Mobiililaitteiden laitediagnostiikka

Kannettavien mobiiililaitteiden käyttäjät kokevat toisinaan haasteita laitteiden ja yhteyksien toiminnassa. Usein syiden selvittäminen on työlästä ja aikaa vievää, mikä kuormittaa yrityksen IT-tukea ja laskee nopeasti työn tuottavuutta.

Businessman hand working with a Cloud Computing diagram on the new computer interface as concept

FZ-N1 käsihihna laite

Nopeasti kiinni ongelmien syihin

Hyvillä diagnostiikkatyökaluilla päästään nopeammin kiinni ongelmien syihin ja korjaustoimiin. Parhaimmillaan ongelma on korjattu jopa ennen kuin käyttäjät ovat huomanneet sitä.

Kaukolla on ohjelmistotyökaluja sekä laitteiden diagnosointiin että verkkoyhteyksien analysointiin. Erityisesti langattomien verkkojen ongelmien tutkiminen on vaikeaa, sillä syitä voi olla hyvin monenlaisia.

Laitteiden prognostiikka parantaa ennustettavuutta

Elemez-laiteanalytiikka kerää päätelaitteista jokapäiväistä tietoa, jonka pohjalta se arvioi poikkeamia ja tulevia ongelmakohtia. Saat näkyvyyttä esim. akkujen kestoon ja niiden vaihtotarpeeseen, käyttöjärjestelmän ja yhteyksien toimintaan. 

Mitä isompi laitekanta on, sitä paremmin Elemez pystyy poimimaan ongelmalaitteet joukosta. Tällöin jo oireiden alkuvaiheessa päästään kiinni päätelaitteen kuntoon saattamiseen.

 

Device-Essentials-Screenshot-Elemez


Langattomien yhteyksien diagnosointi NetMotion-sovelluksella

Netmotion trafic

NetMotion-sovellus kerää tietoa laitteen langattomista yhteyksistä: käytetyistä verkoista, yhteystavoista ja yhteyskatkosten syistä. Tiedot esitetään graafisella karttanäkymällä, josta on helppo arvioida ongelmien syyt ja vaadittavat toimenpiteet.

Laitteiden toiminnasta saa monipuolisesti tietoa esimerkiksi akkujen kunnosta, poikkeuksellisista käynnistysajoista tai uudelleenkäynnistyksistä ja monista muista alueista, joiden avulla käyttäjää voidaan auttaa ongelmatilanteissa nopeammin tai ennakoiden.

Tutustu NetMotioniin

Kun haluat mahdollisimman hyvän käyttöasteen työssä tarvitsemillesi laitteille, ota yhteyttä!

Löysitkö sen, mitä etsit?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element