Haluamme toimia oikein - nimetön ilmoituskanava väärinkäytöksille

Meille tärkeän, eettisesti kestävän toiminnan perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme. Toivomme, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei kuulu organisaatiomme hyvän liiketavan periaatteiden mukaiseen toimintaan. Voit kertoa huolestasi nimettömänä ilmoituskanavan kautta.

Lue lisää

Woman with her hand extended signaling to stop (only her hand is in focus)

Whistleblowing-palvelumme

Luotettavuutemme ja pitkäaikainen menestyksemme rakentuvat eettisesti kestävään toimintaan, jonka perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme. 

On tärkeää, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei kuulu organisaatiomme hyvän liiketavan periaatteiden mukaiseen toimintaan. Näin saamme mahdollisuuden estää tai oikaista kaikki väärinkäytökset. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitukset pitää tehdä hyvässä uskossa.

Voit kertoa huolestasi nimettömänä ilmoituskanavan kautta. Tätä ylläpitää ulkopuolinen kumppani, WhistleB.

Nimettömän ilmoittamisen mahdollistava kanava löytyy osoitteesta:

https://report.whistleb.com/aspo

Mikäli teet ilmoituksen Venäjällä, ilmoitus täytyy Venäjän laeista johtuen tehdä osoitteessa:

https://report.whistleb.com/asporussia

Ilmoituskanavaan pääset esimerkiksi tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimelta. Suosittelemme, että lähetät ilmoituksen laitteesta, joka ei ole yhteydessä intranettiimme.

Tee ilmoitus


Lisätietoja ja ohjeita

Lisätietoja löydät täältä: