Monitorointi- ja valvomolaitteet

Kymmenien tai jopa satojen kameroiden tehokas ympärivuorokautinen monitorointi asettaa tiukat laatu- ja ergonomiavaatimukset valvomon laitteille.

Turvatekniikan ratkaisuissa hyödynnettävien monitoreiden ja projektoreiden täytyy olla ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltuja.

videowall
Suuret kuvapinnat

Suuria yhtenäisiä kuvapintoja voidaan toteuttaa käyttäen joko yhtä tai useampaa projektoria. Uudet 1- tai 3DLP-laserprojektorit ovat varsin käyttökelpoisia valvomoissa, sillä lamppuja ja suodattimia ei tarvitse vaihtaa ja valonlähde kestää jopa 20 000 h. Kuvan 16x3-metrisellä projisointipinnalla näkyy mm. virtuaalimatriisin käyttöliittymä (oikealla) ja kuvaa neljältä valvontakameralta (vasemmalla).

 

Kauko cave

Monitorit

Panasonicin ja AG Neovon monitorivalikoimista löydät runsaasti kosketusnäyttöjä. Valikoimissa on vaativaan valvomokäyttöön soveltuvia LCD-näyttöjä pienistä 15-tuumaisista aina jättimäisiin 98-tuumaisiin näyttöihin. Tätäkin suurempia kuvapintoja voidaan rakentaa lähes reunattomilla videoseinämonitoreilla. Pienimmillään monitorien välillä on vain 1,8 mm reunus.

 

ASM300

Järjestelmäohjaimet

Meiltä löydät sekä vasen- että oikeakätisille sopivia järjestelmäohjaimia. Valvomo-ohjelmistot ja järjestelmien käyttöliittymät ovat käyttäjäystävällisiä, vartijan työtä helpottavia, sekä muokattavia käyttäjien tarpeiden mukaisiksi.

 

WV-CU650


Ota yhteyttä
Juhani (Jussi) Kartano

Sales Manager, Kameravalvontajärjestelmät

+358 40 547 9330
juhani.kartano@kauko.com 

Ota yhteyttä

Löysitkö tarvitsemasi laitteen?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element