revontulet tunturissa tähtitaivaalla paksun hangen ja valkoisten kuusien taustalla

Kaukokatseisen sujuvaa ja tunnelmallista joulun aikaa

Vuosi 2020 on ollut monella tavalla poikkeuksellinen. Ihmissilmin näkymätön uhka on saanut turvallisuudentunteemme polvilleen ja arkipäiväisiin kohtaamisiin on täytynyt etsiä uusia toimintatapoja. Se ei ole ollut helppoa, mutta yhdessä olemme kehittyneet kohti uutta normaalia.

Meille kehittymisen teemoja olivat muun muassa tekoälykäs turvallisuus, inhimilliset kohtaamiset, laadukkaan visuaaliset etätapaamiset sekä arjen sujuvuus teknologioiden hyödyntämisessä. Kiitämme keskusteluista kanssanne näiden ympärillä ja toivomme niille jatkoa ensi vuonna - turvallisten työympäristöjen ja sujuvan arjen rakentaminen ovat meillä kaikilla nyt lähempänä sydäntä kuin koskaan.  

 

Turvallista joulun aikaa sinulle ja läheisillesi

Tulemme jatkamaan työtämme kohti vastuullisempaa ja sujuvampaa teknologia-arkea - mutta jouluksi rauhoitumme tahoillamme. Me kaukokatseiset tontut haluamme toivottaa sinulle ja läheisillesi tunnelmallista joulun aikaa!  

 

Kauko joulutervehdys 2020 revontulien hankien ja tähtitaivaan maisemista 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element