Viivakoodinlukijat

Viivakoodinlukijoista löytyy useita vaihtoehtoja kiinteistä skannauspisteistä mukana liikuteltaviin skannereihin. Kaikki edustamamme viivakoodinlukijat ovat tehty kestämään vaativiakin työolosuhteita, ja sietävät pölyä, kolhuja ja putoamisia.

Esimerkiksi puettava viivakoodinlukija auttaa tehostamaan keräilytyötä ja parantaa samalla työergonomiaa ja työturvallisuutta. Saat lukijan esimerkiksi käyttäjäänsä opastavalla näytöllä, joka vähentää etsintään kuluvaa aikaa.

Autamme kartoittamaan ja valitsemaan myös työympäristöönne sopivat kantohihnat ja muut lisätarvikkeet!

Lue lisää

viivakoodinlukija skannaa koodia Kuva ProGlove

Kestäviä viivakoodinlukijoita erilaisiin käyttöympäristöihin ja työn tarpeisiin

Sopivan viivakoodinlukijan valinta riippuu päivittäisten skannausten määrästä, päätelaitteiden käyttöjärjestelmistä, skannausetäisyyksistä ja -kulmista, kiinteän tai mukana kulkevan skannerin tarpeesta ja niin edelleen. Autamme oikeanlaisen viivakoodinlukijan valinnassa työympäristösi tarpeisiin!

Puettava viivakoodinlukija

puettava ProGlove-viivakoodinlukija Kuva ProGlove

Puettava viivakoodinlukija parantaa keräilytyön tehokkuutta: se vapauttaa kädet työntekoon, vähentää skannaukseen kuluvaa aikaa jopa 4 sekunnilla per skannaus sekä vähentää virheskannauksia jopa 75 %.

Puettava skanneri sopii erityisen hyvin työtehtäviin, joissa päivittäiset skannausmäärät ovat suuria. 

Laitteeseen integroitu viivakoodinlukija

Panasonic Toughbook S1 -tabletti integroidulla viivakoodinlukijalla Kuva Panasonic

Kun viivakoodinlukija on integroitu työssä muutenkin käytettävään mobiililaitteeseen, erillistä viivakoodinlukijaa ei tarvita.

Samalla laitteella, jolla muitakin työhön liittyviä kirjauksia tehdään, voidaan myös skannata tuotetietoja ja muita koodeja ja näin vähentää mukana kannettavien laitteiden määrää.

Kädessä pidettävä viivakoodinlukija

Honeywell Granit 1981i kädessä pidettävä viivakoodinlukija Kuva Honeywell

Kädessä pidettävä viivakoodinlukija on kustannustehokas vaihtoehto, kun skannausmäärät ovat pienet.

Saatavilla on erilaisia skannereita kiinteisiin lukupisteisiin sekä mukana kannettavia laitteita erilaisilla akunkestoilla ja toiminnoilla, kuten langattoman viestinnän mahdollisuudella.

Jutellaan vaatimuksistanne viivakoodinlukijoiden käytettävyyteen ja yhteensopivuuteen järjestelmien kanssa - ota yhteyttä!

Janne Kolu

Head of Sales

Logistiikka & kauppa
Mobiiliteknologia, sensori- ja visualisointiteknologiat 

+358 50 598 6001

LinkedIn

Janne Kolu Kauko Oy