Huoltopalvelut ja varalaitteet

Liikkuvan tietotyön suurimpia riskejä on käytettyjen työkalujen luotettavuus ja toiminta vaihtelevissa ympäristöissä. Olosuhteet työkohteissa voivat olla erittäin vaativia, jolloin käytetyiltä päätelaitteilta ja työkaluilta vaaditaan paljon.

Vaikka edustamamme tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja vaativiin ympäristöihin valmistettuja ja testattuja, ei mikään takaa täydellisesti teknisten laitteiden toimivuutta jokaisessa tilanteessa.

Tämän takia meillä on Suomessa toimiva huolto-organisaatio, joka tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisia palveluita - ota yhteyttä huoltoon tästä.

fz-g1_with_reflection

CF-20_various_positions

Kaukon huoltopalvelut

Asiantuntevassa huollossamme on edustamiemme tuotteiden teknisiä asiantuntijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmatilanteita.

Oma huollon toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Suorat yhteydet päämiestemme huolto-organisaatioihin tarjoavat asiakkaillemme helpon ja luotettavan tavan käsitellä mahdolliset ongelmatilanteet. Ota yhteyttä huoltoomme tästä!

Kaukon varalaitepalvelut

Katkot laitteiden toimivuudessa tuovat äkkiä isoja haittoja. Tästä johtuen myös työkalujen laatuvaatimusten pitäisi olla korkealla.

Koska työskentelyn nopea jatkaminen on usein kriittinen tekijä, vikatilanteessa vaihtolaite on usein ehdottomasti nopein ja paras ratkaisu. Vaativiin ympäristöihin tehtyjen laitteiden huoltaminen paikan päällä ei aina ole laadun ja luotettavuuden takaamiseksi edes mahdollista.

Meiltä saat vaihtolaitteet yritykseesi räätälöitynä palveluna. Muista myös asennukset ja päivitykset vaihtolaitteisiin. 

 

Kysy lisää:

myynti@kauko.com 

 

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element