ihminen käyttää virtuaalilaseja ja käyttää virtuaaliympäristöä työkalunaan Kuva Canva

Luo kulttuuri- ja opetustapahtumista ajasta ja paikasta riippumattomia elämyksiä 

Etätapahtumien ja -koulutusten yleistyessä laatuvaatimukset kasvavat. Kohtaamisilta odotetaan sujuvuutta ja teknologialta helppokäyttöisyyttä niin järjestäjien kuin osallistujienkin taholta. Lukukausimaksujen vastineeksi odotetaan innostavia opintokokonaisuuksia, interaktiivisuutta ja elämyksiä.
 

Materiaalien saatavuus ympäri vuorokauden miltä laitteelta tahansa tarkoittaa, että tapahtumia ja koulutuksia harkitessa huomio kiinnittyy entistä enemmän siihen, mikä on livenä osallistumisen ja paikalle menon arvoista. Kulttuuri- ja opetustapahtumien laatuun ja elämyksellisyyteen kannattaa siis panostaa niin verkossa kuin livenäkin.

tila interaktiiviseen yhteistyöhön Kuva Panasonic


Tapahtuma- ja koulutusympäristöissä ratkaisevat kokonaisvaltainen kokemus, laatu ja käytettävyys

nuori opiskelija käyttää tablettia kun selän takana kaverit kantavat kirjoja Kuva Shutterstock

Erilaiset kokemukset esimerkiksi laadukkaissa konserteissa, elämyksellisessä kulttuuri- tai urheilutapahtumassa, vaikuttavalla museokäynnillä, julkisivujen projisointien ja valoesitysten ihailu tai vaikkapa rauhoittumisen tilat auttavat erkanemaan normaalista arjesta ja kokemaan uutta.

Live-kohtaamisissa kokonaisvaltainen laatu ratkaisee: tapahtuma- tai koulutusympäristön sekä siellä esitettävän materiaalin täytyy toimia yhdessä vaikuttavana kokonaisuutena. Ympäristön täytyy olla terveellinen ja turvallinen työskennellä sekä asioida

Hybriditapahtumissa ja -koulutuksissa tärkeää on saada tekniikka ja tiimit toimimaan yli maantieteellisten rajojen, aikavyöhykkeiden ja kulttuurierojen, sekä tehdä osallistumisesta mielekästä niin paikalla kuin etänä osallistuville.


Tehdään kulttuurista ja opetuksesta elämyksellisiä, ajasta ja paikasta riippumattomia kokemuksia

Tuomme ammattikäyttäjille tutun esitysteknisen laadun helposti ja ketterästi saataville varmatoimisena ja tarpeeseenne räätälöitynä kokonaisuutena. Saamme paikalla olevat ja toisessa paikassa toimivat tiimit tuntemaan toistensa läsnäolon, jakamaan tietoa ja osaamista, sekä kohtaamaan ja tekemään tulosta yhdessä.

Ideoi kanssamme, miten teidän kulttuuritapahtumastanne tai opetusmateriaaleistanne luotaisiin elämyksellinen ja interaktiivinen kokonaisuus!

Team work concept. People put their hands together at the meeting

 


Elämyksiä luovat kokonaisratkaisumme rakentuvat näistä laitteista, sovelluksista ja palveluista

Olipa kyse live-, etä- tai hybridiympäristössä järjestettävästä kulttuuritapahtumasta tai opetustilanteesta, osallistujien kokemukset määrittävät elämyksen onnistumisen. Kysy osallistujilta kokemuksia ja kehitysideoita, ja jalosta ajatuksia kanssamme! Rakennamme elämyksellisiä ympäristöjä muun muassa näistä teknologioista - tutustu ja kysy lisää!

Haasta meidät toteuttamaan uudenlainen, elämyksellinen kulttuuri- tai opetusympäristö!

Etkö löytänyt valmiista ratkaisuistamme etsimääsi? Etsimme jatkuvasti uudenlaisia teknologioita ja tapoja toteuttaa villejä visioita - ota siis yhteyttä niin jutellaan toiveistasi lisää!
 
Tervetuloa myös Kauko Studiolle, jossa pääset testaamaan valmiiksi rakennettua studioympäristöä eri laitteineen - tule inspiroitumaan ja ideoimaan omaa toteutustasi!
 
Ota yhteyttä
Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen