Asennustuotteet ja kameratarvikkeet

Kameravalvontajärjestelmän toimintakuntoon saattaminen vaati usein kameroiden, tallentimien ja monitorien lisäksi myös paljon erilaisia tarvikkeita ja lisävarusteita. Kameratyypistä riippuen saatetaan tarvita objektiivi, seinä-/kattokiinnitysjalka, pylväskiinnike tai upotuskiinnike.

Lue lisää
510705_01_YV2828SR4A-SA2L._ilmantaustaa

Mikäli kamera asennetaan räjähdysvaaralliseen tilaan tai kohteeseen, jossa kamera on alttiina ilkivallalle, lämpötilanvaihteluille, kosteudelle tai kemikaaleille, tarvitaan usein myös suojakotelointia. Moniin suojakoteloihin saa erilaisia lisävarusteita, kuten lasinpyyhkimiä, pesureita ja ilmansuodattimia.

Toisinaan kamera joudutaan asentamaan tilaan, jossa ei ole riittävästi valaistusta. Osassa kameroita on infrapunavalot jo valmiina, mutta kameran yhteyteen voidaan asentaa myös erillinen valaisin. Valaisimissa käytetään pitkäikäistä LED-tekniikkaa sekä 850nm että 940nm infrapuna-aallonpituuksilla, mutta saatavilla on myös valaisimia näkyvän valon aallonpituuksilla.

Valikoimassamme on lisävarusteita ja asennustarvikkeita kääntöpääkameroille, tallentimille ja monitoreille, kuten telemetriayksiköitä, räkkikiinnikkeitä, kiintolevyjä, sekä erilaisia seinä-, katto-, pöytä- ja lattiajalustoja.


Ota yhteyttä
Kysy lisää myynti@kauko.com

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

040 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy

Löysitkö etsimäsi tarvikkeet?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element