inhimilliset-kohtaamiset2

Tee kohtaamisista taas inhimillisiä

Epidemiat pakottavat meidät elämään maailmassa, jossa jokaiselta kohtaamiselta pitää jollain tavoin suojautua. Näemme toisiamme yhä harvemmin, ja silloinkin vain turvavälin päästä, hyvin vähän aikaa tai suojavarusteisiin sonnustautuneina.

Pitkään jatkuva sosiaalinen eristäytyminen on kestämätön tilanne henkisesti ja taloudellisesti, joten asiaan on etsitty ratkaisua muun muassa henkilökohtaisesta suojautumisesta.

 

nainen seisoo keskellä ihmisvilinää kasvomaski kasvoillaan AdobeStock

 


Suojaimet ovat arkea muuallakin kuin terveydenhuollossa

 

rivi eri ammattikuntien edustajia kasvomaskit kasvoillaan AdobeStock

 

Etenkin palveluammateissa työskentelevät ja muita paljon kohtaavat ihmiset ovat suuremmassa vaarassa saada tartunnan. Niinpä kaikkialla näkyy nykyään käytössä hengitysmaskeja, käsineitä, visiirejä ja muita henkilösuojaimia.

Suojaimet ovat kuitenkin usein epämukavia käyttää, eikä asiakkaiden vastaanottaminen visiirin takaa anna välttämättä kovin tervetullutta kuvaa. Aina suojavarusteiden käytölle ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa.

Suojaudu vain välttämättömissä tilanteissa

Mitä jos voisimme rajoittaa henkilösuojainten käytön vain niihin tilanteisiin, joissa ne ovat välttämättömiä: esimerkiksi terveydenhuollon hoitotoimiin, kohtaamisiin, joissa turvaväli ei täyty tai henkilökohtainen hygienia on huono, ja muihin suojautumista vaativiin tilanteisiin?

Mitä jos meillä olisi keino tehdä tavallisista kohtaamisista taas inhimillisiä sekä jokapäiväisestä asioinnista ja työskentelystä turvallista? 

pääkuva_terveydenhuolto


Turvallisia kohtaamisia, jotka eivät rasita ihmisiä eivätkä ympäristöä

 

nainen iloitsee luovuttuaan kasvomaskista AdobeStock

 

Kuinka upeaa olisi, jos jo liikkeiden ja tapahtumapaikkojen sisäänkäynnillä viestittäisiin toimipaikan hygieniatasosta samaan tapaan kuin ravintolat viestivät tuoteturvallisuudestaan ja elintarvikehygieniastaan? Jos asiakkaasi ja työntekijäsi voisivat kävellä sisään varmana siitä, että pinnat on puhdistettu, ilma on raikasta ja asiointi ei ole vaarallista?

Teemme joka päivä töitä, jotta ympäristömme säästyisi ylimääräiseltä suojain- ja kemikaalikuormalta. Siihen asti tarjoamme sinulle kaiken tarvitsemasi hygieenisen asiointikokemuksen luomiseen.

Ota yhteyttä


Tee asiointiympäristöstä turvallinen ja hygieeninen

Kun puhdistat hengitysilmaa ja pintoja säännöllisesti, on tiloissasi parhaat edellytykset turvalliseen ja hygieeniseen kanssakäymiseen. Henkilökohtaisen hygienian ja suojauksen avulla maksimoit turvallisuuden tilanteissa, joissa inhimillinen tekijä aiheuttaa tartuntavaaran.

Puhtaalla hengitysilmalla

caribbean sea and perfect sky Image: Shutterstock

Pidä ilmateitse tarttuvat virukset ja muut taudinaiheuttajat kurissa puhdistamalla hengitysilmaa.

Puhtailla pinnoilla

Woman cleaning the counter in the kitchen Image: Shutterstock

Puhdista ja desinfioi pinnat säännöllisesti ja huolellisesti. 

Henkilösuojauksella

Scientist in protective suit standing with arms crossed in the factory Image: Shutterstock

Maksimoi turvallisuus - suojaudu yskimisen ja aivastelun roiskeilta ammattilaisten käyttämillä henkilösuojaimilla.

Henkilöhygienialla

Guy washing hands in sink Image: Shutterstock

Jos käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytä käsidesiä pintojen tai henkilöiden koskettamisen jälkeen.


Tee kohtaamisista turvallisia - inhimillisesti

Pitämällä huolta kohtaamisten, asioinnin ja työnteon hygieenisyydestä alusta loppuun, pidät huolta kaikkien meidän turvallisuudesta. Järjestelmällisellä hygienian noudattamisella osoitat, että välität asiakkaistasi ja työntekijöistäsi. Hanki räätälöity ratkaisu, jolla teet asioinnista ja työnteosta hygieenistä - inhimillisesti.

Työpaikat ja toimistot

iron works steel and machine parts modern factory indoor hall Image: Shutterstock

Kun pidät liiketiloissa kosketuspinnat puhtaina ja tarjoat käsidesiä työpäivien aikana sekä tapaamisten alussa ja lopussa, vähennät tartuntavaaraa ja pidät henkilöstöstäsi ja asiakkaistasi huolta. Puhtaassa ilmassa kokoukset sujuvat paitsi hygieenisesti myös tehokkaasti.

Matkustus ja liikenne

Close up human hand opening car door Image: Shutterstock

Matkustajien turvallisuudesta huolehtiminen on pieniä tekoja, kuten käsinojien, kahvojen ja maksupäätteiden pintojen puhdistamista. UV-valolla puhdistaminen auttaa vähentämään pyyhintäkertoja ja säästää siivouskustannuksissa.

Kivijalkamyymälät

Smiling blonde doing shopping in clothes store Image: Shutterstock

Huomioi hygienia aina ulko-ovelta käytäville ja kassalle. Pidä käsidesiä tarjolla vähentääksesi mikrobien leviämistä. Puhdista liikkeen ja tuotteiden pinnat UV-valolla ja hengitysilma ilmanpuhdistimella, jotta asiakkaan on turvallista hypistellä tuotteita ja viipyä pidempiäkin aikoja.

Kauneus ja hyvinvointi

Young handsome barber making haircut of attractive bearded man in barbershop Image: Shutterstock

Tarjoamalla silminnähden puhtaan asiointikokemuksen, luot luottamusta ydintoimintaasi. Puhdistamalla hengitysilman ilmanpuhdistimella ja pienesineet UV-valolla teet asiointi- ja työympäristöstä hygieenisen ilman kasvomaskeja ja kertakäyttökäsineitä.

Tapahtuma- ja palvelualat

Woodland hotel - dark illuminated modern interior Image: Shutterstock

Kun puhdistat ilmasta tartuntoja aiheuttavia mikrobeja, pidät samalla hengitysilman raikkaana ja ihmiset virkeinä. UV-valolla pidät pinnat hygieenisinä ilman jatkuvaa siivousta ja käsidesillä minimoit bakteerien leviämisen kosketusten kautta. Kertakäyttöiset nenä- ja suusuojaimet maksimoivat turvallisuuden, kun et voi taata turvavälin toteutumista.

Yhteisöt ja seurat

jalkapallojoukkue-valmentajan-kanssa-alyssa-ledesma-unsplash

Kun kutsut porukan koolle, älä tingi jäsenistön turvallisuudesta. Pidä huolta ilman sekä pintojen puhtaudesta ja osallistujien käsihygieniasta, jotta tapaamiset ovat mahdollisimman hygieenisiä ja tartuntariski pieni.


Suojavarusteet sekä hygienian ja desinfioinnin kokonaisratkaisut terveydenhuollolle

Terveydenhuollolle tarjoamme toiminnalle välttämättömiä ja toimintaa kehittäviä ratkaisuja puhtaampaan, hygieenisempään ja potilasturvallisempaan arkeen. Hanki laadukkaat, jokapäiväiseen käyttöön suunnitellut henkilösuojaimet ja kustannustehokkaat puhdistusratkaisut kaikkiin ehdotonta hygieniaa vaativiin tilanteisiin.

Sairaalat ja lääkäriasemat

Portrait of friendly male doctor smiling Image: Shutterstock

Kun vaadit henkilösuojaimilta laatua ja kestävyyttä, haluat tarjota potilasturvallisen ympäristön niin pieniin kuin suuriin hoitotoimenpiteisiin, tai etsit kustannustehokkuutta tilojen, pintojen ja välineiden desinfiointiin, rakennamme tarpeitasi palvelevan kokonaisratkaisun!

Hoiva- ja palveluala

Young woman helping old man to stand up Image: Shutterstock

Kun haluat tehdä pitkäaikaisesta hoidosta mahdollisimman inhimillistä, kohtaamisista hygieenisiä, mutta esteettömiä, ja puhtaudesta ekologista, anna asiantuntijoidemme auttaa! 

Toteuta hygieeninen asiointi- ja työympäristö sinulle parhaalla tavalla
Haluamme tehdä hygieenisen asiointi- ja työympäristön toteuttamisesta mahdollisimman helppoa. Konsultoimme ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden riittävän hygieniatason ja käyttömukavuuden varmistamiseksi.
 
Varmistamme mm. tuotteiden aitouden, laadun, toimitusvarmuuden, viranomaismääräysten mukaisuuden ja tullaukseen liittyvät vaatimukset. Teemme yhteistyötä muun muassa kansainvälisen Dekra-auditointiyrityksen kanssa.
 
Hanki tarvitsemasi kokonaisuus joko yksittäisinä tuotteina tai kokonaisratkaisuna, rahoituksella tai kertaostona, hankintoina tai ulkoistettuna palveluna. 
 
Saat suojavarusteet myös yrityksenne logolla ja brändillä - kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Kaikki hygieenistä työ- ja asiointiympäristöä varten

Saat meiltä kaiken tarvittavan hygieeniseen työ- ja asiointiympäristöön: ratkaisut puhtaan ilman, puhtaiden pintojen, sekä henkilökohtaisen suojauksen ja puhtauden toteuttamiseen.

Tarvekartoitus

business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and two colleagues discussing data in the background

Ilman ja pintojen puhdistustarve sekä henkilökohtaisen suojautumisen tarve riippuvat mm. tilojen hygieniavaatimuksista ja henkilömäärästä. Pyydä asiantuntijamme kartoittamaan tarpeenne turvallisen ja hygieenisen työ- ja asiointiympäristön toteuttamiseen! Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jolla takaat riittävän hygieniatason ja varmistat suojainten käyttömukavuuden.

Pyydä tarvekartoitus

UniqAir ilman puhdistukseen

UniqAir Uniq 6-latta-lasi-musta ilmanpuhdistin

UniqAir-ilmanpuhdistimet vähentävät ilmateitse tarttuvien infektioiden tartuntariskiä poistamalla epäpuhtaudet hengitysilmasta. Ne suodattavat jopa 100 % kaasuista ja 99,97 % pienhiukkasista: viruksista, bakteereista, mikrobeista, homeitiöistä ja mikromuovista sekä kaasumaisista epäpuhtauksista.

Lisää UniqAirista

Led Future pintojen puhdistukseen

Led-Future-IQ-Mobile-8-tuotekuva

UVC-LED-valojen teho lasketaan tuhoamaan 99,9 % bakteereista, jokaisen kahden tunnin syklin aikana. Täällä varmistetaan ettei bakteerien määrä pääse nousemaan missään vaiheessa hälyttävälle tasolle. Esimerkiksi perinteisillä menetelmillä desinfioitaessa bakteereilla on jopa 10 h aikaa lisääntyä ennen seuraavaa desinfiointia.

Lue lisää

Henkilökohtaiset suojavarusteet

kasvomaski-kuva-panos13121-Pixabay

Laadukkaat nenä- ja suusuojaimet, hengityssuojaimet, käsineet, suojaesiliinat, suojatakit, suojalasit ja visiirit. Varmistamme hengityssuojien ja suojavaatteiden sertifikaattien ja testiraporttien aitouden, sekä viranomaismääräysten mukaisuuden, joten saat taatusti sen mitä olet tilannutkin. 

Lisää suojavarusteista

Cuusi henkilökohtaiseen puhtauteen

cuusi-desinfiointiaine-suihkepullo-kasille

Cuusi-desinfiointiaine käsille ja pinnoille tuhoaa virukset, bakteerit ja homeitiöt tunkeutumalla mikrobien solukalvoon ja neutraloimalla niiden ionivarauksen. Cuusi muodostaa pinnoille suojaavan kalvon, joka estää mikrobien leviämisen ja säilyttää antimikrobiset ominaisuutensa vähintään viikon ajan.

Lue Cuusi-desinfiointiaineesta

Active Key - hygieeniset näppäimistöt

ak-c8100-white-active-key-näppäimistö-terveydenhuoltoon

Hygieeniset näppäimistöt ovat tiiviin rakenteensa ansiosta helppoja puhdistaa. Ne ovat roiskeveden kestäviä ja niillä on IP68-luokitus. Näppäimistöihin saat myös vaihdettavan suojakalvon, joka kestää konepesun.

Tutustu näppäimistöihin

Psssst. Tiesitkö, että saat meiltä kohtaamisten turvaamiseen myös tarpeisiisi räätälöidyt turvatekniikan ratkaisut ja tuotteet, kuten valvontakamerat, videoanalyysiohjelmistot sekä syväoppivan kasvontunnistusjärjestelmän?

Jos paikallaolo kohtaamisessa ei ole mahdollista

Aina et voi olla livenä paikalla. Tutustu etäesittelyratkaisuihin, streaming-paketteihin ja älylaseihin, joilla kohtaaminen onnistuu turvallisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti pitkienkin matkojen päästä!

Miten teidän asiointikokemuksestanne tehdään hygieeninen ja turvallinen? Haasta meidät!

Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy

Rakennetaan yhdessä turvallinen kohtaamisympäristö - jätä meille viesti ja kerro tarpeistasi lisää!