Laajaa aluetta kuvaava multisensorikamera

Usean kuvasensorin ja objektiivin samassa kotelossa sisältävää kameraa, joka pystyy kuvaamaan hyvin laajan alueen, kutsutaan multisensorikameraksi.

Multisensorikameroiden ominaisuudet tulevat parhaiten hyödynnetyksi, kun halutaan valvoa laajoja alueita, kuten parkkipaikkoja, rakennusten ympäristöä, risteysalueita, lentokenttiä, asemahalleja jne.

Multisensorikameroilla voidaan vähentää kameroiden lukumäärää ja katvealueita - vain yksi kaapeli, yksi kiinnike ja yksi PoE-portti riittävät.

Turvatekniikan valikoimassamme on kaksi mallia WV-X8570N (4 x 4K resoluution kamera) ja WV-S8530 (2 x 2 Mpix resoluution kamera).

WV-X8570N-4K-multi-sensor-camera

Mitä etua i-PRO-multisensorikamerasta on verrattuna perinteisiin valvontakameroihin?
Multisensorikamera auttaa tunnistamaan rekisterikilvet risteysalueella

Neljällä 4K-resoluution kameralla pystyt tunnistamaan rekisterikilvet noin 30 metrin etäisyydeltä kolmikaistaisen tien risteysalueella.

Multisensorikameran älykäs kuvanpakkaus vie vähemmän kaistaa

H.265 kuvanpakkauksen ja Smart Coding -teknologian ansiosta kameran korkearesoluutioinen 4 x 4K striimi käyttää vähemmän tietoliikennekaistaa, kuin yksi 4K-kamera h.264 kuvanpakkauksella.

Multisensorikameroiden laajat säädöt ja näkymät vähentävät katvealueita

Laajat kamerasensoreiden pystysäädöt (swingEye™) ja 270° näkymä vähentävät katvealueita kuvatessa risteysaluetta yhdellä multisensorikameralla rakennuksen kulmasta. Kuvaaminen kohtisuoraan kameran alapuolelle on myös mahdollista.

Tiesitkö, että...

Kaukon edustama i-PRO (ent. Panasonic) on täysjäsen ONVIF-foorumissa, jonka tehtävänä on varmistaa IP-pohjaisten valvontatuotteiden keskinäinen yhteistoiminnallisuus, käytön joustavuus ja laatu avoimen standardin turvin. Kaikki i-PRO-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia.
 

i-PRO-multisensorikameroiden tärkeimmät ominaisuudet:
Äärimmäistä näkyvyyttä
  • WV-X8570 kamerassa 4x aito 4K-resoluutio (yhteensä 33 megapikseliä)
  • Helpot ja laajat kamerasensoreiden pystysäädöt
  • Super Dynamic 108dB vastavalokompensointi
  • ”iA” (Intelligent Auto) 
  • Erinomainen herkkyys ja värillinen yönäkö
  • ClearSight -päällyste pitää kuvun kirkkaana myös vesisateella
Äärimmäistä kuvanpakkausta

H.265 ja Smart Coding -teknologia sekä kuvanpäivityksen säätö
Staattisen kuvan tai kuvassa tapahtuvan liikkeen perusteella säätyvä dynaaminen kuvanpäivitysnopeus vähentää edelleen tarvittavaa tiedonsiirtokaistaa. Kuvanlaadusta tinkimättä tiedonsiirtokaistan ja tallennustilan tarve pienenee parhaimmillaan jopa 95% verrattuna perinteiseen h.264 kuvanpakkaukseen.

Äärimmäistä tietoturvaa

Symantecin sertifioiman Secure Communication -ominaisuuden ansiosta i-PRO-valvontakameroiden kuvaaman materiaalin näkee vain ne, joilla on lupa katseluun. Kuvamateriaalin katsominen on suojattu salasanalla ja videon manipulointi sekä salasanojen kalastelu on estetty usealla erilaisella tietosuojausmenetelmällä. Secure Communication on saatavilla kaikkiin uusiin i-PRO 5, 6 ja 4K sarjan kameroihin, jolloin kuvamateriaalisi on salattua ja tietoliikenne suojattua kameralta tallentimelle ja aina käyttäjän työasemalle asti. i-PRO Secure Communication täyttää FIPS 140-2 level 1 vaatimukset.

Äärimmäistä käytönhelppoutta

i-PRO:n multisensorikameroiden ja muiden uusien kameramallien pakkaukset on suunniteltu helpottamaan asentajien työtä. Pakkauksessa on pieni luukku, jonka kautta pääsee helposti käsiksi kameran liitäntäkaapeliin. Esiasennusta tehtäessä - esim. IP-osoitteen ja muiden parametrien syöttämiseksi – kameraa ei tarvitse ottaa laatikosta ulos. Tämä säästää runsaasti asentajan aikaa ja vaivaa.

Multisensorikameroissa on kätevä WLAN-yhteys helpottamassa kameran sensorien kohdistamista. Lisäät vain erikseen myytävän USB-WLAN-lähettimen ja voit varmistaa oikeat kuvakulmat ja -asetukset älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Lataa multisensorikameroista tuote-esitteet (pdf) WV-X8570N ja WV-S8530N!

Lisätietoja:

Juhani Kartano
puh. +358 40 547 9330
juhani.kartano@kauko.com

Ota yhteyttä