Kaukomatka parempaan työelämään Sähkö Tele Valo AV -messuosastolla A 203

Kaukomatka parempaan työelämään - nähdään Sähkö Tele Valo AV-messuilla

Kutsumme sinut Kaukomatkalle kokemaan paremman työelämän ympäristöjä Sähkö Tele Valo AV -messuille 7.-9.9.2022! Messuosastollamme A 203 pääset pohtimaan, mukautuuko teillä ihminen kiinteistön tarpeisiin vai toisinpäin - ja miten asiaa voi kehittää parempaan suuntaan.

Messuständillämme koet muun muassa:

 

Tervetuloa kuuntelemaan puheenvuoroamme valon merkityksestä työhyvinvoinnille

Tule kuuntelemaan myös asiantuntijapuheenvuoroamme valon merkityksestä työhyvinvoinnille! Kerromme muun muassa, miten hyvinvointia edistävä valaistus voi toimia kilpailutekijänä, ja miten luonnollinen valo nostaa niin kiinteistön kuin liiketoiminnankin arvoa.

Puhumassa ovat toimitusjohtajamme Juha Rytkönen ja yhteistyökumppanimme BrainLit Finlandin toimitusjohtaja Kalle Söderholm.

Missä: C2-halli Ampeeri
Milloin: 7.9., 8.9. sekä 9.9. klo 12.30

 

Varaa asiantuntijoiltamme tapaamisaika messuille

Nähdäänhän messuilla? Rekisteröidy messukävijäksi ja varaa asiantuntijamme kanssa tapaaminen messupäiville, niin jutellaan lisää sinua kiinnostavien teknologioiden mahdollisuuksista kestävään ja sujuvaan arkeen!

» Rekisteröidy messukävijäksi

 

Juha Lindqvist Kauko Oy

 

Juha Lindqvist
Head of Sales
Kulttuuri & Opetus
Pro AV & Broadcasting

Varaa tapaaminen

 

Juha Alanen Kauko Oy

 

Juha Alanen

Sales Manager
Terveysteknologiat, healthtech

Varaa tapaaminen

Juhani Kartano Kauko Oy

Juhani Kartano
Sales Manager
Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

Varaa tapaaminen

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element