Seervision-kameraohjausjärjestelmä videotuotantojen tehostamiseen

Seervision-kameranohjausjärjestelmä ja live-tuotantoalusta helpottaa striimien ja videoiden tuottamista automatisoimalla työnkulkuja konenäön avulla.

Järjestelmä tunnistaa kamerakuvassa tapahtuvia hahmojen liikkeitä, ja luo niiden perusteella esimerkiksi automaattisia siirtymiä, zoomauksia, kameroiden suuntauksia ja kuvarajauksia, joiden pohjalta se tuottaa ammattitason videostriimit tai -tallenteet täysin itsenäisesti.

Lue lisää
seervision-use-case-panel-discussion
Kameranohjausjärjestelmä auditorioihin, luentosaleihin ja opetustilanteisiin

3D-kaaviokuva ilman ohjaajaa tuotetusta videoluennosta Kuva Seervision

Seervision-kameranohjausjärjestelmä auttaa yksin esiintyviä puhujia, luennoitsijoita tai opettajia lähettämään korkealaatuisen striimin koulutuksesta, luennosta tai muusta esitystilanteesta. Esiintyjä voi keskittyä olennaiseen - järjestelmä hoitaa videotuotannon itsenäisesti.

Seervisionilla tuotat ammattimaiset webinaarit ilman ohjaajaa

3D-kaaviokuva ilman ohjaajaa striimatusta seminaarista Kuva Seervision

Hyödynnä Seervision-kameranohjausjärjestelmää ammattitason webinaarien tuottamiseen: kytke järjestelmään yksi tai useampi kääntöpääkamera, määritä haluamasi esitysalueet ja niissä näytettävät sisällöt, ja anna konenäön huolehtia laadukkaan videon tuottamisesta.

Vapauta ohjaajan työaikaa videon laadunvalvontaan ja suunnitteluun

3D-kaaviokuva ohjaajan tuottamasta tapahtumasta Kuva Seervision

Seervision-tuotantoalustalla ohjaajan aika säästyy tylsien ja toistuvien tehtävien tekemisestä arvokkaampaan: kun konenäkö tunnistaa ihmisen liikkeen ja huolehtii työnkuluista automaattisesti, ohjaaja voi keskittyä sisällön laadunvalvontaan ja suunnitteluun.

Näin Seervision-kameranohjausjärjestelmä tekee hybriditapahtumien striimeistä yhdenvertaisia live-osallistumisen kanssa

Mitä jos kamerat voisivat seurata ihmisten liikkeitä videolla, kuten silmämmekin niitä seuraavat? Jos etänä esitysten, puheiden ja opetuksen seuraaminen olisi yhtä innostavaa kuin livenäkin?
 
Katso videolta, mitä käyttäjät ovat mieltä Seervisionin kyvystä tehdä live- ja online-osallistujien katselukokemuksista yhdenvertaisia - ilman mittavaa taustaorganisaatiota videotuotannossa!
 

Seervision-kameranohjausjärjestelmällä tehostat pieniä ja suurempiakin videotuotantoja

Anna konenäön hoitaa tylsät ja toistuvat tehtävät: Seervision seuraa videokuvassa esiintyviä ihmisiä automaattisesti, ja toteuttaa ennalta määritettyjä tehtäviä työnkulkujen mukaisesti. Kameranohjausjärjestelmä on kehitetty tukemaan ohjaajia ja esiintyjiä, jotta he voivat keskittyä luovaan työhön, laadunvarmistukseen ja esityksen sisältöön - koneäly hoitaa loput.

Kamerajärjestelmä esiintyjille ja ohjaajille kaikenlaisiin esitystilanteisiin

esiintyjät ja ohjaajat hyötyvät videotuotannon automaatioista Kuva Seervision

Seervision sopii niin pelkän esiintyjän tuotantoihin kuin yhden tai useamman ohjaajankin striimauksiin. Sillä hoidat vaivattomasti videotuotannot ja striimauksen niin teattereissa, luentosaleissa, auditorioissa, kuin isommillakin esiintymislavoilla ja -areenoilla. Seervision yhdistyy saumattomasti tuotantoalustoihin ja miksereihin.

Kysy lisää

Kohdista automaatioita useammalle henkilölle samassa videokuvassa

automaatioita usealle kohdehenkilölle esimerkiksi paneelikeskustelussa Kuva Seervision

Seervision-kamerajärjestelmän hahmonseuranta seuraa kohteita tarkasti, vaikka kameran edessä olisi useampi henkilö ja heillä olisi samanlainen vaatetus. Seurattavalle kohteelle annetaan henkilökohtainen tunnus, jonka perusteella ihminen tunnistetaan. Tunnuksen avulla voi kohdistaa esimerkiksi tiettyjä automaatioita halutuille henkilöille. 

Pyydä lisätietoja

Seervision tunnistaa myös selin kameraan olevat hahmot ja peitetyt kasvot

Seervision-kameranohjausjärjestelmä tunnistaa myös pois kääntyneet kasvot Kuva Seervision

Esiintyjän ei tarvitse huolehtia siitä, katsooko hän kameraan: hahmontunnistus toimii myös, kun esiintyjä on selin kameraa kohti, hänellä on kasvoillaan esimerkiksi hengityssuojain tai aurinkolasit, tai osa kehosta on piilossa esineen takana. Liikkumisen vapaus poistaa painetta esiintyjältä ja auttaa keskittymään olennaiseen.

Ota yhteyttä

Seervision luo videoita itsenäisesti tunnistamalla tapahtumia ja reagoimalla niihin automaattisesti

Seervision-kameranohjausjärjestelmän toiminta pohjautuu koneälyyn ja automaattiseen tapahtumien tunnistamiseen. Kun ihminen esimerkiksi kävelee tietyn alueen ulkopuolelle tai siirtyy kuvausalueen laidalta toiselle, järjestelmä seuraa ihmistä pitämällä tämän keskellä kuvaa.

Lisäksi järjestelmä voi reagoida paikanvaihdokseen esimerkiksi:

  • lähentämällä tai loitontamalla kuvaa
  • suuntaamalla kameran kuvaamaan henkilön lisäksi fläppitaulua tai muuta kohdetta
  • tuomalla videostriimiin mukaan esimerkiksi ennalta määritellyn diaesityksen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 


Näin videotuotantoja tehostava kameranohjausjärjestelmä toimii

Voit yhdistää Seervisionin lähes mihin tahansa AV-teknologiaan, -järjestelmään ja olemassa oleviin videotuotantoasetuksiin rajapinnan avulla. Näin kameranohjausjärjestelmä toimii ja näistä osista se rakentuu.

Ohjaajan tai esittäjän työ helpottuu työnkulkujen automatisoinnilla ja kameroiden helpolla etähallinnalla

työnkulkujen automatisoinnit ja helppo käyttöliittymä tehostavat videotuotantoa Kuva Seervision

Seervision-kameranohjausjärjestelmällä voit hallita kameroita etänä ilman suurta tuotantotiimiä vastaamassa kameraohjauksista: luo omia työnkulkuja eri kameroille erilaisiin tapahtumiin tai kuvarajauksiin perustuen.

Videotuotanto tapahtuu selainpohjaisessa (Chrome) käyttöliittymässä. Käyttö on helppoa, vaikka aiempaa kokemusta tuotantoalustoista ei olisi.

 

Nämä tarvitset Seervision-kameranohjausjärjestelmän rakentamiseen

Pauli-kääntöpää ja Panasonic PTZ-kamera Kuva Seervision

Seervision-kameranohjausjärjestelmän lisäksi tarvitset tietokoneen, jossa ohjelmistoa käytetään ja johon kamerat, tuotantoalusta tai videomikseri kytketään. Kaikkien järjestelmän laitteiden täytyy olla samassa verkossa.

Seervisionin oma kääntöpäärobotti auttaa hyödyntämään kuvauksessa monenlaisia kameroita. Järjestelmä on myös yhteensopiva joidenkin PTZ-kameroiden kanssa - kysy soveltuvista malleista lisää!

Autamme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden määrittelyssä ja käyttöönotossa

Alla olevasta kuvasta näet, kuinka Seervision-kameranohjausjärjestelmä rakentuu. Järjestelmä skaalautuu erilaisiin videotuotantotarpeisiin aina pelkän esittäjän tuotannoista useamman ohjaajan tuotantoihin.

Voit hankkia järjestelmän lisenssi- ja laitepohjaisesti tai vuodeksi kerrallaan - tarvitsemasi kokonaisuus riippuu muun muassa:

  • kameroiden määrästä
  • tarvitsemiesi automaatioiden ja työnkulkujen määrästä
  • toivomastasi käyttäjätuen mallista 

Seervision on kehittyvä järjestelmä, jota päivitetään ja parannetaan jatkuvasti ajan myötä. Jos jotain toivomaasi ominaisuutta ei löydy vielä järjestelmästä, kannattaa tulla juttelemaan - ehkä toiveistasi tulee totta!

Kerro meille toiveesi ja tarpeesi

seervision-kameranohjausjarjestelman-toimintaperiaate

 

Yhteistyössä Kauko ja Seervision - vaivattomampien videotuotantojen puolesta

seervision-use-case-studio-production

 

Yhteistyökumppanimme Seervision on sveitsiläinen start-up, joka kehittää innovatiivista teknologiaa videotuotannon automatisointiin. Alun perin nauhoitettujen oppituntien parantamiseen kehitetty teknologia on tänä päivänä yritysviestinnän, live-esiintymisten sekä koulutusten videoinnin ja striimauksen työnkulkujen automatisointiin ja videotuotantojen tehostamiseen keskittyvä järjestelmä.

Meiltä saat Seervision-järjestelmän avaimet käteen -periaatteella: autamme tarvemäärityksissä, asennamme järjestelmän toimimaan ympäristössänne, hoidamme esiasetukset sekä koulutukset ja tarvittaessa lähetämme asiantuntijamme paikalle kertomaan opastamaan järjestelmän käytössä - ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kun haluat tehostaa live-videotuotantoja ammattimaisesti - ota yhteyttä!