Video Insight 7 VMS-ohjelmisto

Täysin uudelleen suunniteltu Video Insight 7 VMS-ohjelmisto tarjoaa aiempaa parempaa suorituskykyä, vakautta ja maksimaalista skaalautuvuutta sekä erinomaisia ominaisuuksia tärkeimmille käyttäjäryhmille. Uuden VI 7 -ohjelmiston tavoitteena oli tehdä koko videohallintaohjelmistosta intuitiivisempi, tehokkaampi ja helppokäyttöisempi.

Lue lisää
video-insight-7-header image

Video Insight VMS-ohjelmiston komponentit

Lisätietoja Video Insight -ohjelmiston komponenteista löydät klikkaamalla alla olevia kuvakkeita tai kuvakkeiden otsikkoja.


Video Insight 7:n tärkeimmät edut
Alhaiset elinkaarikustannukset:

Edullisuus, joustavuus ja vuosittaisten ylläpitokustannusten puuttuminen erottaa Video Insightin muista VMS-ohjelmistoista. VI:n yksinkertainen lisensointirakenne tarjoaa markkinoiden kustannustehokkaimman Enterprise-tason VMS-ohjelmiston.

Integroitu kulunvalvontaohjelmisto:

VI 7:ään on sisällytetty ilman lisäkustannuksia Enterprise-tason kulunvalvontaohjelmisto, joka tunnetaan nimellä MonitorCast. Tämä kulunvalvontaratkaisu tarjoaa saumattoman integraation VI MonitorPlussan kanssa ja parantaa kokonaisjärjestelmän toimintaa.

Täydellinen Enterprise-tason ratkaisu:

VI 7 tarjoaa kaikkein kattavimman valikoiman ominaisuuksia, pääteohjelmia ja työkaluja, jotka kaikki sisältyvät ohjelmistolisenssiin. Tällä Enterprise-tason alustalla on vertaansa vailla oleva skaalautuvuus ja suorituskyky samalla, kun se on huipputehokas, mikä auttaa vähentämään laitteiston yleiskustannuksia ja lisää samalla tietoisuuttasi valvottavasta alueesta.

Joustava palvelinympäristö / tuki virtualisoinnille:

VI 7 toimii kaikissa Windows Pro- ja Server Class -käyttöjärjestelmissä erillisenä palvelinsovelluksena. VI tarjoaa sinulle myös joustavan palvelinympäristön. Koostuipa ekosysteemisi fyysisistä palvelimista, virtuaalipalvelimista tai molemmista, VI voidaan helposti konfiguroida toimimaan eri alustoilla.

Uusi modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri:

VI MonitorPlus hyödyntää täysin modulaarista arkkitehtuuria, joka mahdollistaa suuremman vakauden, nopeammat ohjelmistopäivitykset ja ohjelmistolaajennukset sekä uusien ominaisuuksien käyttöönoton lisäohjelmistojen avulla.

Tuki erilaisille tietovarastoille:

Olitpa sitten päättänyt ostaa uuden tallennuslaitteiston tai hyödyntää olemassa olevaa infrastruktuuria laajentamaan tallennuskapasiteettiasi, Video Insight tarjoaa sinulle ennennäkemätöntä joustavuutta. Voit hyödyntää lähes kaikkia kaupallisesti saatavia NAS- tai SAN-laitteita.

Tuki useille suosituille kulunvalvontaohjelmistoille:

VI 7 tukee useita suosittuja kulunvalvontaohjelmistoja, kuten mm: AMAG, Badge Pass, Blackboard, Continental, Infinias, Isonas, Lenel OnGuard 7.1 / 7.2, IS200, Open Options, Paxton, CCure, DSX, Gallagher, Maxxess, RBH Axiom, S2 jne.

VI 7 tukee yli 5600 eri kameramallia yli 160 valmistajalta kameroiden omilla ajureilla, mutta lisäksi myös geneerisillä RTSP-, ONVIF- ja PSIA-ajureilla. Yhteen palvelimeen voidaan liittää jopa 300 IP-kameraa. Ohjelmisto tukee rajatonta määrää kameroita ja palvelimia, joten järjestelmä skaalautuu tarvittaessa usean toimipisteen ja tuhansien kameroiden kokonaisuudeksi. 

Ohjelmiston lisensiointi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, sillä palvelinlisenssin lunastamalla saat kertamaksulla ohjelmiston ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja tai muita piilotettuja kustannuksia. Mikäli käytät Video Insight VMS-ohjelmistossa Panasonicin kameroita, jotka on valmistettu 2014 lokakuun jälkeen, sisältyvät myös kameralisenssit palvelinlisenssin hintaan. Mikäli sen sijaan käytät muiden valmistajien kameroita ja/tai vanhempia Panasonicin kameroita, sinun tulee hankkia jokaiselle kameralle kamerakohtainen lisenssi. Tosin tämäkin lisenssi antaa ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja. 

Voit käyttää Video Insight VMS-ohjelmistoa monipuolisesti erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöliittymillä, kuten Windows- ja MAC-tietokoneilla, Android- ja iOS-mobiililaitteilla, selaimilla (Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari) ja vaikka Apple TV:llä.

Ota yhteyttä, mikäli haluat esittelyn Video Insightista tai kokeile ohjelmistoa itse 60 päivän ajan ilmaiseksi lataamalla demo osoitteesta: http://downloadvi.com/

Tiesitkö, että...

Kaukon edustama Panasonic on täysjäsen ONVIF-foorumissa, jonka tehtävänä on varmistaa IP-pohjaisten valvontatuotteiden keskinäinen yhteistoiminnallisuus, käytön joustavuus ja laatu avoimen standardin turvin. Kaikki Panasonic-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.
 

Lisätietoja:
Juhani (Jussi) Kartano

Sales Manager, Kameravalvontajärjestelmät

+358 40 547 9330
juhani.kartano@kauko.com 

Ota yhteyttä

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element