1_00119799_1BLOG HEADER_F

Panasonic Toughbook blog: Ruggeroitujen tietokoneiden innovaatiot

Panasonic Toughbook blogi on avattu osoitteessa https://blog.toughbook.eu/

 

Panasonic lupaa Toughbook-blogissaan inspiroivaa ja tutkittua tietoa, tekniset innovaatiot, uusimmat uutiset, tarinat ja taustat ruggeroitujen tietokoneiden maailmasta.

Vahvistetut tietokoneet on tehty liikkuvaan työhön

Tavallista toimistokannettavaa  ei ole tarkoitettu ulos sateeseen tai pölyiseen teollisuusympäristöön. Kuluttajille tarkoitettujen tablet-tietokoneiden akut eivät puolestaan kestä pitkää työpäivää kylmässä pakkassäässä.

Yritykset, jotka valitsevat ruggeroituja eli vahvennettuja tietokoneita ja/tai vahvennettuja tablet-tietokoneita, haluavat varmistaa, että työt sujuvat kaikissa olosuhteissa, asiakkaat saavat tilaamansa palvelun ajallaan ja tietotekniikan ylläpito- ja elinkaarikustannukset eivät syö toiminnan tulosta.

Kauko Oy on Panasonic Toughbook -kumppanisi Suomessa, asiantuntijamme auttavat sekä laitevalinnoissa että kokonaisratkaisuissa, ota yhteyttä!

 

Tutustu Panasonic Toughbook -blogiin, tilaa Toughbook -uutiskirje ja liity Toughtalk-yhteisöön tästä.

Panasonic Toughbook Blog

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element