Puettava ProGlove-viivakoodinlukija vapauttaa kädet työntekoon ja tehostaa logistiikan ja kaupan alan keräilytyötä

Viivakoodinluku on merkittävä osa tavaroiden käsittelyä muun muassa logistiikassa ja kaupan alalla ruoan verkkokaupan keräilyssä. Skannauksia voi kertyä jopa tuhansia päivässä henkilöä kohden. Koodien skannaaminen sitoo usein toisen käden lukijan käyttämiseen, vaikka keräilytyössä olisi hyvä käyttää molempia käsiä. 

ProGlove jättää kädet vapaaksi työntekoon: puettava skanneri lyhentää viivakoodinlukuun kuluvaa aikaa jopa 6 sekunnilla per skannaus ja vähentää virheskannauksia asiakaskokemusten mukaan jopa 75 %. Puettavan skannerin avulla voit: 

Lue lisää
puettava ProGlove-viivakoodinlukija parantaa ergonomiaa Kuva ProGlove

"Tällainenhan meidän pitäis saada - sujuisi hommat hyvin, kun voi tehdä montaa asiaa kerralla."

...kommentoi ProGlove-skanneria testannut ammattilainen helposti mukana kulkevaa lukijaa. Haluatko testata lukijaa itse? Varaa esittely!

Näin puettava ProGlove-viivakoodinlukija parantaa ergonomiaa ja tehostaa tuotekeräilyä

ProGloven puettava viivakoodinlukija vapauttaa kädet erillisen lukijan pitelystä työntekoon, parantaa työergonomiaa ja työtehoa eri aloilla ja ammateissa. Työtyytyväisyys paranee, kun kevyt ja sujuvakäyttöinen skanneri vähentää työn kuormittavuutta ja rasitusvammoja.

Katso videolta asiantuntijamme Janne Kolun esittelyvideo puettavasta viivakoodinlukijasta ja sen hyödyistä keräilytyössä niin opit muun muassa:

 • millainen puettava ProGlove-skanneri on ja miksi kädet vapaiksi jättävä lukija sopii erityisen hyvin keräilyyn
 • kuinka helppoa ja ergonomista puettavaa viivakoodinlukijaa on käyttää
 • mitä etuja kämmenselässä mukana kulkevasta skannerista on työn turvallisuuden ja sujuvuuden näkökulmasta

Lue artikkelista lisää, miten työ tehostuu puettavalla skannerilla


 

"Tällainen lukija muuttaa huomattavasti työskentelyasentoja ja parantaa ergonomiaa."

Näin ProGlove-viivakoodinlukijaa testannut kommentoi skannerin käytettävyyttä. Kun haluat arvioida ergonomian parantumista itse, pyydä esittelyä asiantuntijaltamme!

Pyydä esittelyä

Asiakascase: Veljekset Keskinen tehostaa viivakoodinlukua puettavilla skannereilla

Veljekset Keskisen logistiikassa on testattu erilaisia viivakoodinlukijoita ahkerasti. Tavoitteena on ollut löytää ratkaisu, jossa käytettävyys ja käyttömukavuus ovat kunnossa.

Johdolliset skannerit, Bluetooth-lukijat ja sormilukijat saivat väistyä puettavan viivakoodinlukijan tieltä. "Lukijan hallinta peukalolla on luontevaa, käyttö on loogista, lukija on kevyt, eikä se ole tiellä työnteossa”, kiteyttää Veljekset Keskisen logistiikkapäällikkö Olli-Pekka Hautamäki.

ProGloven skanneri on osoittautunut erinomaiseksi käyttöergonomiansa lisäksi myös viivakoodien lukemisessa muovin läpi. Mitä muuta hyllyttäjät ovat kiitelleet? Lue asiakastarina!

Tutustu Veljekset Keskisen kokemuksiin

Veljekset Keskisen puettava ProGlove-skanneri lukee viivakoodit myös muovin läpi Kuva Tuukka Kiviranta

 


Millaisiin työtehtäviin puettava ProGlove-skanneri sopii kaupan alalla, logistiikassa ja teollisuudessa?

ProGlove-skanneri on oiva apu kasvavan pakettiliiketoiminnan ja ruoan verkkokaupan sekä näihin liittyvän logistiikan ja tuotekeräilyn tehostamiseen sekä ergonomian ja työtyytyväisyyden parantamiseen. Se sopii erinomaisesti myös erilaisiin teollisuuden kokoonpanotehtäviin, joissa koneenosien tunnisteita luetaan asennuksen yhteydessä.

Viivakoodinlukijahanska nopeuttaa tavaroiden käsittelyä kaupan alan ja varaston keräilytyössä

ProGlove MARK Display Warehouse

Kaupan alan ja varastojen keräilytyössä ProGlove-viivakoodinlukijahanskan on havaittu: 

 • säästävän yksittäisen tavaran käsittelyaikaa nopeuttamalla skannausaikoja ja helpottamalla keräilijän työtä
 • vähentävän väärien tuotteiden keräystä ja virheskannauksia 
 • helpottavan keräystyötä ja lisäävän työn tehokkuutta sekä työtyytyväisyyttä
 • vähentävän viivakoodinlukijan puhdistustarvetta, kun ProGlove puetaan työhanskan päälle
Puettava skanneri helpottaa pakettien käsittelyä logistiikassa ja pakettiliiketoiminnassa

ProGlove käytössä Lufthansalla Kuva ProGlove

Logistiikassa ja pakettien käsittelyssä puettava ProGlove-skanneri auttaa muun muassa:

 • nopeuttamaan kuormien lastaus- ja purkuaikoja ja parantamaan työn laatua
 • käsittelemään suuremman määrän paketteja päivässä nopeamman skannausajan myötä
 • lyhentämään uusien työntekijöiden perehdytykseen tarvittavaa aikaa paremmalla ohjeistuksella
 • helpottamaan pakettien käsittelyä ja parantamaan turvallisuutta, kun sekä kädet että sormet pysyvät vapaina pakettien pitelyyn
Puettava viivakoodinlukija vähentää työn kuormittavuutta teollisuuden kokoonpanotyössä

puettava ProGlove-viivakoodinlukijahanska käytössä trukkia ajaessa Kuva ProGlove

Teollisuuden kokoonpanotyössä ja koneiden korjauksessa puettava skanneri: 

 • auttaa tekemään työt ergonomisemmin, vähentää työn kuormittavuutta ja rasitusvammoja
 • lyhentää aikaa, joka kuluu kävelemiseen ja osien etsimiseen työtehtävien välillä
 • nopeuttaa kokoonpanotyöhön kuluvaa aikaa
 • parantaa prosessin laatua yksinkertaisella ohjeistuksella
 • vahvennettu skanneriteknologia kestää myös pienet kolhut, eikä sen käyttöä tarvitse varoa

"Todella kätevä siihen, kun siirtää laatikoita rullakosta toiseen ja tabletin tai puhelimen näytön tuijottaminen tai mukana raahaaminen olisi työlästä. Tässä ei sitä huolta ole."

Tätä mieltä ProGlovesta oli näytöllistä puettavaa skanneria testannut ammattilainen. Haluatko paremman käsityksen siitä, miten lukija sopisi juuri teidän työympäristöön? Varaa esittely asiantuntijaltamme!

Kuinka paljon puettava viivakoodinlukija säästää aikaa tuotekeräilyssä?

ProGlove-viivakoodinlukijahanskat ovat markkinoiden keveimpiä ja nopeimpia. Ne kulkevat aina kätevästi mukana, niitä ei tarvitse erikseen nostaa ja laskea käsistä, eivätkä ne häiritse esimerkiksi trukilla ajoa tai tavaroiden kantamista. Katso videolta esimerkki ProGlove-viivakoodinlukijan näppäryydestä ja nopeudesta verrattuna pistoolikahvaiseen skanneriin!
 

"Täähän olis ihan omiaan ruoan verkkokauppakeräilyyn myymälöissä."

Näin totesi puettavaa skanneria testannut elintarvikealan ammattilainen. Mihin sinä käyttäisit puettavaa skanneria? Ideoi käyttötilanteita kanssamme - varaa esittelyaika asiantuntijaltamme!

ProGlove- puettava skanneri maksaa itsensä takaisin jopa 8 viikossa - katso esimerkkilaskelma

Esimerkkilaskelmassamme on hyödynnetty suomalaisen logistiikka-alan asiakasyrityksemme lajittelualueelta kerättyä dataa. Laskelmassa on huomioitu hankintaan ja ylläpitoon liittyvät kulut, kun työtä tehdään arkena yhdessä vuorossa ja jokaisella työntekijällä on oma viivakoodinlukijansa.

Laskelmassa puettavan skannerin takaisinmaksuaika on vain 8 viikkoa ja vuodessa työvoimakuluissa säästyy 2 henkilötyövuoden verran aikaa.

Kuinka paljon aikaa säästyisi teillä - ja mitä se tarkoittaisi työn tuottavuudelle tai hankinnan ROI:lle? Testaa ProGlovea 60 päivää ilmaiseksi ja totea itse!

Varaa testijakso

esimerkkilaskelma ProGloven käytöstä lajittelutyössä

 


Miten voit vähentää skannausvirheitä ja kehittää liiketoimintaa puettavilla viivakoodinlukijoilla?

ProGlove-viivakoodinlukija vähentää keräilyyn kuluvaa työaikaa ja auttaa vähentämään skannausvirheitä. Sen käyttöönotto ja käytön opettelu on helppoa myös uusille työntekijöille.

Puettava viivakoodiskanneri opastaa käyttäjää ja vähentää skannausvirheitä

Näytöllinen skanneri vähentää tiedon ja tuotteiden etsimiseen kuluvaa työaikaa ja skannausvirheitä: se opastaa käyttäjälleen kerättävän hyllyn ja hyllypaikan, kertoo onnistuneesta skannauksesta tai työvaiheen suorittamisesta merkkiäänellä, merkkivalolla tai värinällä, sekä näyttää seuraavan tilaukselle tarvittavan tuotteen tiedot näytöllään. Palaute ohjaa työtekijän toimintaa ja työn laatua.

Lisää toiminnan läpinäkyvyyttä ja tue tiimejä paremmalla työnohjauksella

Lisää toiminnan läpinäkyvyyttä keräämällä dataa skannausmääristä esimerkiksi laitteiden sijainnin perusteella. Tue tiimien työtä ohjaamalla resurssit datan perusteella oikeisiin työpisteisiin ja -kohteisiin. Vähennä tiedon etsimistä tableteilta ja käsipäätteiltä - kerro vain oleellinen tieto näytöllisen skannerin avulla. Voit jakaa työntekijöille tietoa myös työpäivän aikana kertyneistä skannausmääristä ja askeleista.

Erilaisia viivakoodinlukijoita suurien ja pienien skannausvolyymien ympäristöihin

Saatavilla on erilaisia lukijoita riippuen päivittäisten skannausten määristä ja käyttäjien tarpeista. Lukijan saa hankittua esimerkiksi käyttäjäänsä opastavalla näytöllä tai ilman, ja lukijoiden erilaiset pidikkeet käyvät niin lähilukuun kuin ulottuvuutta vaativaan trukkikäyttöön. Skannereita voi käyttää joko päätelaitteisiin kytkettynä tai niiltä voi siirtää tietoa suoraan varaston taustajärjestelmiin.

"Akunkesto on tosi hyvä, riittää hyvin työvuoron läpi."

Näin kommentoi puettavaa skanneria käyttävä ammattilainen. Mietityttääkö akun kesto tai joku muu asia ProGloven käytössä? Sovi henkilökohtainen esittely skannereista ja jututa asiantuntijaamme!

Kun haluat hallita viivakoodinlukijoita keskitetysti ja johtaa tiedolla - ProGlove Insight -sovellus

puettava ProGlove-viivakoodinlukija ei haittaa työntekoa Kuva ProGlove

ProGlove Insight -sovelluksen avulla voit hallita skannereita keskitetysti: näet lukijoiden käyttöasteen ja tilan, ja paikannat sekä päivität laitteet helposti. Sovelluksessa voit kerätä tietoa prosesseittain tai työpisteittäin, asettaa tavoitteita, seurata ja analysoida trendejä, sekä kehittää toimintaa tiedon pohjalta. 

Voit seurata puettavien viivakoodinlukijoiden käyttöä, kuten skannausmääriä ja skannausaikoja, sekä tarjota käyttäjille tietoa esimerkiksi päivän aikana kertyineistä askelmääristä. Analysoi kerättyä tietoa ja hyödynnä sitä työvoiman resursointiin sekä toiminnan kehittämiseen. 

Pyydä esittely asiantuntijaltamme

Katso asiantuntijamme esittelyvideo ProGlove Insight -hallintaportaalista

Katso video puettavan viivakoodinlukijan hallintaportaalista - videolla asiantuntijamme Janne Kolu käy läpi:

 • mitä puettavien ProGlove-skannereiden hallintaportaalilla voi tehdä
 • mihin hallintaportaalin keräämää analytiikkatietoa voi käyttää ja miten tieto auttaa toiminnan kehittämisessä
 • mihin heatmap-tyyppistä seurantadataa voi hyödyntää
 • miten kerätty tieto auttaa löytämään parhaita käytäntöjä omaan työympäristöön

"Tällä pystyy lukemaan yllättävän pieniä koodeja!"

...totesi puettavaa skanneria testannut ammattilainen lukijan käytettävyydestä. Kun haluat testata lukijaa omassa työympäristössäsi tai oppia lisää erilaisista skannereista, sovi esittely!

Varaa henkilökohtainen esittely

Valitse työympäristöönsä soveltuva puettava skanneri

puettavia viivakoodinlukijoita löytyy erilaisiin työympäristöihin Kuva ProGlove

Oletko koskaan laskenut viivakoodinlukijoiden ROI:ta? Kun skannausmäärät ylittävät 300 viivakoodinlukua per työntekijä per työvuoro, ProGlove maksaa itsensä nopeasti takaisin. Voit valita viivakoodinlukijan erilaisilla skannausetäisyyksillä, akunkestoilla, yhteysvaihtoehdoilla ja muilla toiminnallisuuksilla tarpeidesi ja skannausmääriesi mukaan. 

Lukijat saa yhdistettyä suoraan päätelaitteisiin Bluetoothilla, ne voi kytkeä useamman laitteen työasemaan ProGlove Gatewayn avulla tai niille voi rakentaa tukiasemilla oman verkkonsa. Lukijaa voi myös käyttää ilman mobiililaitetta ja viedä tiedot suoraan varaston taustajärjestelmiin.

Autamme valitsemaan työympäristöösi sopivan skannerin - ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Kun haluat tehostaa keräilytyötä puettavilla skannereilla, ota yhteyttä!

Janne Kolu

Head of Sales

Logistiikka & kauppa
Mobiiliteknologia, sensori- ja visualisointiteknologiat 

+358 50 598 6001

LinkedIn

Janne Kolu Kauko Oy