Kauko ja Signal Partners saman pöydän ääressä - tätä yhteistyö tarkoittaa Kuva Mikko Törmänen

Kohti toimivinta arkea - yhteistyössä Kauko ja Signal Partners

Signal Partners Oy osti Kauko Oy:n lokakuun 2022 lopussa. Ensimmäiset yhteiset kuukaudet ovat kuluneet muun muassa käytännön järjestelyissä Kaukon toimiston muuton sekä yritysten rakenteellisen yhdistymisen parissa.

Avaamme blogeissa yhteistä matkaamme ja erityisesti ensiaskeliamme. Käymme läpi Kaukon ja Signal Partnersin yhteistä strategista suuntaa.

Aloitetaan perusteista: miksi olemme yhdistäneet voimamme ja mitä tulevaisuutemme tuo tullessaan?

 

Kauko keskittyy vaativien työympäristöjen kehittämiseen tietoteknisillä ratkaisuilla

Eri vuosikymmenet Kaukon historian aikana ovat edellyttäneet edelläkävijyyttä ja suhteiden luomista hyvin erilaisilla markkinoilla. Viime vuodet Kauko on tehnyt yhteistyötä eri aloilla toimivien kumppaneidensa kanssa etsiäkseen ja kehittääkseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat ja kasvattavat asiakkaiden liiketoimintaa.

Jatkossa yhdistämme erikoisosaamisemme eri toimialoista ja teknologioista Signal Partnersin kanssa. Tavoitteemme on yhteinen: haluamme löytää asiakkaillemme arjessa parhaiten toimivat teknologiaratkaisut ja muodostaa tiiviitä kumppanuuksia eri alojen parhaiden laitevalmistajien kanssa

Tulemme Kauko Oy:nä keskittymään yhä vahvemmin vaativien työympäristöjen kehittämiseen tietoteknisillä ratkaisuilla. Tämä on tarkoittanut muun muassa sitä, että olemme luopuneet ennen vuodenvaihdetta 2022-2023 BrainLit-teknologian edustamisesta Suomessa.

 

Kumppanuudet niin asiakkaiden kuin teknologiavalmistajien suuntaan entistä tärkeämpiä

Kumppanuuksien rooli tulee olemaan mittava Kaukolle ja Signal Partnersille myös jatkossa. Teemme kumppaneidemme kanssa yhä tiiviimpää yhteistyötä ja haemme aktiivisesti uusia tapoja rakentaa toimivia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme.

Asiantuntijamme kuuntelevat tarkasti työympäristöjen ja työnteon tarpeita, jotta voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. Fiksut teknologiavalinnat ja toimivat kokonaisratkaisut kääntyvät todelliseksi taloudelliseksi hyödyksi muun muassa pienempien vaihto- ja korjauskustannusten sekä sujuvan arjen myötä.

Kokonaisratkaisujemme ydintä ovat tekniset asiantuntijapalvelut, joiden turvin autamme ottamaan teknologiat tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön sekä pitämään ratkaisuista entistä parempaa huolta koko elinkaarensa ajan.

 

Mittava osaaminen eri toimialoilta ja teknologioista saman katon alla

Sekä Kauko että Signal Partners edustavat toistensa tuotteita ja palveluita, joten saat kattavan näkemyksen toimiviin kokonaisratkaisuihin kaikilta asiantuntijoiltamme. 

Kaukon tietotyön teknologiat, langattoman viestinnän ratkaisut, puettavat teknologiat ja turvatekniset ratkaisut vahvistavat Signal Partnersin laitevalikoimaa, jota myös Kauko nykyään edustaa:

sekä elinkaarenhallintapalveluita:

Pro AV- ja broadcasting-teknologioiden, Medical IT -laitteiden ja healthtech-teknologioiden myynnissä teemme jatkossa entistä enemmän yhteistyötä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. 

 

Mietityttääkö yhdistymisemme? Ota yhteyttä!

Jatkamme yhteisen tulevaisuutemme rakentamista Kaukon ja Signal Partnersin kesken. Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää yhdistymisestämme ja sen aiheuttamista muutoksista, otathan yhteyttä!

Lisätietoja antaa: 

Pekka Laitinen
toimitusjohtaja, Kauko Oy & Signal Partners Oy
sposti: pekka.laitinen@signalpartners.fi
puh: 050 377 2266

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element