Liikkuvan tietotyöskentelijän uusi ratkaisu varmistaa katkeamattoman työskentelyn


Kaukomarkkinat tuo markkinoille liikkuvan tietotyöskentelijän ja IT-organisaatiolle tarkoitetun kokonaisratkaisun NetMotion Mobility Suiten. Käyttäjälle uusi ratkaisu varmistaa sujuvamman työskentelyn kentällä erilaisten verkkoyhteyksien päässä ja niiden välillä siirtyessä. Uusi NetMotion Mobility -sovellus varmistaa ohjelmien jatkuvan käytettävyyden jatkamalla automaattisesti ohjelmien toiminnallisuutta verkkoyhteyskatkoksien yhteydessä siten, että lyhyempiä yhteysongelmia käyttäjä ei edes huomaa. Sovellus myös tehostaa ja parantaa tiedonsiirtoliikennettä optimoimalla käytettävien verkkojen käyttöä ja tarvittaessa pakkaamalla siirrettävää tietoa, jolloin tiedonsiirto hoituu nopeammin. NetMotion Mobility mahdollistaa myös eri sovellusten käytön priorisoinnin langattomissa verkoissa varmistaen liiketoiminnalle kriittisten sovellusten toimivuuden ensisijaisesti. IT-organisaatiolle tämä tarkoittaa pienempiä tiedonsiirtokuluja ja vähemmän IT-tukitikettejä verkkoyhteysongelmista ja käytettävyyteen liittyen.

IT-organisaatiolle sovellus tarjoaa lisäksi hallinnan ja diagnostiikan työkaluja. NetMotion Diagnosticin avulla IT-organisaatio pystyy valvomaan ja analysoimaan verkon suorituskykyä, käytettävien sovellusten kuormittavuutta ja perinteisesti hankalinta osa-aluetta eli operaattorien verkkojen toimintaa ja tehokkuutta. NetMotion Diagnostics antaa myös työkalun, jolla loppukäyttäjä ja it-tuki saavat tarkkaa tietoa verkko-ongelman aiheuttajista, mikä voi olla mitä tahansa päätelaitteen verkkokortista asiakasyrityksen runkoverkon kytkimeen.


Tehokasta työskentelyä paikasta riippumatta NetMotionin avulla

NetMotion Mobility on luotettava yhteysohjelmistoratkaisu, joka parantaa liikkuvien työntekijöiden tuottavuutta, turvallisuutta ja ohjausta. Mobility on enemmän kuin pelkkä VPN-yhteys, sillä sen avulla työntekijät  pääsevät  tehokkaasti käsiksi sovelluksiin vaihtelevista verkko-olosuhteista huolimatta.

NetMotionin verkkoyhteyksistä on liikkuville työntekijöille useita hyötyjä, sillä VPN-yhteys pysyy päällä, vaikka verkkoyhteys ajoittain katkeaisikin. NetMotion myös tiivistää dataa, jolloin verkkoliikenne toimii sujuvammin hitaammillakin datayhteyksillä ja heikommalla signaalilla. Lisäksi verkkoliikenteen priorisoinnilla voidaan rajata hyötysovelluksille enemmän kaistaa.

NetMotion Diagnostic on laitteiden ja mobiiliverkon välisen liikenteen analysointiin tarkoitettu sovellus, joka mittaa ja monitoroi langattomien verkkojen suorituskykyä, sovelluksia sekä laitteita. NetMotion diagnosticin avulla yritykset saavat tietoa laitteiden ja verkon välisistä signaalivahvuuksista sekä yhteyksien katkeamisista. Esimerkiksi ajoneuvoissa voidaan ongelmatilanteissa analysoida laitteen signaalivahvuudet, katkospaikat ja ajankohdat ajoreitillä, ja tehdä tarvittavat korjaukset.

NetMotionin ohjelmistot sopivat Toughpadeihin

”Kaukomarkkinat tunnetaan kestävistä ja luotettavista Panasonicin kannettavista tietokoneista ja tableteista, joiden avulla liikkuvat työntekijät pysyvät tuottavina kentällä,” sanoo Erik Helms,  NetMotion Wireless Business Development General Manager. ”NetMotionin ohjelmistot sopivat luontevasti näihin laitteisiin. NetMotion tarjoaa hyvin toimivan ja luotettavan yhteyden sekä tietoturvan.”

“Panasonicin Toughbook- ja Toughpad-mobiililaitteet auttavat asiakkaitamme saamaan työt valmiiksi kaikissa olosuhteissa.” sanoo Kaukomarkkinoiden toimialajohtaja Kyösti Ollila. ”Äärimmäisissä olosuhteissa pääsy langattomaan verkkoon voi olla vaikeaa, jolloin NetMotion pitävää käyttäjät aina yhteydessä yrityksen tärkeisiin sovelluksiin ja dataan.”

NetMotionin ohjelmistot ovat Windows-laitteiden lisäksi yhteensopivia iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

 

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element