Video Insight 7.8 VMS -videonhallintaohjelmisto

Video Insight 7.8 VMS-ohjelmisto on helppokäyttöinen, mutta ominaisuuksiltaan kattava yritystason videonhallintaohjelmisto. Sen voi räätälöidä toiminnallisuuksiltaan niin koulujen, viranomaisten, terveydenhuollon, kuljetusliikkeiden kuin kaupallistenkin toimijoiden käyttöön.

Voit liittää Video Insightiin erilaisia järjestelmiä ja lisätä ominaisuuksia sekä laajentaa käyttöä esimerkiksi muihin päätelaitteisiin ja analyysityökaluihin tarpeidesi muuttuessa tai kasvaessa. Ohjelmisto tukee rajatonta määrää kameroita ja palvelimia, joten se palvelee myös usean toimipisteen ja tuhansien kameroiden kokonaisuuksia. 

Lue lisää
Video Insight käyttömahdollisuudet Kuva Panasonic

Miksi Video Insight VMS-ohjelmisto on hyvä valinta videon analysointiin erilaisissa kohteissa?

Katso videolta turvatekniikan asiantuntijamme esittely Video Insight VMS-ohjelmistosta niin opit:

 • mitä videonhallintaohjelmistoilla voi tehdä
 • mikä on tärkeää videonhallintaohjelmiston valinnassa
 • mihin VMS-ohjelmistoa tarvitaan
 • mitä tekoälykamerat mahdollistavat yhdessä videokuvan analysointiohjelmiston kanssa
 • millaisia hakuja videokuvan analysointiohjelmistolla voi tehdä

 

 


Video Insight 7.8 VMS-ohjelmisto tarjoaa käyttöösi kattavat ominaisuudet - optimoituna erilaisille päätelaitteille ja käyttöliittymille

Video Insight 7.8 tarjoaa ohjelmistolisenssin hinnalla markkinoiden kattavimman valikoiman ominaisuuksia, ohjelmia ja työkaluja. Voit käyttää Video Insight VMS-ohjelmistoa monipuolisesti erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöliittymillä, kuten Windows- ja MAC-tietokoneilla, Android- ja iOS-mobiililaitteilla, selaimilla (Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari) ja Apple TV:llä.

Video Insight MonitorPlus-ohjelmisto

VI MonitorPlus

Enterprise-tason VMS-ohjelmiston käyttöliittymä, joka mahdollistaa keskitetyn IP-kameroiden katselun ja hallinnan miltä tahansa järjestelmän palvelimelta.

 • Nopea live-kuvan ja tallenteiden katselu miltä tahansa järjestelmään liitetyltä kameralta.
 • Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintaohjelmisto, jossa kameranäkymät ovat etusijalla
 • Älykäs ”kiinnostava alue”-liikehaku,  (Region of Interest) jolla voi etsiä tallenteesta tapahtumia useiden tuntien ajalta vain muutamassa sekunnissa valitsemalla kiinnostava alue videokuvasta.
 • Lisäohjelmilla voit mm. integroida Video Insightin esimerkiksi hätävalojärjestelmän kanssa, seurata laitteita ja kulkuneuvoja reaaliajassa tai hakea videokuvaa esim. kassatapahtuman perusteella.
Video Insight -selainkäyttöliittymä

VI Web Client

Helppokäyttöinen Web Client -selainkäyttöliittymä tarjoaa täydelliset toiminnallisuudet Video Insight VMS-ohjelmiston käyttöön.

 • Live-kuvan ja tallenteiden katselu - graafinen aikajana helpottaa videon esikatselua ja merkintöjen tekemistä.
 • Useilla palvelimilla sijaitsevien kameroiden tarkkailu yhdessä näkymässä - luo eri palvelimilla sijaitsevista kameroista jopa 36 kameran mukautettuja näkymiä.
 • Interaktiivisilla tilakartoilla katsot kameroiden live-kuvaa osoittamalla hiirellä mitä tahansa kartan kameraikonia, myönnät kulkuoikeuksia, avaat tai lukitset ovia klikkaamalla karttakuvaketta. Ovikuvakkeet vaihtavat väriä reaaliaikaisesti tilan perusteella. 
 • Tukee yleisimpiä selaimia: Chrome, Microsoft Edge, Safari, Opera
Video Insight -mobiilikäyttöliittymä

VI Mobile

Seuraa IP-kameravalvontajärjestelmääsi missä tahansa langattomassa verkossa minkä tahansa iOS- tai Android-laitteen kautta.

 • Katso livestreamia tai tallenteita ja navigoi kiinnostaviin näkymiin päivämäärän- ja ajanvalitsimen tai vieritettävän aikajanan avulla.
 • Vaaka- ja pystykääntö sekä zoomaustoiminto ovat saatavilla kameroille, joissa nämä ominaisuudet ovat käytettävissä. Myös PTZ-esiasentojen valinta on mahdollista.
 • Kulunvalvontaintegraation avulla kontrolloit, kenellä on pääsy tiloihisi, vaikka et olisikaan paikalla. Hyväksyt, lukitset, avaat tai ajastat ovien ohjauksia muutamalla näpäytyksellä iPhonen tai iPadin näytöllä.
 • Kameroiden liiketunnistuslokit auttavat löytämään kiinnostavat tilanteet tallenteilta.
Video Insight Monitor for Mac

VI Monitor for Mac

Katso minkä tahansa järjestelmäsi kameran live-kuvaa ja tallenteita Apple-tietokoneeltasi. Sovelluksen käyttö on intuitiivista ja helppoa.

 • Kerroksittainen, pinoava käyttöliittymä antaa mahdollisuuden seurata helposti kulkua läpi sovelluksen ilman sekavuutta ja hämmennystä.
 • Live-kameraluettelon avulla näet koko alueen kokonaistilanteen nopealla vilkaisulla. 
 • Tarkkaile koko järjestelmää maantieteellisesti aluekarttaan upotetuilla live-kamerakuvakkeilla.
 • Luo räätälöityjä kameranäkymiä vetämällä ja pudottamalla mikä tahansa kamera luettelosta mihin tahansa käytettävissä olevaan näyttöön.
 • Käytä liukupalkkia päivän tapahtumien kuvakelauksessa eteenpäin tai taaksepäin tai etsi kiinnostava tapahtuma liiketapahtumalokista.
Video Insight TV-käyttöliittymä

VI TV

Yksi IP-videokameroiden käyttöönottoon liittyvistä haasteista on live-kuvan näyttäminen julkisissa tiloissa. Video Insight TV App antaa käyttäjille mahdollisuuden nähdä live-kuvaa ja tallenteita miltä tahansa VI Enterprise IP-palvelimen kameralta Apple TV:n kautta.

 • Lataa Video Insight TV -sovellus Apple TV App storesta ja konfiguroi se muutamassa minuutissa. Ohjelmoi useita Apple TV -yksiköitä nopeasti kirjautumalla sisään iCloud-tilillesi.
 • Selaa kameraluetteloita helposti, liiku kuvanäkymien välillä ja määritä kaikki asetukset vain muutamalla napsautuksella intuitiivisella Apple TV -kaukosäätimellä.
 • Katso minkä tahansa kameran viimeiset tapahtumat 30 sekunnin, 1 tai 5 minuutin ajalta Video Insight TV:n Instant Replay -toiminnolla.
 • Luo ja katsele muokattavia kamerakiertoja.

Video Insight 7.8 VMS-ohjelmisto auttaa vähentämään videonhallinnan kustannuksia

Huipputehokas Enterprise-tason alusta on skaalautuvuudeltaan ja suorituskyvyltään vertaansa vailla, mikä auttaa vähentämään laitteiston yleiskustannuksia ja lisää samalla tietoisuuttasi valvottavasta alueesta.

Ei vuosittaisia ylläpitokuluja, yksinkertainen lisensointirakenne

Video Insight 7.8:n yksinkertainen lisensointirakenne, joustavasti muokattavat ominaisuudet sekä vuosittaisten ylläpitokustannusten puuttuminen tekevät siitä markkinoiden kustannustehokkaimman Enterprise-tason VMS-ohjelmiston.

Joustava palvelinympäristö tukee myös virtualisointia

Video Insight 7.8 toimii kaikissa Windows Pro ja Server Class -käyttöjärjestelmissä erillisenä palvelinsovelluksena. Koostuipa ekosysteemisi fyysisistä palvelimista, virtuaalipalvelimista tai molemmista, VI:n voi helposti konfiguroida eri alustoille.

Video Insight 7.8 tukee HEVC-videonpakkausstandardia (H.265)

Live-videoiden striimaus, toisto, leikkaus ja kuvakaappaukset tukevat HEVC-videonpakkausstandardia (High Efficiency Video Coding, H.265). Saat hyödynnettyä verkkoyhteyden kaistanleveyden sekä tallennustilan tehokkaammin menettämättä erinomaista kuvanlaatua.

Video Insight 7.8 tukee erilaisia tietovarastoja

Olitpa päättänyt ostaa uuden tallennuslaitteiston tai laajentaa tallennuskapasiteettiasi olemassa olevalla laitteistolla, Video Insight mukautuu tarpeisiisi. Voit hyödyntää tallennukseen lähes kaikkia kaupallisesti saatavia NAS- tai SAN-laitteita.

Tuki useille suosituille kulunvalvontaohjelmistoille

Video Insight tukee useita suosittuja kulunvalvontaohjelmistoja, kuten mm: AMAG, Badge Pass, Blackboard, Continental, Infinias, Isonas, Lenel OnGuard 7.1 / 7.2, IS200, Open Options, Paxton, CCure, DSX, Gallagher, Maxxess, RBH Axiom, S2 jne.

Voit liittää Video Insightiin yli 5 600 eri kameramallia yli 160 valmistajalta

Video Insight 7.8:aan voit liittää yli 5 600 eri kameramallia yli 160 valmistajalta kameroiden omilla ajureilla. Lisäksi se tukee geneerisiä RTSP-, ONVIF- ja PSIA-ajureita. Yhteen palvelimeen voit liittää jopa 300 IP-kameraa. 

Video Insightin sydän on kuvamateriaalia hallinnoiva IP-palvelin

IP-palvelin on Video Insight -ohjelmiston sydän. Se viestii suoraan kameroiden kanssa - pyytää niiltä kuvaa, välittää sitä pääteohjelmille ja tallentaa videota myöhempää katselua varten. Palvelin toimii valvomattomana sovelluksena itsenäisessä laitteistossa tai virtuaalisessa ympäristössä. Suorituskykyiseksi suunnitellulla Enterprise Class -sovelluksella voidaan tukea jopa yli 300 megapikselikameraa yhtä palvelinta kohti.

Video Insight IP Server Kuva Panasonic


Valitse ja yhdistä Video Insight VMS-ohjelmistoon tarpeidesi mukaiset toiminnallisuudet

Video Insight VMS-ohjelmistossa on mittava määrä toiminnallisuuksia: Health Monitor seuraa järjestelmän tilaa ja varmistaa, että se toimii oikein, vikasietotila vaihtaa automaattisesti varajärjestelmään, jos pääjärjestelmä rikkoutuu, Active Directory tai LDAP-integraatio hakemistopalvelujen mutkattomaan käyttöön, sekä mahdollisuus lisätä päätteitä ja käyttäjiä rajattomasti.

Modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri

VI Monitor Plugin

Video Insight -ohjelmiston modulaarisen arkkitehtuurin ansiosta järjestelmä on vakaa käyttää, ohjelmistopäivitykset ja ohjelmistolaajennukset on nopeaa asentaa, ja lisäohjelmien avulla on helppo ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia. Lisäohjelmia ovat esimerkiksi analytiikka, kuljetus, paikannus, aseentunnistus ja yksityiskohtien muokkaus.

Video Insight -rekisterikilpitunnistus

Video Insight Licence Plate Recognition -rekisterikilpitunnistus Kuva Panasonic

Tunnista minkä tahansa maan rekisterikilvet päivällä ja yöllä millä tahansa kameralla Video Insight -rekisterikilpitunnistuksella. Video Insight License Plate Recognition (LPR) -laajennusohjelman avulla voit automatisoida kilven lukemisen ja tunnistamisen. Voit kuvata tai hakea haluttuja kilpiä, hälyttää tiettyjen kilpien kohdalla, automatisoida tunnistuksen jälkeiset toimenpiteet ja valvoa pysäköintirajoituksia.

Mietityttävätkö VMS-järjestelmän ylläpitokulut, laajennettavuus tai käytettävyys?

Videolla Video Insight VMS-ohjelmiston edut pähkinänkuoressa!
 

Voit yhdistää Video Insightiin myös i-PRO-tekoälyohjelmistot sekä FacePRO-kasvontunnistuksen
i-PRO-tekoälyohjelmistot

i-PRO-tekoälyohjelmistot tunnistavat haluttuja asioita videokuvasta Kuva Panasonic

Saat myös käyttöösi i-PRO-tekoälyohjelmistot, jotka ovat ilmaiseksi hyödynnettävissä i-PRO X- ja S-sarjan kameramalleissa. Ohjelmistot hyödyntävät edge AI -teknologiaa eli toimivat suoraan valvontakameroissa ja kuormittavat tietoverkkoa mahdollisimman vähän. Myös i-PRO-kehokamerat voi liittää ilmaiseksi Video Insightin Express- ja Enterprise-versioihin ilman lisenssi- ja ylläpitomaksuja.

Tutustu videoanalyysiohjelmistoihin

FacePRO-kasvontunnistusohjelmisto

Panasonic FacePRO -kasvontunnistusohjelmisto tunnistaa kasvot väkijoukosta Kuva Panasonic

Yhdistä Video Insightiin myös FacePRO-kasvontunnistusohjelmisto, joka kerää tietoja jokaisista havaitsemistaan kasvoista ja tallentaa tiedot tietokantaan. FacePRO vertaa kuvaamiaan kasvoja järjestelmään rekisteröityhin, etsittäviin henkilöihin. Kun kameran kuvaamat kasvot vastaavat järjestelmään rekisteröityjä kasvoja, annetaan reaaliaikainen hälytys ja tapahtuma näytetään hälytyslokissa.

Lue lisää FacePRO:sta

Tiesitkö, että...

Kaukon edustama i-PRO on täysjäsen ONVIF-foorumissa, jonka tehtävänä on varmistaa IP-pohjaisten valvontatuotteiden keskinäinen yhteistoiminnallisuus, käytön joustavuus ja laatu avoimen standardin turvin. Kaikki i-PRO-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.
 

Saat Video Insight 7.8:n palvelinlisenssin hinnalla ikuisen ohjelmiston käyttöoikeuden - ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja

Video Insight Express-versio on ilmainen enintään 32 kameralle rajatuilla toiminnallisuuksilla.

Video Insight Enterprise -versiossa palvelinlisenssin lunastamalla saat kertamaksulla ohjelmiston ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja tai muita piilotettuja kustannuksia. Mikäli käytät Video Insight VMS-ohjelmistossa i-PRO-kameroita, sisältyvät myös kameralisenssit palvelinlisenssin hintaan. Jos käytössäsi on ennen lokakuuta 2014 valmistettu kamera, ota yhteyttä meihin.

Mikäli sen sijaan käytät muiden valmistajien kameroita ja/tai vanhempia i-PRO- tai Panasonic-kameroita, sinun tulee hankkia jokaiselle kameralle kamerakohtainen lisenssi. Tämäkin lisenssi antaa ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja. 

Lisätietoja Video Insight Express- ja Enterprise-versioiden eroista löydät tästä vertailutaulukosta.


Haluatko lisätietoja Video Insight 7.8 -videonhallintaohjelmistosta?

Video Insight demo

 

Voit kokeilla Video Insight -ohjelmistoa 60 päivän ajan ilmaiseksi - pyydä latauskoodi ja lataa demo osoitteesta: http://downloadvi.com/

Samasta osoitteesta löydät myös ajantasaiset Video Insight -ohjelmiston käyttöohjeet sekä ladattavat lisäosat.

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja tai esittelyn Video Insightista! Autan valitsemaan tarpeisiisi sopivat lisäosat ja valvontakamerat

Pyydä esittelyä tai kysy lisätietoja Video Insightista!

Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

040 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy