Caset

Finlandia-talo arvostaa jatkuvuutta AV-valinnoissaan

Kauko - 19.6.2019 15:17:32


Suomen tunnetuin tapahtumatalo on jo vuosikymmenet luottanut Kaukon toimittamaan esitystekniikkaan. Projektorin ei tarvitse aina olla uusin, mutta sen on oltava luotettava – mieluiten Panasonic.

Lue lisää

Aiheet: Esitystekniikka, 4K, projektorit, HD-kamera, projisointi, Broadcast, Panasonic

UUTUUS SealShield Cleanwipe™ antimikrobinen näppäimistö hoitoaluekäyttöön

Kauko - 5.7.2018 11:21:59

SealShield Cleanwipe™ on hoitoaluekäyttöön tarkoitettu näppäimistö, jossa irrotettava näppäimistösuoja. Hygienianäppäimistön antimikrobinen pinta ehkäisee virusten, bakteereiden ja homeiden kasvua.
 
 
Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare

Uutuus Neovon ammattilaisnäyttöjen tuoteperhe laajenee kliiniseen hammashoidon tarpeisiin

Kauko - 29.6.2018 11:44:31

Kauko Oy:n edustamien terveydenhuollon ammattilaisten vaatimuksiin soveltuvien Neovo -näyttöjen tuoteperhe vastaa nyt myös kliiniseen hammaslääketieteen tarpeisiin. Uudet DR -sarjan näytöt 22” | 17” on suunniteltu erityisesti hammaslääketieteelliseen käyttöön. Led -taustavalaistu LCD -näyttö voidaan asentaa osaksi mobiilivaunua, seinäteliseen, kääntövarteen tai pöydälle.
 
Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare

Case Study: E. Hartikainen Oy

Juha Rytkönen - 10.4.2018 15:40:47


Kauko digitalisoi E. Hartikaisen maanrakennuskoneiden huoltotoiminnan Microsoft Dynamics for Field Service-ratkaisulla

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, kenttähuolto, Kenttätyö&Teollisuus, MIcrosoft Dynamics 365

Mobiilivaunussa kulkeva tutkimusmenetelmä tehostaa dysfagian hoitoa

Kauko - 7.2.2018 9:40:50

Kauko Oy ja HUS -Tietohallinto aloittivat joulukuussa 2016 kehityshankkeen nielemisvaikeuksien eli dysfagian (nielemisen häiriö) tutkimisen ja hoidon tehostamiseksi. Keväällä 2017 käyttöönotettu videoendoskooppiseen -tutkimukseen tarkoitettu mobiilivaunu voidaan viedä potilaan luo, seurata ja kirjata tulokset suoraan potilasjärjestelmään reaaliaikaisesti. 

”Määräykset ja HUS -Tietohallinnon tuotteistustyö lähtevät perusolettamasta, että laitteiden tulee olla käyttötarkoitukseen sopivia eivätkä vaaranna potilaan, käyttäjän tai muun henkilön terveyttä tai turvallisuutta. Tiivis yhteistyö ja jatkuva tuotekehitys laitteiden valmistajien, HUS-Tietohallinnon ja loppukäyttäjän kanssa takaavat työn todellisen tehostumisen luotettavasti” tuotepäällikkö Kati Nyman HUS -Tietohallinnosta kertoo.

Haastattelimme puheterapeutti Asta Tuomenoksaa HUS Lohjan neurologian yksiköstä. Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Medical, Mobiilivaunu

Yksi tabletti korvasi neljä laitetta peliautomaattien huollossa

Kauko - 20.10.2017 12:33:22


Kun huoltoasemalla tai marketissa oleva peliautomaatti menee rikki, se pitää saada nopeasti kuntoon.
Suomessa on 20 000 peliautomaattia 7 000 pelipisteessä eri puolilla maata. Niiden kunnossapidosta vastaa Veikkaus, jonka huoltoedustajat huolehtivat myös kaikista Suomen arpa- ja hevosurheilupelien myyntipäätteistä.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, liikkuva työ, Panasonic

Norra digitalisoi lentokoneiden ohjaamot

Kauko - 11.10.2017 13:33:19

Suomalainen Nordic Regional Airlines tehosti toimintaansa hankkimalla lentäjilleen Panasonicin vahvistetut Toughpad FZ-G1 -kannettavat

Finnairin osaomistusyhtiö Norra lentää vuosittain yli 50 000 lentoa pääosin Suomessa ja Euroopassa. Lentokoneiden ohjaamot digitalisoituvat vauhdilla. Toughpadien käyttöönotto on yhtiön ensimmäinen mittava laitekannan päivitysprojekti. Nyt korvattua laitesukupolvea edelsi käytännössä paperidokumentaation käyttö. 


Embraer 190:n kapteeni Sami Helin hyödyntää Toughpadia suunnitellessaan laskeutumista.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, Panasonic, Norra

Lennonlähettäjä vapautui johdoista

Kauko - 7.11.2016 14:42:53

 

Uusi langaton tekniikka varmistaa, että lähettäjällä säilyy puheyhteys lentäjään suihkuturbiinien pauhussa ja matkustajakone pääsee turvallisesti lähtemään.

Norwegianin matkustajakone Arlandasta rullaa aamulla Helsinki–Vantaan asematasolle. Kone telakoidaan ständille, matkustajat poistuvat ja seuraavat saapuvat sisään. Kentän pinnassa Airpron ryhmä purkaa matkalaukut ja pakkaa uuden lastin ruumaan. Jos kyseessä olisi pidempi lento, myös vessat tyhjennettäisiin ja vesisäiliöt täytettäisiin. Aikataulu on tiukka, sillä reilun puolen tunnin päästä kone on jo valmis lentämään takaisin Tukholmaan.


Kun kone saapuu, alkaa Airpron työ. Kääntöprosessi kestää keskimäärin 40 minuuttia, jonka aikana lasti puretaan ja uusi pakataan, vessat tyhjennetään ja vedet tankataan.

Lue lisää

Aiheet: Asiakaskohtainen ratkaisu, kuulosuojain, kuulosuojaimet, Radiopuhelimet

Raitapaitojen korvanapit

Kauko - 21.10.2016 9:00:36

Jääkiekon SM-liigassa tuomareiden ei tarvitse mennä puhelimeen, sillä maalituomarin tai otteluvalvojan näkemys saadaan suoraan korvanappiin. Keskenään päätuomarit ovat jatkuvassa radioyhteydessä.

Kiekkoyleisö on harvoin tyytyväinen tuomioihin, varsinkaan kotijoukkueelle vihellettyihin rangaistuksiin. ”Kiitos tuomarit”, kajahtaa Nordenskiöldinkadun ylälehtereiltä sarkastisesti, kun vierasjoukkue Kalpa siirtyy 0–1-johtoon HIFK:n pelatessa vajaalla.

 

Lue lisää

Aiheet: Käyttäjän tarpeet, Asiakaskohtainen ratkaisu, Radiopuhelimet

Autokatos tuottaa rivitalojen aurinkosähköt

Kauko - 21.9.2016 9:10:23


Mihin sijoitetaan aurinkovoimala, kun kaikkien talojen katot suuntautuvat pohjoiseen? Helsingin Paloheinässä paneeleille löytyi paras paikka rivitaloryhmän autokatoksesta.Kuusmiehentie 3:ssa Helsingin Paloheinässä sijaitsee toistakymmentä kaksikerroksista rivitaloa, joista löytyy runsaasti kattopintaa suurtakin aurinkovoimalaa varten. Puut tai muut rakennukset eivät varjosta, mutta kaikki pulpettimalliset katot kallistuvat koilliseen.

Lue lisää

Aiheet: Aurinkosähkö, Energia