Ylläpito- ja elinkaaripalvelut tietokoneille ja mobiililaitteille

Jatkuvasti kehittyvä teknologinen ympäristö asettaa kovia vaatimuksia liikkuvan tietotyön työvälineiden ja työtapojen ylläpidolle ja hallinnalle. Kuinka usein joudut miettimään taas uuden laitetyypin tai sovellusvaatimusten sovittamista yrityksesi ydintoimintaan? Ovatko etähallintasovellukset vastuullasi?
 
Meiltä saat huoltopalvelut ja varalaitteet Panasonicin vahvistetuille tietokoneille ja tableteille. Olemme myös valmiita ottamaan osan tai suuremman kokonaisuuden tästä työstä hallintaamme, jolloin yrityksesi voi keskittyä tärkeimpään. 
PanasonicToughbook_FZ-M1_Corporate8

Etähallinta tietokoneille ja mobiililaitteille

Kuva Panasonic

 

Liikkuva työntekijä tarvitsee paitsi toimivat yhteydet myös tietoturvalliset ja hyvin toimivat laitteet. Mobiililaitteiden hallinta voi kuitenkin olla haasteellista sovelluspäivitysten ja käytön tuen osalta.

KAUKOhallinnalla hoidat sekä mobiililaitteiden että tietokoneiden hallintaa ja ylläpitoa. KAUKOhallinnassa on erittäin tehokkaat, mutta helposti omaksuttavat työkalut etähallintaan, joilla päätelaitetta voidaan tukea etätyöpöydältä tai muilla työkaluilla käyttäjää häiritsemättä. Verkkoyhteyden toimiessa tukipalvelut ovat saatavilla vaikka suoraan ajoneuvoon, maastoon tai toiselle puolelle maapalloa.

KAUKOhallinta palveluna tai yrityksen omalla ylläpidolla

Tarjoamme helpon vaihtoehdon sovellusten päivitykseen sekä laitekannan ylläpitoon KAUKOhallinnan avulla. Palvelun kautta voit helposti suorittaa ylläpitotoimia, asentaa sovelluksia ja ajaa skriptejä joko yksittäisille laitteille tai kerralla halutulle ryhmälle.

Yrityksen omalle IT-tuelle tai sovellusten pääkäyttäjille KAUKOhallinnan käyttö mahdollistaa sujuvan käyttötuen antamisen suoraan käyttäjälle.
 

Edullinen ja helppo ratkaisu

KAUKOhallinta on edullinen ratkaisu, joka on todella helppo ottaa käyttöön. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää sopivasta palvelumallista!

KAUKOhallinta helpottaa liikkuvan tietotyön tekijän arkea

Huoltopalvelut ja varalaitteet

Kuva Panasonic

 

Liikkuvan tietotyön suurimpia riskejä on käytettyjen työkalujen luotettavuus ja toiminta vaihtelevissa ympäristöissä. Olosuhteet työkohteissa voivat olla erittäin vaativia, jolloin käytetyiltä päätelaitteilta ja työkaluilta vaaditaan paljon.

Vaikka edustamamme tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja vaativiin ympäristöihin valmistettuja ja testattuja, ei mikään takaa teknisten laitteiden täydellistä toimivuutta jokaisessa tilanteessa.

Tämän takia meillä on Suomessa toimiva huolto-organisaatio, joka tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisia palveluita - ota yhteyttä huoltoon tästä.

Kaukon huoltopalvelut

Asiantuntevassa huollossamme on edustamiemme tuotteiden teknisiä asiantuntijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmatilanteita.

Oma huollon toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Suorat yhteydet päämiestemme huolto-organisaatioihin tarjoavat asiakkaillemme helpon ja luotettavan tavan käsitellä mahdolliset ongelmatilanteet. 

Ota yhteyttä huoltoomme tästä!

 

Kaukon varalaitepalvelut

Katkot laitteiden toimivuudessa tuovat äkkiä isoja haittoja. Tästä johtuen myös työkalujen laatuvaatimusten pitäisi olla korkealla.

Koska työskentelyn nopea jatkaminen on usein kriittinen tekijä, vikatilanteessa vaihtolaite on usein ehdottomasti nopein ja paras ratkaisu. Vaativiin ympäristöihin tehtyjen laitteiden huoltaminen paikan päällä ei aina ole laadun ja luotettavuuden takaamiseksi edes mahdollista.

Meiltä saat vaihtolaitteet yritykseesi räätälöitynä palveluna. Muista myös asennukset ja päivitykset vaihtolaitteisiin. 

Kuva Panasonic

 

Löysitkö tarvitsemasi palvelun?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element