Kauko esitteli sujuvaa potilastyön arkea Sairaanhoitajapäivillä 2022

Sujuvampaa potilastyön arkea erilaisiin terveydenhuollon ympäristöihin

Tämän syksyn asiakaskohtaamiset ovat palauttaneet mieleen, miten suuri merkitys työssä onnistumiseen ja viihtymiseen on perusrutiinien parantamisella: joskus pieni ja yksinkertainenkin askel parempaan riittää.

Olen erityisen iloinen siitä, että pääsin syyskuun Sairaanhoitajapäivillä juttelemaan suoraan niiden ihmisten kanssa, joiden työtä haluamme helpottaa. Sain mielettömän hyviä vinkkejä ja ajatuksia omaan työhöni, Kaukon tarjontaan sekä toimintatapoihin – kiitos kaikille keskustelukumppaneille ja ideoitaan jakaneille!

Lupaan viedä ideoitanne eteenpäin myös yhteistyökumppaneillemme, jotka vastaavat teknologioiden kehityksestä - näin saamme yhdessä rakennettua vielä paremmin työhönne sopivia ratkaisuja.

 

Sairaanhoitajan työtä helpottava mobiilivaunu ilahdutti testaajia

Ergotronin uusin mobiilivaunu on herättänyt kiinnostusta erityisesti asiakkaidemme keskuudessa: kärry on siro, helposti liikuteltava, kevyt ja vanhoihin kärryihin nähden paljon käytettävämpi toiminnallisuuksiltaan.

On ollut hieno päästä seuraamaan kärryn testaamista: muun muassa messuständillämme kärryä siirreltiin käytävälle ja testattiin, minne hiiri tai näppäimistö kätevimmin sujahtaa, kun täytyy lähteä taas liikkeelle kärryn kanssa. Sain testaajilta paljon ajatuksia hoitotyön arjen sujuvoittamiseen kärryn avulla - kiitos niistä!

Käyn mobiilivaunun ergonomiaa ja muunneltavuutta läpi tällä videolla - tutustu!

 

Mitä tulee huomioida mobiilivaunun valinnassa? Katso esittelyvideoni mobiilivaunuista! Video: Kauko Oy YouTube-kanava

 

Pienet asiat merkitsevät tietotekniikan valinnassa potilasympäristöön 

Näppäimistömme hiljaisuus on saanut hoitajilta paljon kiitosta. Näppäimistöäänet eivät kuulemma estä työntekoa silloinkaan, kun potilaat nukkuvat. Erityisesti näppäimistön käytettävyyttä kehuttiin, kun muistiinpanoja on tehtävänä paljon - kertoo siitä, että näppäilyergonomia on kunnossa.

Olen saanut myös positiivista palautetta all-in-one-tietokoneemme kiinnityksestä. Kun kiinnitys tapahtuu näytön keskiosasta, näytön liikerata on yhtä laaja kuin itse pidikkeelläkin. Joillain tietokonemalleilla kiinnitys tapahtuu näytön alaosasta, jolloin liikeradan laajuus kärsii.

Myös Ergotronin uusi seinäteline on ollut aktiivisessa testauksessa. Teline sopii esimerkiksi potilashuoneiden kirjauspisteeksi, jonka saa vedettyä seinältä ulos aina tarvittaessa. Kun käyttöä ei ole, kirjauspisteen voi työntää kiinni seinään, jolloin se on pois kulkuväylältä. Kaikki tietotekniset laitteet säilyvät tallessa telineen sisällä.

 

Ergotron CareFit Combo -seinäteline taittuu kiinni seinään kun sitä ei tarvita Kuva ErgotronErgotronin seinäteline on tukeva käyttää esimerkiksi potilashuoneen kirjauspisteenä, mutta taittuu näppärästi pois tieltä, kun käyttöä ei ole. Kuva: Ergotron

 

Kehitetään sujuvampaa hoitotyötä yhdessä

Kaiken kaikkiaan tämän vuoden keskusteluista on jäänyt positiivinen fiilis. On ilo innostaa ihmisiä ja huomata, että olemme onnistuneet tuomaan potilastyöhön arkea ja työssä jaksamista parantavia ratkaisuja.

Jatketaan työtä sujuvamman hoitotyön arjen mahdollistamiseksi - ota yhteyttä!

sovi esittely tai varaa tapaaminen medical IT -laitteista Virve Aarnion kanssa

Virve Aarnio

Avoin ja rehellinen keskustelu työolosuhteista ja -välineistä on tärkeää: hyvin pienilläkin asioilla voi saada aikaan erittäin suuren muutoksen työn sujumiseen. On inspiroivaa löytää yhdessä asiakkaan kanssa tavat toteuttaa jopa tarpeet ja toiveet ylittäviä, kestäviä ratkaisuja.

Background element