Facility Map.png

VI MonitorPlus

Enterprise-tason VMS-ohjelmiston käyttöliittymä, joka mahdollistaa keskitetyn IP-kameroiden katselun ja hallinnan miltä tahansa järjestelmän palvelimelta.

• Nopea live-kuvan ja tallenteiden katselu miltä tahansa järjestelmään liitetyltä kameralta
• Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintaohjelmisto
• Tukee yli 5600 ip-kameramallia yli 160 valmistajalta

Uusi käyttöliittymä:

Täysin uudistetun VI MonitorPlus -käyttöliittymän suunnittelussa on huomioitu käytön tehokkuus ja nopeus. Valikkorakenteita on vähennetty ja yksinkertaistettu ja selkeät kameranäkymät on nostettu käyttöliittymässä etusijalle, missä ne luonnollisesti tuleekin olla.

Valmius lisäohjelmiin: 

VI MonitorPlussaan voidaan asentaa tietyille asiakasryhmille tarkoitettuja lisäohjelmistoja, joilla käyttäjät voivat lisätä videovalvontajärjestelmän toiminnallisuuksia.

Laitteiston kiihdytystuki:

CPU-intensiivinen tehtävä, kuten videon transkoodaus, voidaan allokoida työaseman GPU:lle, jolloin paljon resursseja vapautuu muuhun käyttöön, mikä tekee VI 7:n skaalautuvammaksi kuin koskaan aiemmin. (Tällä hetkellä tuetaan NVidia Maxwell ja Intelin integroitua grafiikkaa).

Täysi h.265 tuki: 

Varovaisesti arvioituna h.265 kuluttaa 50% vähemmän tiedonsiirtokaistaa kuin h.264, mikä säästää arvokasta tallennuskapasiteettia ja verkkoresursseja. VI 7:llä on tällä hetkellä kattavin tuki markkinoilla oleville h.265 kameroille.

ROI (Region of Interest) - Kiinnostava alue liikehaku:

Älykäs ”kiinnostava alue” -haku antaa käyttäjälle mahdollisuuden etsiä tapahtumia tallenteesta useiden tuntien ajalta vain muutamassa sekunnissa korostamalla kiinnostava alue. Liikehaun ansiosta löydät tallenteesta välittömästi kyseisellä alueella tapahtuneet tapahtumat.

Lisäohjelmat:

Lisäät järjestelmääsi helposti ja nopeasti toiminnallisuuksia uusilla laajennusohjelmilla, jotka mahdollistavat

• integroinnin esimerkiksi hätävalojärjestelmän kanssa
• laitteiden ja kulkuneuvojen reaaliaikaisen seurannan
• videokuvan haun kassatapahtuman perusteella 

VI Monitor Plugin

 

VI MonitorPlus -järjestelmävaatimukset:

Vähimmäisvaatimukset riippuvat samanaikaisten live-kuvien määrästä. VI Monitor vastaanottaa pakattuja tietoja ja käyttää paikallista CPU:ta tiedon purkamiseen ja näyttämiseen. Kun katselet yhtä kuvaa, lähes kaikki Windows-pohjaiset tietokoneet toimivat. Kameramäärän tai kuvantarkkuuden kasvaessa, kasvavat myös järjestelmän vaatimukset. Jos työasema pystyy, IP-palvelin lähettää kaikki pyydetyt kuvat VI Monitorille, mutta jos paikallinen järjestelmä ei pysty purkamaan kuvia, palvelin säätää kuvan päivitysnopeuden automaattisesti pienemmälle nopeudelle.

       VI Monitor Requirements

 

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com