1_00119799_1BLOG HEADER_F

Panasonic Toughbook blog: Ruggeroitujen tietokoneiden innovaatiot

Panasonic Toughbook blogi on avattu osoitteessa https://blog.toughbook.eu/

 

Panasonic lupaa Toughbook-blogissaan inspiroivaa ja tutkittua tietoa, tekniset innovaatiot, uusimmat uutiset, tarinat ja taustat ruggeroitujen tietokoneiden maailmasta.

Vahvistetut tietokoneet on tehty liikkuvaan työhön

Tavallista toimistokannettavaa  ei ole tarkoitettu ulos sateeseen tai pölyiseen teollisuusympäristöön. Kuluttajille tarkoitettujen tablet-tietokoneiden akut eivät puolestaan kestä pitkää työpäivää kylmässä pakkassäässä.

Yritykset, jotka valitsevat ruggeroituja eli vahvennettuja tietokoneita ja/tai vahvennettuja tablet-tietokoneita, haluavat varmistaa, että työt sujuvat kaikissa olosuhteissa, asiakkaat saavat tilaamansa palvelun ajallaan ja tietotekniikan ylläpito- ja elinkaarikustannukset eivät syö toiminnan tulosta.

Kauko Oy on Panasonic Toughbook -kumppanisi Suomessa, asiantuntijamme auttavat sekä laitevalinnoissa että kokonaisratkaisuissa, ota yhteyttä!

 

Tutustu Panasonic Toughbook -blogiin, tilaa Toughbook -uutiskirje ja liity Toughtalk-yhteisöön tästä.

Panasonic Toughbook Blog

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element