Kaukokatse videokeskustelu Vesa Siitari ja Juha Rytkönen

Kaukokatse tähtää kestävään kehitykseen | Vieraana Vesa Siitari

#Kaukokatse videosarjan osa 4:

Kiertotalous, kestävä kehitys ja elinkaarimalli IT-laitteiden näkökulmasta

Järkevillä IT-laitteiden ja elektroniikan hankinnan ja kierrätyksen valinnoilla ja päätöksillä vähennetään kuoppien kaivamista ympäri maailmaa!

Ihmisiä ja yrityksiä kiinnostaa jatkuvasti yhä enemmän, miten IT-laitteet on tehty, kestävätkö niiden materiaalit, valmistusprosessi jne. eettisen tarkastelun.

Mitä yritykset voivat tehdä ollakseen vastuullisia laitehankinnoissaan? Esimerkiksi, miten huomioida tietokoneiden ja muiden päätelaitteiden osalta valmistajien ja logistiikan ympäristöhaittoja, tuotteiden elinkaarta, kierrätystä ja uudelleenkäyttöä...

Näistä teemoista puhuvat #Kaukokatse videokeskustelussa Atean myynti- ja vastuullisuusjohtaja Vesa Siitari ja Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen, katso tästä koko keskustelu:

 

 

Lue myös Juha Rytkösen blogi: Rakenteeltaan kestävä on myös ekologisesti kestävä


#Kaukokatse videosarjassa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa teknologian tuomista mahdollisuuksista -  ja siitä miten nämä muuttavat liiketoimintaa ja itse työympäristöä. Miten työntekijä otetaan muutoksessa huomioon ja miten uutta teknologiaa hyödynnetään vaativissa työympäristöissä.

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element