Valvontakamerat ja kuvansiirto

Kun tarvitset valvontakameraa vaativiin olosuhteisiin mm. kaupan, logistiikan, teollisuuden tai julkishallinnon tarpeisiin tai viranomaiskäyttöön, autamme löytämään vaatimuksiisi sopivan teknologian. Saat kauttamme mm. paikalleen asennettavat sisä- tai ulkokäyttöiset valvontakamerat kuin liikkuvaan työhönkin sopivat kehokamerat.

Lue lisää
WV-SPV781L_D_L

Valikoimassamme on muun muassa seuraavia IP-kameramalleja:

Erinomaisen herkkyyden ja dynamiikan ansiosta kamerat näkevät pilkkopimeässä tai hankalassa vastavalossa. Osa kameroista on myös sää- ja ilkivaltasuojattuja, jolloin ne kestävät Suomen ankaria sääoloja talven paukkupakkasista kesähelteisiin, sekä vandalismia. ATEX-kotelolla varustettuna kameroita voidaan asentaa myös räjähdysvaarallisiin tiloihin.

IP-kameroissa on valmiina tai niihin on hankittavissa lisäksi erilaisia videoanalyysiominaisuuksia, kuten automaattista liikkeen seurantaa, kasvontunnistusta, henkilölaskentaa ja erityyppisiä älykkäitä liiketunnistustoimintoja.

Tiesitkö, että...

Kaukon edustama Panasonic on täysjäsen ONVIF-foorumissa, jonka tehtävänä on varmistaa IP-pohjaisten valvontatuotteiden keskinäinen yhteistoiminnallisuus, käytön joustavuus ja laatu avoimen standardin turvin. Kaikki Panasonic-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.
 

U-sarjan kameroilla rakennat kustannustehokkaan  turvajärjestelmän

Panasonic U-sarjan kamerat vastaavat suorituskyvyltään ammattilaistasoisia i-PRO EXTREME -sarjan valvontakameroita, mutta sopivat esimerkiksi ensimmäistä turvajärjestelmää rakentavalle tai perustason videovalvontaratkaisua etsiville. Kameroilla käytät Video Insight VMS -ohjelmistoa ilman lisenssimaksuja, joten saat rakennettua järjestelmäkokonaisuuden kustannustehokkaasti.

U-sarjan kameroita on saatavilla sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön tarkoitetut kamerat ovat sään- ja ilkivallan kestäviä. 

 


Pienikokoisia, mutta laadukkaita videoita

 

U-sarjan kameramallien käyttämä H.265-kuvanpakkausteknologia tekee videoista pienikokoisia ja siksi helppoja säilyttää. Kameran tarkka kuva näyttää kohteet heikossakin valaistuksessa ja saat kuvattua pitkiäkin käytäviä yhdellä kameralla. Kameran asetukset säätyvät automaattisesti, jotta esimerkiksi liikkuvien kohteiden ympärille ei tule epätarkkaa kuvaa.

Voit laittaa kameran perusasetukset kuntoon, kun kamera on vielä säilytyslaatikossaan. Asennusta helpottavat monipuoliset kiinnikkeet, joihin voit tutustua verkkokaupassamme. 

Asiantuntijamme auttaa rakentamaan sopivan valvontaratkaisun - ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Vapauta ihmiset tuottavaan työhön - hoida valvonta konenäöllä

Kun hankit valvontakamerat huolehtimaan kiinteistön tai ympäristön turvallisuudesta, voit valjastaa niiden tekoälyn muuhunkin valvontaan. Panasonic X-sarjan kamerat ovat tekoälyllä varustettuja, huippulaadukkaita kameroita, joihin voit kytkeä kolme eri sovellusta hoitamaan esimerkiksi työturvallisuuden, laadunvalvonnan tai kohderyhmäanalysoinnin tehtäviä - tai jotakin muuta.

Valmiita tekoälysovelluksia löytyy jo liuta eri toimialoille ja niitä kehitetään jatkuvasti lisää. Jos käytössäsi on jo tavallinen IP-valvontakamera, voit kytkeä siihen ulkoisen tekoälyn, joka hyödyntää samoja sovelluksia videostreamin analysointiin. 

Jos valmiista sovelluksista ei löydy tarpeisiinne sopivaa, rakennetaan teille oma! Mitä ikinä älykameralta ja sovelluksilta odotatkin, autamme mielellämme - ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä

Magneetilla kiinnittyvä mobiili Kedacom-PTZ-kamera

Kedacom mobiilit PTZ-kamerat Kuvat Kedacom

Mobiilikäyttöön sopivat, magneetilla kiinnittyvät PTZ-kamerat. Kuvat: Kedacom

Kiinnitä Kedacom-PTZ-valvontakamera esimerkiksi auton konepellille, katolle tai kolmijalan päälle ja valvo ympäristöä helposti sen kääntyvällä, liikkeitä seuraavalla kameralla. Voit kuvata helposti koulutusmateriaalia, valvoa prosessia tai lähettää videona tilannetietoja esimerkiksi onnettomuus- tai muulta tapahtumapaikalta.

Tiedot siirtyvät 4G- tai WiFi-yhteydellä valvomoon tai työnjohtoon. Pimeys ei estä kuvaamista, sillä kamerasta löytyvät myös infrapunavalot. Yhtäjaksoinen käyttöaika 4G-yhteydellä on jopa 8 h ja WiFi-yhteydellä jopa 10 h.

Ota yhteyttä


Valikoimassamme on myös muun muassa seuraavia kuvansiirtolaitteita:

• Videoenkooderi 
• Koaksiaali – LAN -muunnin (1-4 kameralle)

Kun analogikameroita halutaan liittää osaksi IP-kamerajärjestelmää, tarvitaan ns. videopalvelimia eli videoenkoodereita, joita on saatavilla sekä 1-kanavaisena että 4-kanavaisena. 

Toisinaan saattaa olla myös tarve asentaa IP-kameroita hyödyntäen vanhaa analogikameroilla käytettyä koaksiaalikaapelointia. Tällöin voidaan käyttää ns. coax-lan-muuntimia, jolloin säästyy paljon aikaa ja rahaa, kun kameroille ei tarvitse vetää uusia kaapeleita.


Ota yhteyttä

Kun hankit uusia valvontakameroita tai kuvansiirtolaitteita, katsotaan samalla kokonaisuus kuntoon!

Autan tarpeisiisi sopivan valvontajärjestelmän rakentamisessa - ota yhteyttä!

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

040 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element