisuuden kautta. 

työntekijä ajaa trukilla varastossa Kuva Mikko Törmänen


Kehittyminen ja työnteon helpottaminen teollisuudessa edellyttävät ketteriä kokeiluja ja oppimista

ihminen piirtää luonnosta ympärillä hylättyjä suunnitelmia Kuva Shutterstock

Osa työhön liittyvistä prosesseista odottaa yhä digitalisoitumistaan, jota ennen ne kannattaa virtaviivaistaa. Työprosessien ja prosessin osa-alueiden seuranta sekä suorituskyvyn tarkkailu ja niistä johdetut ketterät kokeilut ovat paras tapa tuoda läpinäkyvyyttä toimintaan ja kehittää parhaat tavat tehdä mielekästä työtä. 
 
Kovia vaatimuksia vastaavat ja haastavissakin olosuhteissa toimivat työvälineet ovat teollisissa työympäristöissä välttämättömiä. Sovellusten ja laitteiden käyttäjäkokemuksen täytyy olla laadukas ja niille rakennettujen ratkaisujen täytyy helpottaa työn tekemistä kentällä.
 

Tehosta etäyhteistyötä, vähennä matkustamista ja lisää työturvallisuutta

Etäläheisyyden tarve kasvaa, kun matkustusta halutaan välttää muun muassa ympäristösyistä. Verkon yli on jo helppo järjestää tuote-esittelyt ja tuotekoulutukset, FAT-testaukset, auditoinnit ja tehdaskierrokset, jakaa tietoa tehokkaasti globaalille kohderyhmälle, antaa videoavusteista etätukea esimerkiksi vaativiin ja yksityiskohtaisiin huollon tehtäviin, ja niin edelleen.

Työturvallisuus arjessa edellyttää tarkoituksenmukaisia laitteita ja työvälineitä, joilla tehdä töitä. Se edellyttää myös tarkoituksenmukaisia prosesseja ja seurantaa. Sensoritiedon avulla on helppo kerätä tietoa niin työkoneista kuin ihmisistäkin ja minimoida esimerkiksi onnettomuusriskejä. 

huoltomies käyttää älylaseja ja on etäyhteydessä kollegaan Kuva RealWear


Kehitä globaalin asiantuntijatyön työturvallisuutta ja tehokkuutta kanssamme

ProGlove-viivakoodinlukijahanska kulkee hyvin mukana myös trukkia ajaessa Kuva ProGlove

Suunnittele kanssamme huollon ja ylläpidon, varasto- ja pakkaamotyön, valmistuksen ja kokoonpanon tai muu globaalin asiantuntijatyön arki joustavaksi, turvalliseksi ja eri tilanteisiin mukautuvaksi.

Kokemuksemme ja perehtymisemme haastaviinkin ajoneuvoasennuksiin takaavat turvallisen ja tehokkaan mobiilin työympäristön kuskeille aina trukeista kumipyörälogistiikkaan. Työtä digitalisoivat ratkaisumme tehostavat muun muassa rahdin mittaustyötä, vapauttavat kädet laitteiden pidosta työntekoon, tuovat ergonomiaa varasto- ja huoltotyöhön, sekä poistavat turhia välivaiheita päivittäisessä kirjaustyössä.   

Rakennamme arjessa aidosti toimivan kokonaisuuden konenäköä, puettavia teknologioita ja muita innovatiivisia laitteita, järjestelmiä, sovelluksia ja palveluita hyödyntäen, jotta asiantuntijayhteistyö toimii tilanteessa kuin tilanteessa niin verkon yli kuin livenä.


Teollisten ympäristöjen sovellukset, laitteet ja palvelut

Kuuntelemme liiketoimintanne tarpeita. Yhdistämme eri alojen osaamisemme ja luomme teknologioilla teille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Jos mikään näistä ei ole suoraan sinua varten, etsitään ja rakennetaan uusi ratkaisu haasteeseesi!

Haasta meidät ratkaisemaan työnne tehokkuutta heikentävät ja työturvallisuutta vaarantavat ongelmakohdat!

Etkö löytänyt valmiista ratkaisuistamme etsimääsi? Ota yhteyttä niin keskustellaan juuri teidän liiketoimintanne haasteista ja mahdollisuuksista - etsitään yhdessä keino tehdä työstä tehokasta ja turvallista. 
 
Ota yhteyttä