VI MonitorPlus

Enterprise-tason VMS-ohjelmiston käyttöliittymä, joka mahdollistaa keskitetyn IP-kameroiden katselun ja hallinnan miltä tahansa järjestelmän palvelimelta.

  • Nopea live-kuvan ja tallenteiden katselu miltä tahansa järjestelmään liitetyltä kameralta
  • Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintaohjelmisto
  • Tukee yli 5 600 IP-kameramallia yli 160 valmistajalta
VI MonitorPlus
Uusi käyttöliittymä:

Täysin uudistetun VI MonitorPlus -käyttöliittymän suunnittelussa on huomioitu käytön tehokkuus ja nopeus. Valikkorakenteita on vähennetty ja yksinkertaistettu ja selkeät kameranäkymät on nostettu käyttöliittymässä etusijalle, missä ne luonnollisesti tuleekin olla.

Laitteiston kiihdytystuki:

CPU-intensiivinen tehtävä, kuten videon transkoodaus, voidaan allokoida työaseman GPU:lle, jolloin paljon resursseja vapautuu muuhun käyttöön, mikä tekee VI 7:n skaalautuvammaksi kuin koskaan aiemmin. (Tällä hetkellä tuetaan NVidia Maxwell ja Intelin integroitua grafiikkaa.)

Täysi h.265 tuki:

Varovaisesti arvioituna h.265 kuluttaa 50 % vähemmän tiedonsiirtokaistaa kuin h.264, mikä säästää arvokasta tallennuskapasiteettia ja verkkoresursseja. VI 7:llä on tällä hetkellä kattavin tuki markkinoilla oleville h.265 kameroille.

ROI (Region of Interest) - kiinnostava alue -liikehaku:

Älykäs ”kiinnostava alue”-liikehaku antaa käyttäjälle mahdollisuuden etsiä tapahtumia tallenteesta useiden tuntien ajalta vain muutamassa sekunnissa korostamalla kiinnostava alue videokuvasta. Haun ansiosta löydät tallenteesta välittömästi kyseisen alueen tapahtumat.

Valmius lisäohjelmiin

VI MonitorPlussaan voidaan asentaa tietyille asiakasryhmille tarkoitettuja lisäohjelmistoja, joilla käyttäjät voivat lisätä videovalvontajärjestelmän toiminnallisuuksia. Laajennusohjelmat mahdollistavat:

• integroinnin esimerkiksi hätävalojärjestelmän kanssa
• laitteiden ja kulkuneuvojen reaaliaikaisen seurannan
• videokuvan haun kassatapahtuman perusteella

 

VI Monitor Plugin

VI MonitorPlus -järjestelmävaatimukset:

Vähimmäisvaatimukset riippuvat samanaikaisten live-kuvien määrästä. VI Monitor vastaanottaa pakattuja tietoja ja käyttää paikallista CPU:ta tiedon purkamiseen ja näyttämiseen. Kun katselet yhtä kuvaa, lähes kaikki Windows-pohjaiset tietokoneet toimivat. Kameramäärän tai kuvantarkkuuden kasvaessa kasvavat myös järjestelmän vaatimukset. Jos työasema pystyy, IP-palvelin lähettää kaikki pyydetyt kuvat VI Monitorille. Jos paikallinen järjestelmä ei pysty purkamaan kuvia, palvelin säätää kuvan päivitysnopeuden automaattisesti pienemmälle nopeudelle.


Lisätietoja:

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element