Monitorointi- ja valvomolaitteet

Kymmenien tai jopa satojen kameroiden tehokas ympärivuorokautinen monitorointi asettaa tiukat laatu- ja ergonomiavaatimukset valvomon laitteille. Monitorit tai projektorit ovat ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltuja.

videowall
Suuret kuvapinnat

Suuria yhtenäisiä kuvapintoja voidaan toteuttaa käyttäen joko yhtä tai useampaa projektoria. Uudet 1- tai 3DLP-laserprojektorit ovat varsin käyttökelpoisia valvomoissa, sillä lamppuja ja suodattimia ei tarvitse vaihtaa ja valonlähde kestää jopa 20 000 h. Kuvan 16x3-metrisellä projisointipinnalla näkyy mm. virtuaalimatriisin käyttöliittymä (oikealla) ja kuvaa neljältä valvontakameralta (vasemmalla).

 

Kauko cave

Monitorit

Panasonicin ja AG Neovon monitorivalikoimista löydät runsaasti kosketusnäyttöjä. Valikoimissa on vaativaan valvomokäyttöön soveltuvia LCD-näyttöjä pienistä 15-tuumaisista aina jättimäisiin 98-tuumaisiin näyttöihin. Tätäkin suurempia kuvapintoja voidaan rakentaa lähes reunattomilla videoseinämonitoreilla. Pienimmillään monitorien välillä on vain 1,8 mm reunus.

 

ASM300

Järjestelmäohjaimet

Meiltä löydät sekä vasen- että oikeakätisille sopivia järjestelmäohjaimia. Valvomo-ohjelmistot ja järjestelmien käyttöliittymät ovat käyttäjäystävällisiä, vartijan työtä helpottavia, sekä muokattavia käyttäjien tarpeiden mukaisiksi.

 

WV-CU650

Tiesitkö, että...

Kaukon edustama Panasonic on täysjäsen ONVIF-foorumissa, jonka tehtävänä on varmistaa IP-pohjaisten valvontatuotteiden keskinäinen yhteistoiminnallisuus, käytön joustavuus ja laatu avoimen standardin turvin. Kaikki Panasonic-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.
 

Ota yhteyttä
Juhani (Jussi) Kartano

Sales Manager, Kameravalvontajärjestelmät

+358 40 547 9330
juhani.kartano@kauko.com 

Ota yhteyttä

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element