Panasonic PT-RZ990 museossa Kuva Panasonic

Vaihda vanha PT-DZ-sarjan projektori uuteen Panasonic 4K -projektoriin

Panasonic on lanseerannut uuden PT-RDQ10 4K-projektorin, joka sopii erityisesti vaikuttavien ja vangitsevien elämysten luomiseen muun muassa viihteen, kulttuurin ja opetuksen parissa. Uusi 4K-teknologia tuo huoltovapautta 20 000 käyttötunnin verran ja on omiaan korvaamaan etenkin vanhan lamppuprojektoriteknologian, joka hyödyntää ET-DLE-sarjan linssejä.

"Tässä on oiva tilaisuus päivittää arvokkaan tilan tekniikka 4K-tasoiseksi ja päättää samalla vanhan projektorin lampunvaihtorumba. Uuteen tilaan asennettuna tämä tuo kertaheitolla laadukkaan kuvan kaikkiin tilaisuuksiin ja esityksiin", toteaa Kaukon AV-asiantuntija Juha Lindqvist.

Hyödynnä vanhan projektorin asennuspistettä ja linssejä 

Panasonic PT-RDQ10 -projektorimalli tuottaa 10 000 ANSI lumenin kirkkauden ja käyttää samoja objektiiveja kuin vanhat PT-DZ-sarjan lamppuprojektorit sekä PT-RZ-sarjan laserprojektorit. PT-RDQ10:n voi siis kiinnittää samoihin asennuspisteisiin kuin vanhat PT-DZ- ja PT-RZ-sarjan projektorit.

"RDQ10-projektorista ja sen kunniaksi alkavasta vaihtotarjouksestamme on monta syytä olla innoissaan: Vaihto uuteen on helppoa ilman isompaa asennustyötä. 10 000 ANSI lumenin lämpökuorma ei ole ongelma vanhoille ET-DLE-linsseille, joten linssien elinkaari jatkuu uudessa laitteessa. Jos asennuspaikkaa pitäisikin vaihtaa, löytyy projektoreihin myös UST-lähioptiikkaa", kertoo Lindqvist.

 

Panasonic PT-RDQ10 -projektori on helppo ottaa käyttöön Kuva Panasonic

Panasonic PT-RDQ10 -projektori on helppo ottaa käyttöön vanhassa asennuspisteessä. Kuva: Panasonic

 

Vaihtotarjouksemme koskee rajattuja malleja - tarkasta, löytyykö omasi listalta

Projektorilanseerauksen kunniaksi käynnistämme vuoden 2021 loppuun kestävän vaihtotarjouskampanjan, joka koskee seuraavia projektorimalleja:

  • Panasonic PT-D5000/D6000 -projektorit
  • Panasonic PT-DW6300/DW630/DW830 -projektorit
  • Panasonic PT-DZ6710/DZ6700/DZ670/DZ780/DZ870 -projektorit

"Tarjoamme 4K:hon päivittäville kokonaispalvelun: otamme vanhan lamppuprojektorin vaihdossa ja hoidamme laitteen asiallisen kierrätyksen. Kun meille tuo vaihtolaitteen uuden projektorin oston yhteydessä, saa PressIT- langattoman kuvansiirtimen kaupan päälle. PressIT:iä voi hyödyntää tilassa kuin tilassa helppoon langattomaan kuvansiirtoon tietokoneelta näytölle ja projektorille", Lindqvist jatkaa.

Kun haluat päivittää resoluutiosi 4K:hon, ota yhteyttä meidän AV-asiantuntijaan tai omaan AV-IT-myyjääsi!

Ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element