Yhdistetty 360-kamera ja konferenssikaiutin mutkattomiin videoneuvotteluihin - Panasonic PressIT360

Onko tuttua: kun useampi henkilö osallistuu etävideopalaveriin samasta neuvotteluhuoneesta, eivät kaikki näy hyvin kamerakuvassa, äänet eivät kuulu selkeästi etänä osallistuville tai osallistujien on vaikea saada puheenvuoroa keskeyttämättä toisen lausetta?

Hybridityö on kuitenkin tullut jäädäkseen - miten siis parantaa etätapaamisten onnistumista?

Panasonic PressIT360 on yhdistetty 360-kamera ja konferenssikaiutin, joka tekee videoneuvotteluista mutkattomia ja mullistaa hybridineuvottelujen sujuvuuden.

Lue lisää

 

Panasonic PressIT360 yhdistetty 360-kamera ja konferenssikaiutin mutkattomiin videoneuvotteluihin Kuva Panasonic

Taklaa yleisimmät verkkoneuvottelujen ongelmat yhdistetyllä 360-kameralla ja konferenssipuhelimella

PressIT360 kuvaa ja tallentaa ääntä 360 asteen alueelta Kuva Panasonic

 

Panasonicin yhdistetty 360-kamera ja konferenssipuhelin PressIT360 taklaa yleisimmät verkkoneuvottelujen ongelmat:

  • Kukaan ei jää piiloon kuvan reunan taa: PressIT360:n neljä kameraa kuvaavat 360-asteen vaakakuvaa tilasta ja näyttävät jokaisen osallistujan laadukkaana videona.
  • Konferenssikaiuttimen äänenvoimakkuuden tasaus varmistaa, että jokainen ääni huoneessa kuuluu yhtä selkeästi neukkarista palaveriin - jopa 5 metrin etäisyydeltä mikrofoneista.

”On kiva pitää etäkokousta kahden neukkarin välillä, kun kaikkien äänet kuuluvat ja kuvat näkyvät. Kuva seuraa puhujaa myös, vaikkei äänilähteenä olisikaan itse PressIT360.”

...näin kommentoivat PressIT360-konferenssikaiutinta testanneet henkilöt. Haluatko luoda teillekin sujuvien etätapaamisten kulttuurin? Pyydä PressIT360 testiin!

Miten Panasonic PressIT360 parantaa hybridineuvottelujen sujuvuutta?

Katso videolta, kuinka helppoa PressIT360:n käyttö on ja miten yhdistetty 360-kamera ja konferenssipuhelin parantaa hybridineuvottelujen sujuvuutta!
  • Valmiit videonäkymät tuovat vaihtoehtoja kokouksiin: kaikki osallistujat voidaan näyttää yhdessä kuvassa tai erillisinä videolähteinään.
  • PressIT360 voi seurata puheenlähteen vaihtumista ja vaihtaa videokuvan tyyliä ja asettelua automaattisesti keskustelun edetessä.
  • Taustamelun vaimennus poistaa häiritsevät näppäin- ja muut hälyäänet.

Keskity kuvaamaan etätapaamisen puhujaa tai esittämään valkotaulua tai kuvaa

Valmiit videonäkymät tuovat vaihtelevuutta ja toimivuutta erilaisten kokousten sisältöön. Niiden ansiosta etänä osallistuvien on helpompi lukea tilannetta ja valita hetket, jolloin käyttää puheenvuoroaan. Kamerakuva seuraa automaattisesti sitä ihmistä, joka puhuu. Jos kommentti tai vastaus on lyhyt, kuvanlähdettä ei vaihdeta turhaan, mikä parantaa osallistumiskokemusta.

Dual View

PressIT360 konferenssipuhelimen ja 360-kameran Dual View Kuva Panasonic

Dual View kuvaa 360 asteen videota koko neuvotteluhuoneesta ja näyttää suurempana enintään kahden puhujan videokuvaa kerrallaan.

Single View

PressIT360 konferenssikaiuttimen ja 360-kameran Single View Kuva Panasonic

Single View kuvaa kerrallaan yhtä tai kahta puhujaa ja lähettää videokuvaa vain kulloinkin keskusteluun osallistuvista henkilöistä.

Multi View

PressIT360 neuvottelukaiutinpuhelimen ja 360-kameran Multi View Kuva Panasonic

Multi View kuvaa enintään neljää puhujaa kerrallaan. Vihreä palkki kuvan yläreunassa kertoo etäosallistujalle, kuka on milloinkin äänessä.

Surround View

PressIT360 neuvottelukaiuttimen ja 360-kameran Surround View Kuva Panasonic

Surround view kuvaa enintään neljää puhujaa kerrallaan ja esittää samalla 360 asteen videota kokoushuoneesta. Vihreä palkki videokuvan yläreunassa kertoo, kuka on äänessä.

Stable View

PressIT360 kaiutinpuhelimen ja 360-kameran Stable View Kuva Panasonic

Stable View on hyödyllinen, kun kokouksessa halutaan esittää kuvia tai muuta sisältöä: esitelty sisältö pysyy paikallaan yhtenä web-kamerakuvana koko esittelynsä ajan.

”Erittäin helppo käyttöönotto, ei tarvinnut päivitellä mitään eikä latautunut ylimääräisiä ohjelmia tietokoneelle. Kaiutinpuhelimen kaapeli vain kiinni ja menoksi!”

...näin kommentoi PressIT360-konferenssipuhelinta testannut henkilö. Haluatko luoda teillekin sujuvien etätapaamisten kulttuurin? Pyydä PressIT360 testiin!

Yhdistä konferenssikaiuttimen kaapeli kannettavaan tai tietokoneeseen ja aloita kokous

Käyttöönottoon riittää, että yhdistät PressIT360:n tietokoneeseen tai kannettavaan USB-C-kaapelilla. Erillisiä asennuksia tai asetusten säätämistä ei tarvita.

Siirrä video- ja äänidataa tietokoneelle yhdellä kaapelilla

Voit siirtää kannettavalle tai tietokoneelle video- ja ääniraidat yhdellä USB-C-kaapelilla. Koska PressIT360 yhdistää kameran, mikrofonin ja kaiuttimen, et tarvitse kokoukseen muita laitteita.

Helppo käynnistää ja käyttää nappeja painamalla

Säädä äänenvoimakkuutta, mykistä mikrofoni tai vaihda videonäkymää konferenssikaiuttimen jalustassa olevista napeista. Jalustan LED-valo kertoo laitteen toiminnasta: näet esimerkiksi yhdellä silmäyksellä, onko mikrofoni päällä vai pois.

Säädä tarkempia asetuksia tietokonesovelluksella

Laitteelta löytyvä ja asennettava PressIT-sovellus auttaa hallinnoimaan lisäasetuksia: voit esimerkiksi säätää kameroiden asettelua ja kuvanlaatua, testata kaiuttimien toimivuutta, sekä ladata laitepäivityksiä.

Helppo ottaa käyttöön joko paikalleen asennettuna tai kannettavana neuvottelukaiuttimena

Helposti kannettava ja mukaan napattava Panasonic PressIT360 on suunniteltu joustavaan käyttöön: kanna se mukanasi neukkariin ja kytke kiinni tietokoneeseesi kokouksen alkaessa. 

Jos mielessäsi on pysyvämpi asennus, PressIT360 sopii erinomaisesti muun muassa jalustalle tai kiinteäksi osaksi neuvotteluhuoneen muuta AV-laitteistoa.

Mutkaton käyttö on varmistettu yksinkertaisella käyttöliittymällä: käynnistys tapahtuu yhdestä napista, äänenvoimakkuutta voi säätää helposti ja videonäkymän vaihto tapahtuu yhdellä napilla. Kaikki sijaitsevat konferenssipuhelimen jalustassa.

Pyydä tarjous

PressIT360 konferenssipuhelin ja 360-kamera Kuva Panasonic

 

”PressIT360 -kameraa ja kaiutinpuhelinta on helppo käyttää, kun kaikki kontrollit löytyy (mute, volume, mode change) fyysisinä nappeina.”

...näin kommentoivat PressIT360-konferenssikaiutinta testanneet henkilöt. Haluatko luoda teillekin sujuvien etätapaamisten kulttuurin? Pyydä PressIT360 testiin!

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin

Suunnittelemme räätälöityjä AV-ratkaisuja kaikkiin kuvaus- ja esitysteknisiin tarpeisiin. Tarjoamme luotettavaa ja ensiluokkaista laatua Panasonic AV-ratkaisulla aina yksittäisistä laitteista kokonaisiin järjestelmiin. Valikoimastamme löydät muun muassa projektorit, näytöt, videoseinät, kamerat ja Analog Way -kuvaprosessorit sekä -mediaserverit.

Kun etsit helppokäyttöistä videokonferenssipuhelinta ja 360-kameraa - ota yhteyttä ja sovi esittely!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen