uutisia Kaukolta

Kauko sai uuden omistajan: Signal Partners osti osakekannan Aspolta

Signal Partners Oy on ostanut Kauko Oy:n koko osakekannan Aspo-konsernilta 31.10.2022 solmitulla sopimuksella. Signal Partners on suomalainen mobiliteettiin, tietoverkkoihin sekä niiden suunnitteluun ja ylläpitoon keskittynyt ratkaisujen ja palvelujen tuottaja.

“Olen erittäin tyytyväinen, että Kaukolle on löytynyt uusi omistaja. Uskon, että Signal Partnersilla on sekä halua että kyvykkyyksiä jatkaa Kaukon pitkäjänteistä kehittämistä. Kiitän toimitusjohtaja Juha Rytköstä hyvästä työstä Kaukon strategian toteuttamiseksi”, sanoo Aspo-konsernin toimitusjohtaja Rolf Jansson.

"Juha vei toimitusjohtajana hienosti läpi uutta strategiaamme ja johti meitä muutoksessa. Hän on tehnyt Kaukosta yhtenäisemmän, asiakaslähtöisemmän ja tuonut taloon paljon uusia päämiehiä sekä kaukolaisia. Suuri kiitos meiltä kaikilta yhdessä kuljetusta matkasta", kertoo Kauko Oy:n myyntijohtaja Kyösti Ollila.


Kauko Oy jatkaa toimintaansa osana Signal Partners Groupia

Kaukon toiminta jatkuu ennallaan osana Signal Partners Groupia. "Haluamme kiittää Aspoa pitkästä yhteistyöstä kanssamme. Odotamme uusia mahdollisuuksia ja tapoja kehittää Kaukoa Signal Partnersin kanssa. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme jatkossakin yhä paremmin", Ollila jatkaa.

Yrityskaupan myötä Kaukon asiakaskunta, osaaminen ja tuoteportfolio täydentävät Signal Partnersin liiketoimintamallia. Signal Partnersin toimitusjohtaja Pekka Laitinen toimii 1.11. alkaen myös Kauko Oy:n toimitusjohtajana. 

Kauko Oy:n sähköpostit ja puhelinnumerot sekä laskutustiedot ja osoite säilyvät ennallaan. Kauko Store -verkkokauppa ja muut verkkopalvelut toimivat myös normaalisti.

”Yrityskauppa tukee tavoitettamme olla Pohjoismaiden johtava mobiiliratkaisujen tarjoaja. Tästä eteenpäin voimme palvella asiakkaitamme entistä vahvemmalla asiantuntemuksella sekä laajemmalla tuote- ja palveluvalikoimalla - niin Kaukon kuin Signal Partnersinkin kautta”, kertoo Laitinen.

Lisätietoja antavat:
Johan Enlund, talousjohtaja, Kauko Oy, johan.enlund@kauko.com, 040 820 0528
Pekka Laitinen, toimitusjohtaja, Signal Partners Oy & Kauko Oy, pekka.laitinen@signalpartners.fi, 050 377 2266
Rolf Jansson, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, rolf.jansson@aspo.com, 0400 600 264


Signal Partners lyhyesti
Signal Partners, yksi Pohjoismaiden johtavista liiketoiminnan mobiiliratkaisujen tarjoajista, on erikoistunut verkon suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä kestävään mobiliteettiin eri toimialoilla.

Signal Partnersin asiantunteva tiimi parantaa tuottavuutta ja toiminnan tehokkuutta liiketoiminnan kannalta kriittisissä ympäristöissä yli 20 vuoden kokemuksellaan.

Signal Partnersin teknologia- ja palveluratkaisut auttavat asiakkaita mobilisoimaan liiketoimintaansa ja hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan kokonaisvaltaisesti – aina suunnittelusta käyttöönottoon ja elinkaaren hallintaan.

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element