VI Web Client -selainkäyttöliittymä

Helppokäyttöinen Web-käyttöliittymä tarjoaa täydelliset toiminnallisuudet Video Insight VMS-ohjelmiston käyttöön.

• Live-kuvan ja tallenteiden katselu
• Useilla palvelimilla sijaitsevien kameroiden tarkkailu yhdessä näkymässä
• Tuki yleisimmille selaimille (Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera)
• Tuki h.265 kameroille

web-client_1
Keskitetty kamera- ja palvelinhallinta:

Hallitse mitä tahansa verkossasi olevaa palvelinta käyttöliittymän helppokäyttöisellä vasemmanpuoleisella navigaatiopuulla. Voit luoda eri palvelimilla sijaitsevista kameroista jopa 36 kameran mukautettuja näkymiä. Web-käyttöliittymällä on helppo muodostaa yhteys yhden palvelimen kautta toisiin palvelimiin ja katsoa live-kuvaa ja tallenteita.

Interaktiiviset tilakarttojen ikonit:

Hallinnoi valvottavaa aluettasi tilakarttojen avulla. Katso kameroiden live-kuvaa osoittamalla hiirellä mitä tahansa kartan kameraikonia. Myönnä kulkuoikeus, avaa tai lukitse ovet yksinkertaisesti klikkaamalla karttakuvaketta. Ovikuvakkeet vaihtavat väriä reaaliaikaisesti sen hetkisen tilan perusteella. Luo monitasoisia karttoja Layer Map -kuvakkeilla, jotka yhdistävät tilakartat toisiinsa.

Graafinen aikajana:

Etsi, merkitse ja tallenna videotiedosto Video Insightin web-käyttöliittymän graafisella aikajanalla. Esikatsele tallennettua videota siirtämällä hiirtä aikajanalla. Merkitse kirjanmerkillä kaikki kiinnostavat tapahtumat myöhempää tarkastelua varten. Valtuuta käyttäjät tekemään ja lataamaan videokoosteita, joissa on salattuja vesileiman sisältäviä videotiedostoja.

IIS Load Balancing -tuki:

Monipalvelinympäristössä, jossa on suuri määrä aktiivisia käyttäjiä, VI Web Client tukee täysin IIS Load Balancing -tekniikkaa. Kuormituksen tasapainotus lisää vakautta seuraamalla järjestelmäsi kaistantarvehuippuja ja jakamalla ne automaattisesti tasan palvelimiesi kesken.

Active Directory- ja LDAP-tuki:

Tuo käyttäjät käyttäjäryhmiin yksilöinä tai ryhminä Active Directory- tai LDAP-tietokannastasi. Voit luoda tunnukset käyttäjille, jotka operoivat useilla työasemilla. Voit antaa valtuutukset, jotka rajoittavat pääsyä kameroihin tai mahdollisuutta luoda videoleikkeitä tallenteista. Tarvittaessa estät myös tiettyjen kameratoimintojen, kuten PTZ:n, käytön.

Turvallisuus:

Web-käyttöliittymän ja käyttäjän selaimen väliseen tiedonsiirtoon voit käyttää vakio MJPEG:iä tai valmistajan omaa suojattua Video Insight ActiveX -formaattia. Kun asennat SSL-varmenteen IIS:ään, voit myös salata kaiken käyttäjän ja palvelimen välisen tiedonsiirron.

Järjestelmävaatimukset:

Vähimmäisvaatimukset riippuvat samanaikaisten live-kuvien määrästä. Web-client vastaanottaa IP-palvelimelta ja käyttäjiltä pakattuja tietoja, jotka paikallinen keskusyksikkö purkaa ja näyttää. Kun katselet yhtä kuvaa, lähes kaikki Windows-pohjaiset tietokoneet toimivat. Kun kameran määrä tai resoluutio kasvaa, myös järjestelmävaatimukset kasvavat. Jos työasema pystyy, palvelin lähettää kaikki pyydetyt kuvat Web Client -ohjelmaan. Jos paikallinen järjestelmä ei pysty purkamaan kuvia, palvelin säätää kuvan päivitysnopeutta automaattisesti pienemmälle nopeudelle.


Lisätietoja:

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element