koe kestävät teknologiat Teknologia 22 -messuilla osastolla 7k110

Koe kestävät teknologiat ja sujuva arki Teknologia 22 -messuilla

Tule kokemaan kanssamme kestävää teknologiaa ja sen luomaa sujuvaa arkea Teknologia 22 -messuille 3.-5.5.2022! Osastollamme 7k110 pääset tutustumaan puettaviin teknologioihin, etämentorointiin, uusimpiin vahvennettuihin tietokoneisiin, tekoälykameroihin sekä hyvinvointia parantavaan valaistukseen.

Messuosastollamme pääset kokemaan digitaalisen kaksosen käytännössä ja ideoimaan, miten voit hyödyntää sitä omassa työssäsi. Tervetuloa pohtimaan kanssamme, mitä konkreettista hyötyä digital twin tuo teidän liiketoiminnallenne! Lisäksi: 

  • voit testata puettavan älylaitteen ja viivakoodinlukijan toimintaa ja opit, miten ne tehostavat työtä
  • kuulet ja näet, miten vahvennettujen tietokoneiden pitkäikäisyyttä voi jatkaa vielä nykyistä pidempään, ja opit, miksi vahvennetut laitteet ovat osa vihreämpää tulevaisuutta
  • opit, kuinka tekoälykamerat voivat tehostaa organisaationne toimintaa ja helpottaa kaikenlaista valvontatyötä
  • koet, kuinka hyvältä uuden ajan valoteknologia tuntuu, kuinka se vaikuttaa kehoon ja mieleen, sekä energisoi työpaikoilla tai muissa toimitiloissa

 

Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja etämentoroinnista

Tule kuuntelemaan myös asiantuntijamme inspiroivia puheenvuoroja niin messuilla kuin tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Promaintin Digitalisaatioseminaarissa! Huomaathan, että seminaariin tulee ilmoittautua erikseen 27.4. mennessä, sillä paikkamäärä on rajattu. 

Auditorio 201 - Digitalisaatioseminaari

  • 4.5.2022 klo 14-14:30 Digitalisaation mahdollisuudet osaamisen varmistamiseen

» Ilmoittaudu seminaariin


Teknologia 22 - Energy & Maintenance Stage 

 

Varaa asiantuntijoiltamme tapaamisaika messuille

Nähdäänhän messuilla? Rekisteröidy messukävijäksi ja varaa asiantuntijamme kanssa tapaaminen messupäiville, niin jutellaan lisää sinua kiinnostavien teknologioiden mahdollisuuksista kestävään ja sujuvaan arkeen!

» Rekisteröidy messukävijäksi

 

Janne Kolu Kauko Oy Janne Kolu
Head of Sales
Logistiikka & kauppa
Mobiiliteknologia, sensori- ja visualisointiteknologiat
Varaa tapaaminen
Juhani Kartano Kauko Oy

Juhani Kartano
Sales Manager
Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

Varaa tapaaminen

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element