Asiakastiedote / 28.11.2019

Kauko Oy:n lämpöpumppuliiketoiminta Panasonicille 1.1.2020

Aspon Kauko Oy on ollut vuodesta 1988 alkaen Panasonic-ilmalämpöpumppujen jakelija Suomessa. Muualla Euroopassa Panasonic on järjestänyt jakelun suoraan omalla organisaatiollaan.


Kauko ja Panasonic ovat sopineet, että Panasonic-lämpöpumppujen jakelu siirtyy Panasonicille myös viimeisen ulkopuolisen jakelijamaan eli Suomen osalta.


Kauko Oy:n lämpöpumppuliiketoiminta siirtyy Panasonic Marketing Europen sivuliikkeelle Suomessa 1.1.2020 alkaen. Liiketoimintakaupalla Panasonic vahvistaa asemaansa pohjoismaiden lämpöpumppumarkkinoilla ja Kauko jatkaa tiiviisti Panasonicin kumppanina muiden b-to-b tuotteiden myyntiä.


Kauko jatkaa lämpöpumppuliiketoimintaa normaalisti 31.12.2019 saakka. Kaukon lämpöpumpuista vastaava henkilökunta siirtyy Panasonicin palvelukseen 1.1.2020, jolloin myynnin lisäksi kaikki jälkimarkkinointiin kuten huoltoon ja korjauksiin liittyvät asiat siirtyvät Panasonicin hoidettavaksi.


”Olemme tyytyväisiä että järjestelyllä voidaan varmistaa sekä asiakkaiden, jälleenmyyjien, Kaukon henkilökunnan että Panasonicin toiveet jakelun osalta. Tämä on hyvä ja looginen järjestely myös Aspon osalta”, sanoo Kauko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.


Lisätietoja:

Karri Siren
+ 358 400 961 811
karri.siren@eu.panasonic.com

erkki.hurmeranta@eu.panasonic.com
jukka.jarvinen@eu.panasonic.com
paivi.niemisto@eu.panasonic.com
juha.pekkanen@eu.panasonic.com
jussi.peltola@eu.panasonic.com
panu.pingoud@eu.panasonic.com


Panasonicin kattavasta lämmitys- ja jäähdytysvalikoimasta löytyvät markkinoiden parhaat vaihtoehdot aina pienimmistä projekteista laajoihin järjestelmäasennuksiin.