Kaukokatse video Petteri Tahvanainen (Valio) ja Juha Rytkönen (Kauko)

Kaukokatse | Vieraana Petteri Tahvanainen

#Kaukokatse videosarjan osa 3:

Liikkuvan tietotyön kehitystyötä ja arkipäivää maitorekan kyydissä

Videokeskustelussa maitomies, kehityspäällikkö Petteri Tahvanainen Valiolta ja Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Liikkuva tietotyö on tullut jäädäkseen niihinkin paikkoihin, joista sitä viimeksi uskoisi löytävänsä. Tiesitkö, että maitorekka on tänä päivänä oikeastaan liikkuva laboratorio, moderni tietotekniikka avustaa monissa asioissa laadunvalvonnasta reittien optimointiin. Petteri kertoo, kuinka työ on järjestetty, millaisia haasteita maitorekan kuljettaja ja liikkuva laboratorio tien päällä kohtaavat ja millä tavalla näitä on Valiolla käytännössä ratkaistu.

Kaukokatseen kolmannessa jaksossa liikkuvan tietotyön kehitystyötä ja arkipäivää:

 

Lue myös Juha Rytkösen blogi: Kun käyttäjän tarpeet ja IT-infra kohtasivat


#Kaukokatse videosarjassa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa teknologian tuomista mahdollisuuksista -  ja siitä miten nämä muuttavat liiketoimintaa ja itse työympäristöä. Miten työntekijä otetaan muutoksessa huomioon ja miten uutta teknologiaa hyödynnetään vaativissa työympäristöissä.

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element