Tietokoneiden, tablettien ja kämmentietokoneiden lisävarusteet

Lisävarusteita hyödyntämällä voit parantaa laitteen käytettävyyttä ja toiminnallisuutta erityiskäytössä. Saat kauttamme seuraavia lisävarusteita muun muassa Panasonicin vahvistettuihin tietokoneisiin, tabletteihin ja käsipäätteisiin:

Panasonic Toughbook ajoneuvokäytössä ajoneuvotelakka lisävarusteen kanssa Kuva Panasonic

Mobiilitulostimet liikkuvaan työhön

Mobiilitulostimet liikkuvaan työhön Kuva Brother

Brotherin mobiilitulostimet on suunniteltu liikkuvaan työskentelyyn. Kannettavien tulostimien avulla voit tulostaa missä ja milloin tahansa.

Meiltä löydät liikkuvaan työhön kehitettyjä tulostimia aina kuittitulostimesta A4-kokoiseen kannettavaan tulostimeen. Tulostimet soveltuvat myös kosteisiin ja pölyisiin käyttöympäristöihin.

Brother-tulostimet ovat yhteensopivia muiden mobiililaitteidemme kanssa.

Kysy lisää

Kuittitulostimet

kuittitulostin

Kooltaan kompaktit, ruggeroidut mobiilitulostimet sopivat hyvin ajoneuvokäyttöön. Esimerkiksi Brother RJ-3050 tulostaa 76 mm leveää kuitti-tarratulostetta.

Kuittitulostimessa on USB-, Bluetooth- sekä Wi-Fi-liitännät ja laitteella on IP-54-luokitus. Tämän lisäksi laitteelle on tehty pudotustesti 1,2 m korkeudesta.

A4-mobiilitulostin

PJ tulostin

Esimerkiksi Brother PJ-700 -malliston mobiilitulostimilla tulostat helposti laskut, raportit, sopimukset, toimitusehdot ja vikalistat A4-kokoiselle paperille.

Tulostimet sopivat esimerkiksi myynnin, huollon, logistiikka-alan ja turvallisuus- ja pelastusalan työtehtäviin.

Ajoneuvotelakat ja pöytätelineet

Kun haluat telakoida päätelaitteesi ajoneuvoon, Panasonicin telakat ovat täydellinen ratkaisu. Ajoneuvoihin tarkoitetut telakat ja pidikkeet pitävät laitteen turvallisesti paikallaan, varmistavat lisälaitteiden liitettävyyden, sekä laitteen lukitsemisen, jos poistut paikalta.

Tietokoneen kiinnitys ajoneuvoon on helppoa mm. RAM-Mount-tuotteiden kiinnitysjaloilla. Laite latautuu telakassa samalla kun siirryt paikasta toiseen.

Parhaimmillaan vahvistettua tablettia hyödynnetään sekä mobiilikäytössä että telakoituna toimistokäytössä. Sinulle riittää yksi tietokone, mutta toimistolle suosittelemme lisäksi erillistä näppäimistöä ja näyttöä.

Pyydä tarjous

telakka header vaihtoehto

 

Telakat kaikenlaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin
Panasonicin telakat käyvät kaikenlaisiin ajoneuvoihin henkilöautoista kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Kaikki Panasonicin ajoneuvotelakat on sertifioitu:
  • Toughbook-käyttöön
  • MIL-STD-810G iskulle ja tärinälle
  • RoHS, C-Tick, E-Mark, FCC, CE
Telakoiden turvallisuus varmistettu kolaritesteissä

Panasonicin telakoiden suunnittelussa on huomioitu turvallisuus tarkkaan. Kolaritesteissä on haluttu varmistaa, että mahdollisessa törmäystilanteessa ne eivät irtoa tai aiheuta lisävahinkoja.

Suunniteltu liitettäväksi - telakan avulla monipuolisempaa käyttöä laitteille

Kaikkiin Panasonicin telakointiasemiin on suunniteltu laajat liitettävyysmahdollisuudet. Telakka mahdollistaa lisäportit tietokoneeseen. Voit liittää siihen mm. sarjaportin tai ulkoisen 4G-antennin.

Hyvin asennettu telakka huomioi ergonomian ja käytettävyyden

Ajoneuvotelakoiden asentaminen ajoneuvoihin on vaivatonta. Telakoissa on huomioitu käyttäjän työergonomia ja laitteiden kiinnitys sekä irroitus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Voit myös lukita laitteesi telakkaan, kun poistut ajoneuvostasi käymään asioilla.

Telakointiasemissa huomioitu toistuvat irrotukset ja kiinnitykset

Telakointiasemat suunnitellaan pitkäikäisiksi. Niiden hyvä mekaniikka varmistaa, että toistuvat irrotukset ja kiinnitykset eivät riko laitetta, eivätkä myöskään telakkaa. Telakat ovat mallikohtaisia. Vaikka vahtaisit Toughbook-päätelaitteen uudempaan malliin, voit useimmiten liittää sen olemassa olevaan telakkaan.

Kantolaukut ja käsihihnat

Laitteet kulkevat helposti mukana kantolaukku- ja kantohihnaratkaisuilla. Mallistostamme löydät monipuoliset kantolaukut ja -hihnat tietokoneille, tableteille ja käsipäätteille. 

Hyvin toteutettu kantoratkaisu suojaa laitetta, helpottaa laitteen käyttöä ja vähentää rasitusvammoja. Hyvä kantolaukku tai -hihna ei lisää liikaa laitteen painoa ja pitää eri liitännät helposti saatavilla.

Lisäämällä tablettiin käsihihnan pysyy se tukevasti sormia puristamatta kämmenellä. Olkahihna vapauttaa kädet muuhun käyttöön. Monille laitteille on valittavissa mallikohtaisesti suunniteltuja kantovarusteita.

Kysy lisää

FZ-B2_shoulderstrap_2_wp+androidscreen_ilmantaustaa

 

Akut ja latausvälineet

Toughbookeihin on saatavilla itse vaihdettavia vaihtoakkuja sekä akkulatureita erilaisiin tilanteisiin: esimerkiksi ajoneuvo- tai trukkikäyttöön ja usean akun yhtäaikaiseen lataukseen. 

Useissa Toughbook-tietokoneissa on mahdollista vaihtaa akkua lennosta, vaikka kesken työpäivän. Akkua vaihdettaessa ei tarvitse edes sammuttaa laitetta. Tämä varmistaa sen, että kriittisetkään työtehtävät eivät keskeydy. Vaihdettavien akkujen ansioista laitteen paino pysyy kohtuullisena, mikä helpottaa niiden kantamista.

Tiettyihin malleihin on saatavilla vaihto- ja tehoakut. Näillä tuplaat akun kennomäärän ja samalla laitteen akun keston, ja varmistat virran saatavuuden koko työvuoroksi. Ulkoisilla akkulatureilla voit ladata kerralla useampaa akkua.

Pyydä tarjous

FZ-A2_Parts_5P7A3111_ilmantaustaa

FZ-N1_multidevicecradle_image_N1_And._ilmantaustaa

Tiesitkö, että Panasonic on yksi maailman suurimmista akkuvalmistajista ja valmistaa mm. Tesla-autojen akut?

Kun haluat parantaa tietoteknisten laitteiden käytettävyyttä vaativissa työympäristöissä - ota yhteyttä!

Löysitkö tarvitsemasi lisävarusteen?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element